3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular

ARIKAN -> 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (1 Temmuz 2008; 13:38:40)

Arkadaşlar 3G yani görüntülü konuşma kasım ayı sonunda ülkemizde başlayacak.Avea ve türkcell bu konuda anlaştılar zaten alt yapıyıda 6 aydır istanbulda deniyorlar.Bu denemelerin nerelerde yapıldığını TÜRKCELL den öğrenebilirsiniz..
Şimdi gelelim 3G teknolojisine bu teknolojı hızlı veri transferi demektir.Ve de görüntü-video-vs. aktarımıdır.
Bu tür telefonlarda yani görüntülü telefonlarda- FREKANS AYARLARI VE HIZI DEĞİŞİKTİR.
Bu telefonların Frekans hızı: 2100mhz -yada-UMTS şeklindedir.
Ve de böyle yazar Çalışma Frekansı WCDMA 2100 + E850/900/1800/1900MHz
Ancak bir telefonda iki kamera olması görüntülü konuşma anlamına gelmemektedir.
Buradaki çin malı bütün telefonlarda iki kamera var.Ancak hiç birinde görüntülü konuşma yok.Ama gittigidiyorda ve diğer satış sitelerin de 3G var diye satıyorlar.
Bu konuda gerceği teknolojiden anlayanlar ve de satıcılar biliyor.

ÇİFT KAMERALI BİR ÇİN TELEFONUN TANITIM YAZISI(Kaynak G.g.com)
Şebeke Frekansı: GSM 900/ 1800MHz
TV:Evet
FM Radio: Evet
Dokunmatik Kalem :Evet
GPRS/İnternet :Evet (WAP, GPRS)
Çözünürlük :3.0 inch Yüksek Çözünürlük
Renk Sayısı : QVGA type, 260k Renk
Dil : Türkçe, Çince, İngilizce
Ses : 64 Polifonik ses, Mp3, Dual Loud Hoparlör
Müzik Oynatıcısı : Mp3 özellikli ve Çağrı seslerinde kullanabilme özelliği
Video Player : 3GP, Mp4 formatlarını destekler.
Kamera : 2.0MP 3G
Video Kayıt: Evet
Resim: Jpgve Gif Formatlarını Destekler
Ek Bellek Kapasitesi : TF Memory Card
Telefon Defteri :500
Konuşma Süresi : 4 Saat
Bekleme Süresi : 240 saat
ölçüleri:118.4 x 55.2 x 17.5 mm
Ağırlık :122 grams
Renk : Gümüş
Diğer Fonksiyonlar: Oyun, Takvim, Alarm, Hatırlatma e Not Defteri, Dünya Saati, Kronometre, Zaman Ayarlama, Unit Converter, Ses Kaydedici, Hesap Makinesi, E-Kitap

BU DA General Mobilenin 3G(Görüntülü konuşma) olan telefonunun tanıtım yazısı.(alıntı.Genccel.com)

Teknoloji Çift SIM Kart & 3G Teknolojisi
Frekans UMTS 2100 / 900 /1800 /1900 MHz
900 / 1800 / 1900 MHz
Ekran TFT / QVGA/ 262 Bin Renk / 2.2"
GPRS Var
EDGE Var
WAP Var
MMS Var
E-Posta Var
Bluetooth Var
FM Radyo Var
Java Var
MP3/MPEG4 Var
Telefon Rehberi 1000
Ağırlık 109gr
Boyutlar 117x 49x 16.5mm
Hafıza Mikro SD Kart Desteği ( 58 MB Telefon Hafızası )
Kamera 2.0 MP
Ses Kayıt Yok
Titreşim Var
Ahizesiz Görüşme Var
Konuşma Süresi 180-380 Dakika GSM;
80-210 Dakika UMTS ;
120 Dakika GSM + UMTS
Bekleme Süresi 120 Saat / GSM+UMTS
120 Saat / GSM+GSM
240 Saat / GSM
240 Saat / UMTS
Pil 1010 mAh
Aksesuarlar Yedek Pil, AC Şarj Adaptörü, Kulaklık, Usb Kablo
Diğer Özellikler Video Oynatıcı (MPEG4,3GPP), Video Kaydedici,WAV,WMA,AMR,MIDI,MPEG4, USB Depolama , Ajanda, Takvim, Alarm, Hesap Makinesi,Oyunlar, PC Senkronizasyonu

Bakın buraya yazmışlar.Frekanslara bakın konuyu anlarsınız.Bilgilerinize
[:'(]

ARIKAN -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (1 Temmuz 2008; 17:54:20)

[:o][:o][:o][:o][:o][:o][:o][:o][:o]
Bu konuda yorumu olan yokmu?

erenraj_khan -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (1 Temmuz 2008; 18:01:30)

O KADAR ÇOK BİLİNÇSİZ TÜKETİCİ VARKİ SAYSANIZ BİTMEZ. ALICI BİLİNÇSİZ SATICIDA UYANIK OLDUKTAN SONRA BU TOPLUM KAZIKLANMAYA MAHKUMDUR

ARIKAN -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (1 Temmuz 2008; 19:30:27)

Görüntülü konuşma var diyen hiç bir arkadaşımız bu konuda hala görüş bildirmedi.Ben bu alıntıyı Gittigidiyor.com.dan yaptım.Oradan aynen aldım.Şu anda bu forumda o siteye insanları yönlendirp satış yapanlar var ...Bunlardan hala bu konuda ses yok[:o]

Alageyik34 -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (1 Temmuz 2008; 21:22:50)

Arıkan, bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler, eğer bu foruma girip yorumlarınızı okumasaydım balıklama atlayabilirdim bu tür telefonlara. Sanırım General Mobile üzerinde karar kıldım, 3g li olanında. ilerde telefon değiştirmektense bunla uzun süre idare ederim diyorum ama fiyatının biraz düşmesini beklicem. 2 ayda düşer umarım:-)

ARIKAN -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (1 Temmuz 2008; 21:24:30)

quote:

Orjinalden alıntı: Alageyik34

Arıkan, bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler, eğer bu foruma girip yorumlarınızı okumasaydım balıklama atlayabilirdim bu tür telefonlara. Sanırım General Mobile üzerinde karar kıldım, 3g li olanında. ilerde telefon değiştirmektense bunla uzun süre idare ederim diyorum ama fiyatının biraz düşmesini beklicem. 2 ayda düşer umarım:-)

Rica ederim kardeşim...Sürekli uyarıyorum.Uyardıkca tepkiler alıyorum.Ama devam edeceğim yılmadan.Sevgiler

ARIKAN -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (1 Temmuz 2008; 23:35:23)

[:o][:o][:o][:o][:o][:o][:o][:o]Dikkatli inceleyin lütfen

yamanweb06 -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (2 Temmuz 2008; 4:18:25)

3g demek daha hızlı veri transferi + daha çok kontör + daha çok para demek ;) ben wap ı çok fazla kullanmayan biri olarak 3g nin o kadar çok getirisi olacağıı sanmıyorum. hani herkes birbirini ararken görecekmiş ikayesi falan. düşünsenize bir internete girdiğinizde kaç köntör gidiyor, bir de dosya indirirseniz of of of. tamam bir video indirmek le görüntülü konuşma yapmak arasında ne fark var. dosya indirmek zaten bluetooth geldiğinden beri neredeyse tarih oldu. indir adsl den pc ye. at pc den tele. at tel den bluetoothla baska tele. ne gerek var 3g ye. belki geri kafalıyım ama cok zengin değilim ;)

sevimlican -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (2 Temmuz 2008; 9:38:53)

yani general mobile ile görüntülü konuşabiliyoruz diğer çinler hikaye ve aldatmaca[:o]

volkanmet861 -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (2 Temmuz 2008; 11:45:13)

quote:

Orjinalden alıntı: yamanweb06

3g demek daha hızlı veri transferi + daha çok kontör + daha çok para demek ;) ben wap ı çok fazla kullanmayan biri olarak 3g nin o kadar çok getirisi olacağıı sanmıyorum. hani herkes birbirini ararken görecekmiş ikayesi falan. düşünsenize bir internete girdiğinizde kaç köntör gidiyor, bir de dosya indirirseniz of of of. tamam bir video indirmek le görüntülü konuşma yapmak arasında ne fark var. dosya indirmek zaten bluetooth geldiğinden beri neredeyse tarih oldu. indir adsl den pc ye. at pc den tele. at tel den bluetoothla baska tele. ne gerek var 3g ye. belki geri kafalıyım ama cok zengin değilim ;)

doğru söze ne denir...

serkanevreka -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (2 Temmuz 2008; 11:54:03)

teşekkürler bilgi için[:'(]

ARIKAN -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (3 Temmuz 2008; 20:13:52)

[:o][:o][:o][:'(]Arkadaşlar bu bilgiyi mutlaka okuyun 3G var diye almadan önce türkceelin deneme yaptığı yerlerde deneiyin[:'(][:'(][:'(]

ARIKAN -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (9 Temmuz 2008; 21:18:25)

Arkadaşlar GİTTİGİDİYOR SİTESİNE BİR bakın bütün çin mallarında 3G var.GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA VAR.Diye yazıyor ve de böyle satılıyorlar yazıktır.günahtır.beyler böyle satıcılık olmaz.Lütfen bir giripde bakın arkadaşlar.Bu forumda yazı yazan ve mal satan arkadaşlarında burada böyle mal sattıkları görülüyor.El insaf kardeşim.

wolverine55 -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (9 Temmuz 2008; 21:43:44)

benim telde ggg nin babası hspda var yada hpsda herneyse o [8D][;)]

ssmuho -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (9 Temmuz 2008; 23:11:42)

en iyisi çin mallarına bulasmamak[:)]

kont -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (10 Temmuz 2008; 0:26:59)

vay oda bizi görecekmi ne teknoloji bu benim aklıma gelmişti şaka bir yana gerçek söylüyorum sene 1997 ilk cep telefonum motorola d520 konu hücresel yayınların alımı o zaman varmı hatırlamıyorum ama menü var.kendi kendime ya diyorum ciddiyim havadan her bir şeyi yazıyorlar aynen ekranda,bunlar renkli ekranda yapar hatta tv bile seyrederiz cep telefonundan.yıl 2008 düşündüğüm herşey ve daha fazlası oldu yaklaşık 10 yıl siz hesap edin 5 yada 10 yıl sonra neler olur ben artık tahmin edemiyorum.sadece her şey olabilir bu telefonlar yakında bizi ışınlar.şimdi aklıma geldi hologram karşı tarafın görüntüsünü ekrandan değilde yanıbaşımızdaymış gibi görmek olabilir daha ne olsun olur olur inanırım

ARIKAN -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (10 Temmuz 2008; 21:14:42)

[:'(][:'(][:'(][:'(][:'(] AMA BU TELEFONLARDA MALESEF YOK.HİÇ BİR ÇİN MALINDA

tarnat1985 -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (10 Temmuz 2008; 21:28:27)

Frekans UMTS 2100 yani 3G manyak Batarya yiyor..Buna nasıl çare bulacaklar acaba...[;)][:'(]

ARIKAN -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (10 Temmuz 2008; 22:02:51)

quote:

Orjinalden alıntı: tarnat1985

Frekans UMTS 2100 yani 3G manyak Batarya yiyor..Buna nasıl çare bulacaklar acaba...[;)][:'(]

Frekansını yazman iyi oldu .Çin mallarının tamamında bu frekans yok.Ama görüntülü konuşma var diyorlar...ve satıyorlar...

robotica -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (11 Temmuz 2008; 16:40:53)

Pil ömrü için Sony Ericsson ve Philips e yönelin[:'(]

serdem -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (11 Temmuz 2008; 21:03:42)

Sorun sadece 3g değil ki!

Çin telefonlarında en önemli sorun SAR değerleridir...

ARIKAN -> Cevap: 3G(GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA) GERCEĞİ (11 Temmuz 2008; 21:52:52)

Çok doğru en büyük sorun sar değeri ama.......İnsanları 3G var diye kandırarak satış yapıyorlar.Bu da satıcıların ne derece güvenilir olduğunu ortaya koyuyor.İstersen GittiGid yora bir gir de bak ne yalanlar var.Hepsinde 3G var diyorlar.Bunlar insafsızlık değilde nedir?

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.34375