geçen ben japonyadan 2 cam aldım biri sony sr11 900 e pal ..birde 550$ a hg10 ..hg10 u düşürdüm son durum ne test edemedim sağa sola sallayıonca içinde bişe şık şık oynuyor alırken adam kainaya bağladı 1440x1080 pixel kayıtı gördüm. neyse sırt çantasına son gün atmıştım az çekimde yapmıştım pil bitince yapacak bişe yok dedim ön tarafına açık kalmış çanta yana yatınca indi meret aşağı. eve gelince bişe fark etim fişi 110v önüne 110v-220v dönüştürücü takmak lazım. girmedi meret fişe adaptörü yani içinde var sandım ama yokmuş ..ee kutuya bakmazsan böyle olur hdmi kablosu yok demişti satıcı ama fişi niye demedi anlamadım neyse elinde hg10 olan varsa şunu diyebilirmi? kamera kapalı ikein pil tarafına yatırın sonra sola doğru objektif tarafına yatırın birşey içinde bir o yana bir bu yana gidiyor şık şık ediyor nedir bu meret.. cam sağlam ekran camı sağlam ..kasa az zarar gördü..içindeki az kalan pil ile bir ekz açtım.. oda objektifi açarken jırrr sesi çıkarıyor yani bu bana normal geldi..denklanşöre basınca diafram kapanır ya foto makinalarında aynı ses gibi . bunda diafram ileri geri giidiyor ama öndeki merceği koruma kapağı motorla açılıp kapanıyor ondan geliyor olabilir.bu normalde olabilir. hiç dikat etmedim .toplam 2 ses mevcut .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 1 Temmuz 2008; 18:12:53 >