Bildirim
Diablo 2 İnternetten beraber Bitirmek için arkadaşlar aranıyor (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hehehe biz o frost u basmasak kaçamadan takla atardı millet :D _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Asil Türk Kanı
quote:
Orjinalden alıntı: obi_van
tmm arkadaslar 8de yine toplanalım.dün gayet eglenceliydi.ama andraeli zor kestik.drueli kesmemiz icin biraz daha lvl kasıp gitmemiz lazım
Abi bizi dağıttı andrael resmen dün aksam :D
Neredeyse herkes 2-3 kez yattı :D
oyunun basından beri sıfır yatıss
_____________________________ -
bugün oynuyo muyuz?yavas yavas toplanalım oynıycaksak
quote:
Orjinalden alıntı: obi_van
bugün oynuyo muyuz?yavas yavas toplanalım oynıycaksak
Oynayacaz toparlanırız yavaş yavaş ben yine toplarım herkesi ..._____________________________ -
of ya ben dvd yi bulamadım hala,ne kadar bahtsızım ben
,çok ilerlediniz mi ya bu gece download a bıraksam falan :p
Şu güzelim oyunu Battle net'ten oynayan yok mu arkadaşlar?Var ise takılalım derim. _____________________________ -
arkadslar ii güzel ama bir de diabloya gece seferi oynayacak adam aranıyor tmm akşam o saat de pc basında olmaz bu iş çıkıp gezmek lazım :D gece oynayalım su oyunu _____________________________ -
beyler ben hazıırm ama sımdı nasıl oynucaz netten herhangı bı pacht ındırmek grekıyomu?
_____________________________ mrt -
evt gerekiyor ne yazık kı 1.11b pacht gerekiyor ve oyunu yüklediğinde crak yapmamamış olman lazım :Dbirda hamachi programı lazım _____________________________ -
level kaç oldunuz,bu gece biter benim download yarın katılabilirim _____________________________ -
hmm millet ucmus yaw bazıları 29 falan bende 18 ile lwl 9 mu ne var galiba _____________________________ -
varmı oynıycak ekleyin bakim
aloviarom@hotmail.com
hala oynuyomusunuz adrael falan dungeon gibi ne iş anlamadım wow oynadım ben 2 sene ama hiç diğer blizz oyunlarını oynamadım eğer böle dungeonlı bişisi orjinalini alıp hemen başlarım oyuna arkadaşlar cvp bekliyorum. _____________________________ -
-
ok yarın gidip alıyorum oyunu pm leşiriz _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: sorceress
Şu güzelim oyunu Battle net'ten oynayan yok mu arkadaşlar?Var ise takılalım derim.
HOCAM BEN VARIM BNET TEN OYNAYAN ACC NAME "KEMIKCI" BEKLERİM_____________________________
Citroën Grand C4 Picasso -
arkadaşlar hala ilgilenen varsa bende varım oynayalım derim nasıl buluşuyorsunuz _____________________________ -
-
hala oynuyo musunuz? battlenet 'e gelen var mi? tek basina oynanmiyor bu oyun yahu..
aksamlari toplanalim bence :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki