Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Laptop'umun çevredeki kablosuzağları algılama alanını genişletmek ???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Diğer Konu ve Markalar >> Laptop'umun çevredeki kablosuzağları algılama alanını genişletmek ??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Gerilla

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Temmuz 2008; 18:04:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar civarda çok fazla kafe var ama en alt kattakş arkadaş laptopla onları algılamasına rağmen en üst kattan benim laptop görmüyor. Bir tane şifresiz kablosuz ağ görüyor ama siyal kalitesi çok düşük, o da sadece balkonda çekiyor, Gidip geliyor. algılama alanını biraz artırmak veya gördüğüm düşük kaliteli ağın evin içinde de iyi çekmesi için bana nasıl bir çözüm önerirsiniz. Bir arkadaşım bana wireless access point al balkona koy dedi. Sizce bu işe yarar mı?

http://www.bilmeli.com
Gerilla

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Temmuz 2008; 18:38:53 

Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak. Cevaplerınıza göre bugün almam lazım.

DH|UnderTaker

1 Temmuz 2008; 18:46:47 

kullandığın wirelles nedir acaba ?

İntel C2D 2.2 GHZ 4 MB 800 MHZ - 2x 1024 MB 667 MHZ - nVidia 8600M GS 512 MB - 160 GB 8 MB E-Sata

Conexant High Definition Audia Sound Card - Creative A300 2.1 Sound System - HDMI & DVI Port - 2MegaPixel WebCam

Wi-Fi Link 4965 A/G/Draft-N - AirTies RT-205 Modem - Vista Home Premium TR - => Packard Bell MB85
Gerilla

1 Temmuz 2008; 19:00:11 

wireless istanbul'da evde kullanıyorum, modem var. ancak heybeliada'daki eve gittiğimde sadece laptopu alıp gidiyorum. Düşük sinyalli bir bağlantı sadece balkondan algılıyorum ama kaliteli değil. Sahil kısmında bir sürü kafe var. 2 Alt kattaki arkadaşım kafelerin wireless'larına şifrelerini rica edip bağlanıyor evinden ama benim katta çekmiyor. Ya kafelerinki çeksin ya da şu balkonda yakaladığım kalitesiz bağlantıya iyi bir şekilde bağlanayım istiyorum. Kalıcı bir çözüm bulup adadaki eve kurucam. Her ay oraya da adsl ücreti vermek çok saçma olur. Ama ne gerektiğini söyleyin lütfen. Çok teşekkürler.

HeKiMoĞLu-47

1 Temmuz 2008; 19:03:59 

Çözümü olmaz olurmu anten takarsın wireless biraz masraflı olur ama aparmandakilerin tümü faydalabilecek seviyeye gelir.

Asus M51SE
Game's & Design

||DELL INSPIRON 1525 Q001 || Nokia 6300 || Trekstor 320 GB External ||
|| E6750-2.66 Ghz-6Mb Cache-PCI 6200 || PHILIPS 17'' LCD ||
|| ASUS M51SE ||
Gerilla

1 Temmuz 2008; 19:09:58 

dostum wireless antenler bildiğim kadarıyla sadece modeme takılabiliyor ancak ben adaya modemi götürmüyorum. Modem istanbulda masaüstü pc'de kalıyor. Sadece laptop'u kucaklayıp götürüyorum. Anteni nereye takacağım laptop'a mı? wireless access point alsam sonuç alır mıyım?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Diğer Konu ve Markalar >> Laptop'umun çevredeki kablosuzağları algılama alanını genişletmek ??? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ATI R600 HD 2900XT ekran kartı
ATI in merakla beklenen yeni grafik yongası R600 mercek altinda
İCEAGE+ işlemci soğutucusu
iceage işlemci sogutucusunun yeni versiyonu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç