Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
----& MSİ P35 NEO-F Lütfen bir BAKIN ACİL &---

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> ----& MSİ P35 NEO-F Lütfen bir BAKIN ACİL &--- Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mascherano*

1 Temmuz 2008; 15:48:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ben bu anakartı almayı düşünüyorum.
Ve;
Çift çekirdekli bir işlemci + 2 GB ram 800mhz + 200 GB HDD SATA2 + 8600gts veya hd3650 takıp kullanacağım.

Counter Strike,Call of Duty,Fifa gibi oyunlar oynuyorum birde int takılıyorum bu anakarta bu sistemi takarsam sorun yaşarmıyım.VEYA anakart hakkındaki görüşleriniz neler oc falan yapmayacagım...
Bu akşam almayı düşünüyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin

oduth

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 16:42:26 

Kartı şu an kullanmaktayım ve tavsiye ederim. Sistemim, senin sistemine oldukça yakın; Core 2 Duo E6750, Kingston 2x1GB DDR6400 HyperX, 160GB Samsung, x1950Pro 512MB Extreme ekran kartı. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım.
MÜŞAVİR

1 Temmuz 2008; 17:01:41 

MSI Yerine Gigabyte P35 DS3 (rev.2.1) tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulut_Taciri -- 1 Temmuz 2008; 17:01:38 >

Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin.
Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek.
Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
Corleone™

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 17:50:36 

evet bende gigabyte ds3 almanızı tavsiye derim. msi da Neo - F serisi kırpık seridir biraz. güzel ve kullanışlı özellikler genelde platinyum serisinde bulunur

Intel E6300@2.6Ghz -|- Gigabyte P35-DS3L -|- Zotac 8800gt Amp -|- 2x1gb Kingston +
2*512mb DdrII 667 -|- Seagate 320 gb 16 mb -|- Fsp Bluestorm2 500w -|- Asus 1814 BLT -|- Asus E616A -|- Creative Audigy Zs2 -|- Logitech G5 & G15

Team eXtreem|Corleone
www.codbirligi.com
oduth

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 21:33:22 

Yanlış hatırlamıyorsam, Platinium serisinde ek olarak sadece RAID controller vardı.
Corleone™

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 12:52:24 

ben 965 neo kullanmıştım bilirsiniz bütün 965 ler quad destekler. ama msi da quad platinyumda vardı . onun harici oc ile veya diğer bios çeşitliliklerinde bile neo - platinyum uçurumu çoktu

Intel E6300@2.6Ghz -|- Gigabyte P35-DS3L -|- Zotac 8800gt Amp -|- 2x1gb Kingston +
2*512mb DdrII 667 -|- Seagate 320 gb 16 mb -|- Fsp Bluestorm2 500w -|- Asus 1814 BLT -|- Asus E616A -|- Creative Audigy Zs2 -|- Logitech G5 & G15

Team eXtreem|Corleone
www.codbirligi.com
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> ----& MSİ P35 NEO-F Lütfen bir BAKIN ACİL &--- Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire Türkiye Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Sapphire Türkiye Genel Müdürü Kemal HEPER ile röportaj
CeBIT 07 / C3 Bilgisayar
Super Micro sunucu sistemleri hakkında geniş bir röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir