Öncelikle hayırlı olsun Volkan. Akıllıca bir girişim Hattındaki kontörler fatura tutarından düşülecek, merak etme. Ama geçiş yaptığın tarife konusunda umarım pişman olmazsın. Kısa görüşmeler yapıyorsan dakika aşımına dikkat et. 1 ya da 60 sn. fark etmiyor. Faturalı hattını ağzının tadıyla kullanmanı dilerim.
Öncelikle hayırlı olsun Volkan. Akıllıca bir girişim Hattındaki kontörler fatura tutarından düşülecek, merak etme. Ama geçiş yaptığın tarife konusunda umarım pişman olmazsın. Kısa görüşmeler yapıyorsan dakika aşımına dikkat et. 1 ya da 60 sn. fark etmiyor. Faturalı hattını ağzının tadıyla kullanmanı dilerim.
Diğer hatlarımda olduğu için çok sorun değil
Sevimlican saol kardeşim, kontörlü hat kullananlar gitsin kumda oynasın
Bilmem kimi kral yapmışlar ilk babasını kesmiş derler ya aynen benimki öle oldu
Kontorlü hattımı Konuşkan Paket ile birlikte Faturalı Vodafone yaptırdım :D
Ama sorularım var
1- Hattımdaki Kontörler ne oldu 79 Kontörüm vardı
2- My Vodafone'da hangi tarifeye kayıt olduğumu nereden görmeiyorum
3- Konuşkan pakette kaç dakikam kaldı nereden öğreneceğim
4- Faturasuz hatta canım sıkıldıkça 7501 , 7506 gibi aramalr yapıyordum..Bunda ücretsiz arayabileceğim servisler yokmu
Hayırlı olsun umarım güzel bir başkangıç olur
1: 79 Kontör karşılığı ytl tutarı üzerinde avans alacaksın
2: herhalde sistem geçişlerin ( kontörlü -faturalı arası ) tam sistmesel olarak yerleştirilşmediği için olabilir yeni fatura dönenimde görürsün ( benim ki her ayın 16 sı oluyor yeni dönem ) bendede olmuştu tarife değişikliği yapınca görünmemişti ama yeni fatura dönemi ile sıfırlanınca tarife bilgim sistem düzelti görünüyor şuan
3: malesef böyle bir self servis yok ancak arayıp müşteri hizmetlerini sorabiliyordun sadece onlar görebiliyor ama şöyle bi şey var ara ara uyarı sms i gleiyor işye konuşkan paketiniz 350 den % 80 kullandınız diye tek iblgi böyle otomatik geliyor bana öyle olmuştu hesaplı tarife adı altındayken
4: malesef böyle bir slf servis no su yok hepsi ücretli faturalılarda bende kontörlüden çok yapardım senini gibi :) ama şuan yapamıyorum
tekrar hayırlı olsun umarım pişman olmazsın gerçekten güzel olmuş heleki tarife yeni haliyle süper ben 2 ay kullandım o tarifeyi eski adıyla
bu ay Seç Konuş a geçtim 38 ytl karşılığı 500 dakika tüm vodafonelerilerle ücretsiz görüşme ve her yöne 100 sms atma avantajlarını kullanıyorum şuan çok çok memnunum faturalımdan seç konuşla gerçekten
kontörlüden faturalıya geçtin ilk faturalı tarifen olduğu için şuan kullanabilirsin
şimdi bi hiç arama yapmadınsa bugün 7001 bi ara ve 2 tuşla bakalım güncel tutar ne diyecek faturalandırılmamış
eper bi şey demezsa hani fatrua bilgileriniz oluşturulamamaktaduır derse
hemen 1 arama yap 1-2 dakkalık ve kapatınca tekrar ara 7001 ve 2 tuşla bakalım bu sefer ne diyecek eğer tekrar derse aynı şekilde demekki şuan bedavaların kullanabiliyorsun yani 150 lik paketini ok derse ve 19 ytl üzerinde bir tutarsa bi sorun var demektir ok
ilk defamı kullanıyorsun volkim benim faturalı her yönden iyidir bakma bir yüz kontör 16 ytl abi faturalı bin kat daha iyi ama faturalıda turkcelli tercih ederim çok memnunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 1 Temmuz 2008; 18:32:21 >