Arkadaşlarım sorun acayip yada güvenlıkle ılgılı forumda az arastırdım ne oldugu bellı olmayan sonuclar cıkmıs herkez bişi demıs netlesmıs bı cvp almak ıcın konumu acmıs bulunmaktayım gelelım konumuza...Dün aksam bootloader versıyonumu 4.6 yapmıstım modem firmware ise 04.04.05_G orjinal imei geri geldi yane chance imei olmuyor 5 kere denedım degısen bişi yok pat die bitiyor işlem aratırmalarıma göre modemı düşürerek yapılıyormus ama illa bişi yaparken bişi düşücekse neye yaradı bilgilerine ihtiyacım var.Geri 3.9 yaptıgımda change imei calıstı ama 4.6 yapmak ıstıyorum yardımlarını beklıyorum koley gelsın
Orjinal imei olmazsa 4.6 yapamıyorusun.Yaptığında ise yaşadığın olay gibi orjinal olmayan imei gidip yerine orjinal imei'ye dönüyor.Bunun başka izahatı yok.Sahte imei ile 4.6 yapma imkanınız yok şu an için.Yeterince açık sanırım. Hem biz seninle bunu konuşmamış mıydık.
Orjinal imei olmazsa 4.6 yapamıyorusun.Yaptığında ise yaşadığın olay gibi orjinal olmayan imei gidip yerine orjinal imei'ye dönüyor.Bunun başka izahatı yok.Sahte imei ile 4.6 yapma imkanınız yok şu an için.Yeterince açık sanırım. Hem biz seninle bunu konuşmamış mıydık.
Baha abim saol konustukta hanı dedım belkı baska arkdaslarımızın basına gelmıstır bi sekılde çözmüşlerdir die dedım bi konu açim ama öyle görülüyorki bizim 4.6 sevdamız yalan oldu neyse canımız saolsun Saol tekrardan baha abi
Ziphone ile bootloader'ı 3.9 a düşürmen gerekiyor başka bir çözüm yok. versiyonu düşürdükten sonra gene fake imei yap. o zaman oluyor :)))) ben de karşılaşmıştım :d
bootnouter yolu ılede çekebılıyorsun bootloader'ı amaç 4.6 ile fake imei yapmak olmuyo modem firmware düşürürsen oluyomus ama illa bişi için bişi düşecekse forever 3.9 önerin için saol sorunum kalmadı zaten 3.9 takılıyoruz