Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
1 temmuzda VDSL2 gelmiyomuydu?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> 1 temmuzda VDSL2 gelmiyomuydu? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
antaios

1 Temmuz 2008; 13:00:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hizmete başlama tarihi 1 temmuz diye yazıyordu ama herhangi bir başvuru bilgisi yok hala telekomun sitesinde. ertelendi mi nooldu bile var mı? en azından hangi bölgelerde verileceğini yazsalar da boşa beklemesek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antaios -- 1 Temmuz 2008; 16:35:34 >

PSN: soylemez
>sCoRPion<

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 13:04:41 

Bağlı olduğunuz Telekom Müdürlüğünü arayarak hizmeti alıp alamayacağınızı öğrenebilirsiniz..

Pentium D 915 (2800Mhz@4000Mhz), Gigabyte P35-DS3R, Ocz Gold Edition Dual Kit 512Mb x 2 + 1Gb x 2 (800Mhz@900Mhz), Winfast 256Mb x7900GS Extreme (@570/1600Mhz), 2 x Seagate 500 Gb (Raid 0)

Fotoğraflarım - trenlegeziyorum.com
aktifnet

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 13:09:00 

Bugün 1 Temmuz, ne TurkTelekom sitesinde, ne TTNET sitesinde bilgi var.ADSL Hizmetini sağlayan TTNET Müşteri hizmetlerini arıyorum, biz vdsl hizmeti veremiyoruz, TurkTelekom merkezi arayın diyorlar.TurkTelekom müşteri hizmetlerini arıyorum, bağlı bulunduğunuz bölge müdürlüğünü arayın diyor.Bursa-Nilüfer müdürlüğünü arıyorum, yok vdsl, gelmedi diyor :S

AkRaeP

1 Temmuz 2008; 13:11:04 

peki bu vdsl nerelerde var acaba şuan yoksa sadece bir semte getirdilerde onun mu reklamını yaptılar

Konuşmaya çalışılan her yerde coplar söz alıncaya kadar sözler her zaman gücünü korumaya devam eder.

aMaNté

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Temmuz 2008; 13:23:43 

quote:

Orjinalden alıntı: AkRaeP

peki bu vdsl nerelerde var acaba şuan yoksa sadece bir semte getirdilerde onun mu reklamını yaptılar

Bence getirmeye karar verdiler onun reklamini yapiyorlar.Biz artik VDSL2 getirmeye karar verdik ancak Allah bilir ne zaman gelecegini Saka maka bekliyoruz hic bir bilgilendirme yok maalesef..

TEK DEVLET, TEK BAYRAK, TEK MİLLET, TEK DİL!!!
utkuzu

1 Temmuz 2008; 13:40:07 

aradım ben bilgileri yok

The Power of Dreams Honda

2000 Civic 1.6i ES Bej Full

Hunter_one

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 13:52:56 

quote:

Orjinalden alıntı: AkRaeP

vdsl içimizde :)

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni uyarınız.
Bilmediğini bilene öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
KONFÜÇYÜS
aktifnet

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 13:57:52 

ilk olarak Jem Bey 'e bağlamışlar, o deneyecekmiş önce

speedman

1 Temmuz 2008; 14:00:57 

aradım kendisini yoldaymış geliyormuş

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
aktifnet

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 14:03:59 

quote:

Orjinalden alıntı: speedman

aradım kendisini yoldaymış geliyormuş

ok.

AkRaeP

1 Temmuz 2008; 14:08:56 

anlaşılan telekom sadece kendi merkezine vdsl internet bağladı onun reklamını yaptı bence

telekom hala devlet kurumuymuş gibi çalışmaya devam ediyor adamlarda hiç bir özel şirket ciddiyeti yok e sen koca Türkiye'nin tüm iletişim ağını elin araplarına teslim edersen olacağı budur. Telekom ki Türkiyede tekel konumunda olan bir şirket devlet halka hizmet götürmek zorundayken doğru düzgün çalışmıyordu özelleştirildi çok üzüldük ama yinede belki diye bi umut vardı içimizde belki özelleştirilince başka firmalarda açılır aldığımız hizmet kalitesi artar fiyatlar ucuzlar dedik ama nerdeeee kimse telekomun sahip olduğu gibi bi altyapı kurmaya yanaşmadı herkes sülük gibi telekomdan faydalanmaya çalışıyor e adamlarda tekel olunca neden katma değerlerle para harcayıp yatırım yapıp halka hizmet sunsunlar ki... Nasıl olsa artık kamu kuruluşuda değil yani halka hizmet götürmek gibi bi zorunluluğuda yok istedikleri gibi bizim internetimizide keserler telefonumuzuda dinlerler nede olsa arap değillermi bunlar değilmiydi kurtuluş savaşında bizi sırtımızdan bıçaklayan... Cumhurbaşkanımızda bu arapların şeyine pardon şeyhinin ayağına gitsin otelde görüşmek için... Bugünlere düşecekmiydik Atam dediğin gibi İktidar sahipleri gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içindeler... ve biz Türk istikbalinin evlatları bu ahval ve şerait içinde dahi Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarıcak olan bizleriz uyutulan bir gençlik ne kadar kurtarıcı olabilirse o kadar savaşıcağız Atam.......

Neyse yazmaya başladım kendimi tutamadın konu dağıldı biraz ama özür dilerim....

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkRaeP -- 1 Temmuz 2008; 14:11:02 >

Konuşmaya çalışılan her yerde coplar söz alıncaya kadar sözler her zaman gücünü korumaya devam eder.

rizakar

1 Temmuz 2008; 15:01:20 

quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

ilk olarak Jem Bey 'e bağlamışlar, o deneyecekmiş önce

Hmmm. Bakalım ikinci talihli kim olacak. Telekoma

ASUS P5GV-MX MAINBOARD // INTEL P4 3.0 GHZ HT CPU // 2 x 512MB VERITECH DDR 400 RAM // 500 GB SAMSUNG SATA HDD + 400 GB SAMSUNG SATA HDD + 250 GB SAMSUNG SATA HDD + 200 GB SAMSUNG SATA HDD + 40 GB SAMSUNG PATA HDD // SAPPHIRE 512 MB HD 2600 PRO PCI-E VGA CARD // CREATIVE LIVE! VALUE SOUND CARD // LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B DVD RW // SAMSUNG 52X24X52 CD RW // SKYSTAR rev2.6d DVB-S TV CARD // 450W EVEREST POWER SUPPLY // POWERCOM BNT-600 AP UPS // ATX BOX
Yander

1 Temmuz 2008; 15:38:46 

TTneti yillardir anlamis degilim dogrusu.. Habire daha hizli internet veriyoruz gorunuyorlar ama teoride soylenenler nedense pratikte hic de oyle degil.. 32 mbit verecekler ama bunun garantisini sadece yurt icinde veriyorlar. Sozlesmede bir yerlerde olmasi lazimdi, biz bu hizmeti veriyoruz fakat verdigimiz hizmetin yurtdisi baglantilarinda tam verimlilik garantisini vermiyoruz..Zaten bu adsl hiz testlerinde cikan sonuclar her ne kadar bakir kablolarin kayiplarina yorulsa da aslinda TTnet camiasininda pek profesyonel olmadigini gosteriyor.. Daha cok hiz isteriz fakat stabil olsun efendim.. 4 mbit ucreti odeyip ortalama 2 mbit civarinda kullaniyorsam ne gerek var daha fazla hizlara? 4 Kat arttirmaya? 2 mbit yapin tam yapin.. Hem yigilmalar azalir hem daha huzurlu oluruz..

Insanin en mutlu ani, uykuya daldigi andir.
brsnt

1 Temmuz 2008; 15:51:59 

Sabahdan beri vdsl2 (hani vdsl si yıllar önce gelmişti şimdi 2.sine geçtikya) ile ilgili bir haber bakıyorum. Hiç birşey yok.

///DELL 1520//////Core 2 Duo T7500 2.2 Ghz 4 MB 800MHz Santa Rosa//////250GB 8MB 5400RPM SATA////// 2048 MB DDR-2 667 Mhz///Nvidia GeForce 8600GT//////DVD+R9 DUAL LAYER///