Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
DÜŞEN HG10....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> DÜŞEN HG10.... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
panasonica

1 Temmuz 2008; 13:09:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

geçen ben japonyadan 2 cam aldım biri sony sr11 900 e pal ..birde 550$ a hg10 ..hg10 u düşürdüm son durum ne test edemedim sağa sola sallayıonca içinde bişe şık şık oynuyor alırken adam kainaya bağladı 1440x1080 pixel kayıtı gördüm. neyse sırt çantasına son gün atmıştım az çekimde yapmıştım pil bitince yapacak bişe yok dedim ön tarafına açık kalmış çanta yana yatınca indi meret aşağı.
eve gelince bişe fark etim fişi 110v önüne 110v-220v dönüştürücü takmak lazım. girmedi meret fişe adaptörü yani içinde var sandım ama yokmuş ..ee kutuya bakmazsan böyle olur hdmi kablosu yok demişti satıcı ama fişi niye demedi anlamadım
neyse elinde hg10 olan varsa şunu diyebilirmi?
kamera kapalı ikein pil tarafına yatırın sonra sola doğru objektif tarafına yatırın birşey içinde bir o yana bir bu yana gidiyor şık şık ediyor nedir bu meret.. cam sağlam ekran camı sağlam ..kasa az zarar gördü..içindeki az kalan pil ile bir ekz açtım.. oda objektifi açarken jırrr sesi çıkarıyor yani bu bana normal geldi..denklanşöre basınca diafram kapanır ya foto makinalarında aynı ses gibi . bunda diafram ileri geri giidiyor ama öndeki merceği koruma kapağı motorla açılıp kapanıyor ondan geliyor olabilir.bu normalde olabilir. hiç dikat etmedim .toplam 2 ses mevcut
.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 1 Temmuz 2008; 18:12:53 >

Yaşamdaki asıl Trajedi; Yetişkinlerin Aydınlıktan Korkmasıdır -Eflatun
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> DÜŞEN HG10.... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
FarCry 2 (PC,XBox 360, PS3)
Afrika topraklarında havadan daha sıcak çatışmalar bizleri bekliyor.
Scythe Orochi & Zipang işlemci soğutucuları
Scythe'nin devasa boyuttaki işlemci soğutucusu Orochi ve nispeten ufak sayılabilecek soğutucusu Zipang test sistemimizde

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar