Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
BootLoader Sorunum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> BootLoader Sorunum Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Teknik.Servis

1 Temmuz 2008; 15:14:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlarım sorun acayip yada güvenlıkle ılgılı forumda az arastırdım ne oldugu bellı olmayan sonuclar cıkmıs herkez bişi demıs netlesmıs bı cvp almak ıcın konumu acmıs bulunmaktayım gelelım konumuza...Dün aksam bootloader versıyonumu 4.6 yapmıstım modem firmware ise 04.04.05_G orjinal imei geri geldi yane chance imei olmuyor 5 kere denedım degısen bişi yok pat die bitiyor işlem aratırmalarıma göre modemı düşürerek yapılıyormus ama illa bişi yaparken bişi düşücekse neye yaradı bilgilerine ihtiyacım var.Geri 3.9 yaptıgımda change imei calıstı ama 4.6 yapmak ıstıyorum yardımlarını beklıyorum koley gelsın

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Teknik.Servis

5 Temmuz 2008; 23:01:02 

sanırım kimse bişi bilmiyor bu konuda

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Temmuz 2008; 0:19:58 

Orjinal imei olmazsa 4.6 yapamıyorusun.Yaptığında ise yaşadığın olay gibi orjinal olmayan imei gidip yerine orjinal imei'ye dönüyor.Bunun başka izahatı yok.Sahte imei ile 4.6 yapma imkanınız yok şu an için.Yeterince açık sanırım.
Hem biz seninle bunu konuşmamış mıydık.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Teknik.Servis

7 Temmuz 2008; 14:50:42 

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

Orjinal imei olmazsa 4.6 yapamıyorusun.Yaptığında ise yaşadığın olay gibi orjinal olmayan imei gidip yerine orjinal imei'ye dönüyor.Bunun başka izahatı yok.Sahte imei ile 4.6 yapma imkanınız yok şu an için.Yeterince açık sanırım.
Hem biz seninle bunu konuşmamış mıydık.

Baha abim saol konustukta hanı dedım belkı baska arkdaslarımızın basına gelmıstır bi sekılde çözmüşlerdir die dedım bi konu açim ama öyle görülüyorki bizim 4.6 sevdamız yalan oldu neyse canımız saolsun Saol tekrardan baha abi

eozum

17 Temmuz 2008; 23:25:59 

Ziphone ile bootloader'ı 3.9 a düşürmen gerekiyor başka bir çözüm yok. versiyonu düşürdükten sonra gene fake imei yap. o zaman oluyor :)))) ben de karşılaşmıştım :d

Teknik.Servis

18 Temmuz 2008; 10:59:04 

bootnouter yolu ılede çekebılıyorsun bootloader'ı amaç 4.6 ile fake imei yapmak olmuyo modem firmware düşürürsen oluyomus ama illa bişi için bişi düşecekse forever 3.9 önerin için saol sorunum kalmadı zaten 3.9 takılıyoruz

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> BootLoader Sorunum Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Mobiliz Standı
Çalışanınızı, çocuğunuzu veya eşinizi takip etmek mi istiyorsunuz? Mobiliz size an an GPS üzerinden takip olanağı sunuyor!
Aerocool Hi tech 7 kasa
Aerocool'un kullanışlı ve ergonomik kasası

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir