Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Datron modem Isınma sorunu ..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Datron modem Isınma sorunu .. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
.MstF.

1 Temmuz 2008; 13:13:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Datron modemim var uzun süredir kullanıyorum ama bu yaz ısınma sorunu cıktı yani öncedende ısınıyorduda zararı olmuyordu.
Modem ısındığında Net cok yavaslıyor siteler 10dk da anca açılıyor bazen net kopuyor.

Nasıl soğutabilirim?
Buz dolu bir tabağa koymayı düşünüyorum ama buz eriyince zararlı olabilir diye korkuyorum
Yönteminiz varmı :)

Fanları varmış bunların fiyatı nedir ?

"Bu memleket, Dünyanın beklemediği, Asla Ümit Etmediği bir Müstesna Mevcudiyetin Yüksek Tecellisine, Sahne oldu.Bu Sahne En aşağı, 7 Bin senelik bir Türk Beşiğidir. Beşik Tabiatın Rüzgarlarıyla Sallandı;Beşiğin içindeki Çocuk, Tabiatın Yağmurlarıyla Yıkandı, O Çocuk Tabiatın Şimşeklerinden, Yıldırımlarından, Kasırgalarından evvela Korkar gibi oldu;sonra Onlara alıştı;Onları Tabiatın Babası tanıdı, Onların oğlu oldu.Bir gün O tabiat çocuğu ,Tabiat Oldu;Şimşek, Yıldırım, Güneş oldu; Türk Oldu.
TÜRK BUDUR: YILDIRIMDIR, KASIRGADIR, DÜNYAYI AYDINLATAN GÜNEŞTİR."
M.Kemal ATATÜRK
.MstF.

8 Temmuz 2008; 13:57:12 

Kimsede bu modemden yokmu ?

"Bu memleket, Dünyanın beklemediği, Asla Ümit Etmediği bir Müstesna Mevcudiyetin Yüksek Tecellisine, Sahne oldu.Bu Sahne En aşağı, 7 Bin senelik bir Türk Beşiğidir. Beşik Tabiatın Rüzgarlarıyla Sallandı;Beşiğin içindeki Çocuk, Tabiatın Yağmurlarıyla Yıkandı, O Çocuk Tabiatın Şimşeklerinden, Yıldırımlarından, Kasırgalarından evvela Korkar gibi oldu;sonra Onlara alıştı;Onları Tabiatın Babası tanıdı, Onların oğlu oldu.Bir gün O tabiat çocuğu ,Tabiat Oldu;Şimşek, Yıldırım, Güneş oldu; Türk Oldu.
TÜRK BUDUR: YILDIRIMDIR, KASIRGADIR, DÜNYAYI AYDINLATAN GÜNEŞTİR."
M.Kemal ATATÜRK
krm-iks

8 Temmuz 2008; 14:05:52 

modemi zeminden yukarda tutmayı dene

Ups/Kesinintisiz güç kaynağı ile ilgili sorunlarınız için
Kablo internet ile ilgili sorunlarınız için
povr_anj

10 Temmuz 2008; 13:42:37 

http://forum.donanimhaber.com/m_15373254/tm.htm

Arkadaşım Senin düşündügünden arkadaş yyapmış şimdi Memnun

Core2Duo E8400 3.00 Ghz *** Gıgabyte P35 DS3L *** PALIT 9600 GT SONIC *** Seagate 250 GB HDD *** KINGSTON 2 x 1 GB 800 MHz RAM *** ASUS 450W KASA *** SAMSUNG 2232 BW 22''

**NOKIA N73**
xxxxxs

11 Temmuz 2008; 14:47:29 

Bu modemden bendede var bozuldu modem calsıyıor ama sureklı reset atıyor kendıne içini actım soktum bisey yok nasıl bozuldu anlayamadım :(

overlord

14 Temmuz 2008; 10:20:26 

bende 2 yıl once kullanıyordum bu modemden , aynı sorun bende de vardı. bir süre sonra çalışmaz hale geldi.

�Ben Atatürkçüyüm, ben cumhuriyetçiyim, ben laikim, ben anti-emperyalistim. Ben özgürlükçüyüm. Ben Bağımsız Türkiye`den yanayım. Ben insan hakları savunucusuyum. Ben terörün karşısındayım. Ben yobazların, hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım. Öyleyse, vurun, parçalayın! Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar çıkacaktır.� Uğur MUMCU
IlDestilI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Temmuz 2008; 14:53:24 

bendede aynı modem var benimkide acayip ısınıyor ama sorun yok

"Savaş satranç gibidir: Rakibin şahını mat etmek için kaleler ve piyonlar feda edilebilir..." I Love You E.W
overlord

14 Temmuz 2008; 19:14:30 

hatırlıyorum da ,dışındaki kapağını çıkarmıştım. bir müddet daha idare etmişti:D

�Ben Atatürkçüyüm, ben cumhuriyetçiyim, ben laikim, ben anti-emperyalistim. Ben özgürlükçüyüm. Ben Bağımsız Türkiye`den yanayım. Ben insan hakları savunucusuyum. Ben terörün karşısındayım. Ben yobazların, hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım. Öyleyse, vurun, parçalayın! Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar çıkacaktır.� Uğur MUMCU
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Datron modem Isınma sorunu .. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HD 2400XT ve HD 2600XT video
ATI ın DX10 orta sınıfta yeni savaşçıları HD 2400XT ve HD 2600XT mercek altında
Zotac 9800GTX+ AMP Edition
nVidianın revize ettiği 9800GTX, ATI HD4850 karşısında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç