Explorer'da adres çubuğundaki siteleri nasıl silebilirim? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet

emancer -> Explorer'da adres çubuğundaki siteleri nasıl silebilirim? (1 Temmuz 2008; 17:44:06)

Arkadaşlar benim evime birkaç gün içinde misafirler gelecek ve bu misafirler bilgisayarı çok kurcalıyor.Ben bu misafirlerin benim internette girdiğim sayfaları görmesini istemiyorum.Yani mesela Internet Explorer'da adres çubuğuna "g" yazdığımda "google" çıkıyor.Ben bunun görünmesini istemiyorum.Aynı zamanda google'da arama çubuğuna "ö" yazdığımda "öss" çıkıyor diyelim.Ben bunları nasıl temizlerim?(Format atmadan tabii) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

tissue -> Cevap: Internet Explorer'da geçmişte ziyaret edilmiş sayfalar nasıl silinir? (1 Temmuz 2008; 17:48:46)

kısa yoldan söliim hemen. explore'a sağ tıkla ve özelliklere gir. orda gözatma gecmişini sil görceksin. ondan sonra hiçbiri cıkmaz.

emancer -> Cevap: Internet Explorer'da geçmişte ziyaret edilmiş sayfalar nasıl silinir? (1 Temmuz 2008; 17:54:39)

ben xp kullanıyorum.senin dediğin Vista'da var heralde.çünkü ben "gözatma geçmişini sil" diye bir şey göremedim.sağ tıklayıp özelliklere girince "genel,güvenlik,gizlilik,içerik,bağlantılar,programlar,gelişmiş" gibi sekmeler var.hepsine baktım ama dediğini göremedim.

emancer -> Cevap: Internet Explorer'da geçmişte ziyaret edilmiş sayfalar nasıl silinir? (1 Temmuz 2008; 18:03:54)

Adres çubuğunda görünen siteleri nasıl silerim arkadaşlar?Yok mu yardım edecek?

tissue -> Cevap: Internet Explorer'da geçmişte ziyaret edilmiş sayfalar nasıl silinir? (1 Temmuz 2008; 18:24:19)

:) yok bende xp kullanıorum ama sendeki ie6 sanırım. yinede olması lasım orda. ama tama dur şöyle anlatiim ordaki sekmeler içerik 'in içine gir ve hme naltta otomatik tamamlama die bi secenek war. oraya gir ve tüm tikleri kaldır. hani bunuda yapamadım. o zaman ccleaner programını kur silsin. hem sanada lasım olur ayda bir temzilersin.

yuemrek -> Cevap: Internet Explorer'da geçmişte ziyaret edilmiş sayfalar nasıl silinir? (1 Temmuz 2008; 18:24:30)

Araçlar / İnternet Seçenekleri / Geçmişi Sil / Uygula / Tamam

emancer -> Cevap: Explorer'da adres çubuğundaki siteleri nasıl silebilirim? (1 Temmuz 2008; 18:40:12)

tissue dediklerini yaptım ve herşey silindi.saol dostum[:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.125