Arkadaşlar ben bu anakartı almayı düşünüyorum. Ve; Çift çekirdekli bir işlemci + 2 GB ram 800mhz + 200 GB HDD SATA2 + 8600gts veya hd3650 takıp kullanacağım.
Counter Strike,Call of Duty,Fifa gibi oyunlar oynuyorum birde int takılıyorum bu anakarta bu sistemi takarsam sorun yaşarmıyım.VEYA anakart hakkındaki görüşleriniz neler oc falan yapmayacagım... Bu akşam almayı düşünüyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
Kartı şu an kullanmaktayım ve tavsiye ederim. Sistemim, senin sistemine oldukça yakın; Core 2 Duo E6750, Kingston 2x1GB DDR6400 HyperX, 160GB Samsung, x1950Pro 512MB Extreme ekran kartı. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım.
MSI Yerine Gigabyte P35 DS3 (rev.2.1) tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulut_Taciri -- 1 Temmuz 2008; 17:01:38 >
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
evet bende gigabyte ds3 almanızı tavsiye derim. msi da Neo - F serisi kırpık seridir biraz. güzel ve kullanışlı özellikler genelde platinyum serisinde bulunur
ben 965 neo kullanmıştım bilirsiniz bütün 965 ler quad destekler. ama msi da quad platinyumda vardı . onun harici oc ile veya diğer bios çeşitliliklerinde bile neo - platinyum uçurumu çoktu