arkadaşlar lütfen yardım edin sunny marka receiver lı d-smartım 3 ay önce bağlandı ama yayın anında çıkardığı çıt çıt sesi ve de kanal degiştirirken donmalar sogdurdu beni iyice cihazdan receiverı teknik servise götürdüm sadece yazılımı yüklediler tekrar elime verdiler çagrı merkezini aradım çanak ve lnb girişlerinde sorun olabilir teknik servis evinize gelsin diorlar teknik servis çanaga bakmaya 35 + malzeme parası istiorr teknik servisten geldikten sonra da sinyal yok yazısı çıkmaya başladı kanallarda sizce çıt çıt sesi gelmemesi için ne yapmam lazım neler olmuş olabilir lütfen deneyimlerinizi aktarın
philips scart da kullandım ses yine gelior
1.çıt çıt ses gelmedi 2.kanal veya ses degiştirirken donması , fişi çekip düzelmesi receiver dan mı ? 3.teknik servis yazılım yükledikten sonra sinyal yok yazması bazı kanallarda ..
servise götürdüm sadece yazılım yüklediler sorunu yok dediler receiver için çanaklarda ve LNB de sorun vardır dediler servistekilerde o digerlerine digerleri onlara paslayıp duruorlar sorun olunca
Bende 40 inç lcd ile birlikte bu suuny aleti kullanıyorum 1 gündür kanallarda hiçbir sorun yok fakat bu ''çıt çıt çıt'' sesi bende de geliyor ne yapmak lazım bilmiyorum 2 kez scart kablo değiştirdim gold scart taktım monster marka falan ama çözüm olmadı acaba bilen birisi varmı :(
bende goldmaster var komşudada sunny dsmart var, benimkinde hiç bir sorun olmuyor komşununkinde donma ve ses oluyor komşuya çevredensinyali etkileyen bi şey var çevredeki ağaçları kesin demişler :), goldmaster sorunsun donma falanda olmuyor. sanıyorum sunnylerde bi fabrika hatası falan var