botech aktarıcı (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği

alanya75 -> botech aktarıcı (1 Temmuz 2008; 14:55:11)

arkadaşlar konuyu belki yanlış yere açtım ama forum içerisinde model verilmeden botech markasından bahsedilmiş acaba bu modeli kullanan varmı anten olmaması bir sıkıntıı yaratırmı ki.
Botech A / V VIDEO SENDER Kablosuz Görüntü Ve Ses Aktarıcısı
http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=X-vi0SQ_TAMk0qQEW4vLSw

alanya75 -> Cevap: botech aktarıcı (9 Temmuz 2008; 9:26:07)

evet arkadaşlar kimseden yanıt gelmeyince ben de akşam gidip teknosadan 79 ytl ye aldım linkteki cihazı başka marka e model de vardı ama ben antensiz olması sebebi ile bunu tercih ettim kurulum basit uğraştırmadı koyduğum ara boşluğada tam oldu antensiz olmasından dolayı.ve hakikatten uzun zamandır ilk kez keşke demediğim bir şey almış oldum performans süper 3 oda arka tarafta olmasına rağmen gayet başarılı .zaten alırken antensiz yani yönsüz olduğunu bilerek aLMIŞtım zira anten ayarı olmasın diye nasıl koyarsan koy alıyor.tek sıkıntım ise bu aleti teknosadan aldım 79 ytl.sonra elektirik pirizi için koçtaş a girdim baktım 69 ytl.:)))10 ytl fazla vermiş oldum .sorular olursa cevaplarım

garagulli -> Cevap: botech aktarıcı (9 Temmuz 2008; 9:31:36)

güle güle kullan arkadaşım....görüntü resmi koyman mümkünmü acaba fikir vermesi açısından??

alanya75 -> Cevap: botech aktarıcı (9 Temmuz 2008; 12:33:12)

quote:

Orjinalden alıntı: garagulli

güle güle kullan arkadaşım....görüntü resmi koyman mümkünmü acaba fikir vermesi açısından??

teşekkürler garagulli arkadaşım elbette bu akşam çeker eklerim.en azından dediğin gibi fikir verir.başta tereddütlü idim teknosadaki arkadaşlar dahi bilmiyordu nasıl bişi olduğunu ama başta konuştuk işime gelmesse iade ederim die tamam dediler ve aldım büyük kolaylık valla.
birde albüm değilde resimi nasıl ekliyordum buraya ya image ye basıyorum ama yapamadım bir el atarsanız daha sağlıklı atarım

garagulli -> Cevap: botech aktarıcı (9 Temmuz 2008; 16:50:06)

altta cevapla kısmına tıkla,dosya ekle gibi birşey göreceksin oradan resmin yerini seçip ok diyosun

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.203125