Giriş
1 Temmuz 2008; 14:39:51
ÖTV gelmeden bir fotoğraf makinası edinelim diyorum, Nikon Coolpix L16 almayı düşünüyorum. Fazla bir araştırma yapmadım, Nikon markasına güvenimden dolayı. Bu fiyat aralığında da pek fazla seçenek yok gibi. Ne dersiniz? İyi bir cihaz mı? Pişman olmam değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi February 29th -- 2 Temmuz 2008; 14:32:00 >
_____________________________A black winter day No, darker than that Gloomier than an autumn night
1 Temmuz 2008; 19:34:22
L15 bak kardeş,Gold'da yüzde20 indirimli.Hem de 8 megapixel.
_____________________________Fujifilm s8000fd Eski NİCK:satelite
1 Temmuz 2008; 19:53:51
Ben dün aldım tek beğenmediğim olayı "shutter speed" in en fazla 1 sn olması, bu da açık ortamda gece çekimlerinde zorluk yaratıyor..
_____________________________Bu imzada resim ve smiley kullanılmamaktadır
2 Temmuz 2008; 8:34:26
quote: Orjinalden alıntı: Eren Polat L15 bak kardeş,Gold'da yüzde20 indirimli.Hem de 8 megapixel. Kardeş o cihaz biraz pahalı geldi ama ona bakarken Panasonic'in DMC L850 modeli gözüme çarptı: http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=50113 Panasonic'in cihazları da çok kaliteli, ikisi arasında bir seçim yapmak baya zor olacak. Edit: Panasonic'in shutter hızı da oldukça iyi sanırım: quote: Shutter speed • 8-1/2000 sec • Starry Sky Mode : 15, 30, 60sec
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi February 29th -- 2 Temmuz 2008; 8:36:01 >
_____________________________A black winter day No, darker than that Gloomier than an autumn night
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil