Arkadaslar bu sherwood benim cok aklima yatti. Onceden almis olanlar varsa bana bilgi verebilirlermi?
Key Features
Auto Speaker Setup(Size/Distance/Level) Auto & Manual Room EQ Setup Soft Upgrade & Remote Control thru. RS-232 DTS-ES (Discrete/Matrix) DTS Neo:6 DTS 96/24 Dolby Digital EX Dolby Pro Logic IIx Dolby Virtual Speaker Dolby Headphone 3 DSP Modes(Theater/Hall/Stadium) Cinema EQ Tone Control (Bass/Treble) 8 Input Functions (w. 8Audio/4Composite/3S-Video) 3 Component Inputs & 1 Output (HDTV Compatible) 4 Digital Inputs (2 Optical/2 Coaxial) & 1 Output(Optical) 7channel Analog Input Room2 Output (Audio/Composite Video) Assignable Surr.Back AMP for Room2 Video Upconversion (Composite »S-Video) OSD (On Screen Display) from Composite, S-Video & Component Amplifier Features
WRAS(Wide Range Amplifier Stage) for All Channels 100Watts x 2 @6Ohm, 1kHz, 1%THD in Stereo Mode 110Watts x 7 @6Ohm, 1kHz, 1%THD / Only Channel Tuner Features
Quartz PLL Synthesized Digital Tuning Auto Scan & Preset Memory(30 Stations) RDS Function : PS, CT, RT, TA etc.(Europe Version) General Features
Color Coded Terminals Headphone Jack DigiLink III Remote Control for Sherwood Components One-Touch Auto Function Operation Sleep Timer Preprogrammed 8-Device Remote Control Color Availability : Silver/Black/Gold (W x H x D) : 440 x 141 x 330 mm Weight(Net) : 10 kg
dostum bu anfiyi cuma günü teslim aldım...www.nanomall.com sitesinden mail order yöntemi ile...ben aldığım zaman kampanyadaydı..bildigim kadarıyla kampanya dün sona erdi...10 taksit 448 ytl ye aldım...şu an 778 ytl olması lazım... performans olarak begendim...pure acoustics junior hoparlör seti ile birlikte kullanıyorum şu an...anfi zaten 7.1 ve bağlantı seçeneği fazla..2 coax, 2 optik giriş 1 optik çıkış mevcut...tüm kanallar için ayrı ayrı ayar seçenekleri ve otomatik hoparlör ve ekolayzer ayarı var...stereo cok hosuma gitti...digital ses için pek yorum yapamıyorum şu an sadece lost izleyebildim ac3 olarak..bir dvd denemesi yapmaya fırsatım olmadı henüz...lost özelinde yorum yapacak olursak dizide genelde fazla efekt olmadığını göz önünde bulundurarak konusuyorum cok etkileyici degil..bunda juniorların surroundlarının yetersiz kaldıgını da düsünüyorum... ama anfi olarak eger iyi fiyata bulduysan hic kacırma derim...
Cok tesekkurler dostum, bilgi icin sagolasin. 779 ytl ye var ama yinede fiyat iyi geldi bana. Kampanyayi kacirdik bir kere nasilsa, bu fiyatlar artmadan faydalanalim bari. Herseye zam geliyo bikac ay sonra hic birsey alamaz hale gelicez, bunlari aradan cıkartmakta fayda vardir!!
LOST dvd si belirleyici olmaz.bende evde yeni izliyorum yamaha amfimle.film olarak efektlerinin etkisini test etmek istiyorsanız , birkaç action film seyredin.300 spartalı, yüzüklerin efendisi savaş sahneleri v.s gibi filmler.
selam, stereoda therion ve iced earth dinledim benim kulaklara süper geldi..ama dediğin gibi iyi bi film ile test etmem gerek 5.1 performansı..şu an lost alıp götürmüş durumda 4. sezonu izliyorum o yuzdn baska bisey bile deneyemedim..
pm i aldım.iyi dinletiler olsun eikinskjaldi.güle güle kullan.çok iyi fiyata bir cihaz almış oldun.hemde oldukça donanımlı.film performası da iyi bir dvd film ile denediğinde büyük ihtimalle seni memnun edecektir diye düşünüyorum.
Ben dayanamadim bisey yaptim sherwood aldim ama 8701 degil. Newcastle serisi R-871 modelini aldim. Fiyati da azicik daha yuksekti ama deger bence.
Key Features 2/1(In/Out) HDMI Switching DTS-ES(Discrete/Matrix) DTS Neo:6(Movie/Music) DTS96/24 Dolby Digital EX Dolby Prologic IIx Dolby Virtual Speaker Dolby Headphone 3 DSP Modes(Theater/Hall/Stadium) Cinema EQ RS-232C for Upgrade and Crestron I2P Auto Speaker Set-up with Mic. Front Speaker A/B Selectable Tone Control (Bass/Treble) 3 Component Inputs & 1 Output(HDTV Compatible) 7 Digital Inputs (5 Optical/ 2 Coaxial) & 1 Output(Otical) 7 Channel Direct Input, Front Panel AV Input & Mini Aux Input Room2 Output (Left & Right Audio/Composite Video/S-Video) Assignable Suurr. Back for Room2 Video Upconversion (Composite »S-Video) OSD (On Screen Display) from Composite,S-Video & Componet Amplifier Features WRAS(Wide Range Amplifier Stage) for All Channels 100Watts x 2@8Ohm,20HZ ~ 20kHZ, 0.08%THD in Stereo Mode 130Watts x 7@8Ohm,20HZ ~ 20kHZ, 0.08%THD / Only Channel Tuner Features Quartz PLL Synthesized Digital Tuning(4 Gangs) Auto Scan & Preset Memory(30 Stations) RDS Function: PS,CT,RT,TA etc.(Europe Version) General Features Aluminium Front Panel Color Coded Terminals Headphone Jack DigiLink III Remote Control for Sherwood Components One-Touch Auto Function Operation Sleep Timer Pre-Programmed & Learning Remocon Color Availability : Titan Dimensions(WxHxD) : 440x169x380mm Weight(Net) : 15.6Kg
Yazliga aldim diye uctum yoksa eve alıcak olsam nasilsa komsular actirmicak cok diye bu kadar ucmayabilirdim ama neyse yaptık bi cılgınlık, sonumuz hayrolsun