hizmete başlama tarihi 1 temmuz diye yazıyordu ama herhangi bir başvuru bilgisi yok hala telekomun sitesinde. ertelendi mi nooldu bile var mı? en azından hangi bölgelerde verileceğini yazsalar da boşa beklemesek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antaios -- 1 Temmuz 2008; 16:35:34 >
Bugün 1 Temmuz, ne TurkTelekom sitesinde, ne TTNET sitesinde bilgi var.ADSL Hizmetini sağlayan TTNET Müşteri hizmetlerini arıyorum, biz vdsl hizmeti veremiyoruz, TurkTelekom merkezi arayın diyorlar.TurkTelekom müşteri hizmetlerini arıyorum, bağlı bulunduğunuz bölge müdürlüğünü arayın diyor.Bursa-Nilüfer müdürlüğünü arıyorum, yok vdsl, gelmedi diyor :S
peki bu vdsl nerelerde var acaba şuan yoksa sadece bir semte getirdilerde onun mu reklamını yaptılar
Bence getirmeye karar verdiler onun reklamini yapiyorlar.Biz artik VDSL2 getirmeye karar verdik ancak Allah bilir ne zaman gelecegini Saka maka bekliyoruz hic bir bilgilendirme yok maalesef..
anlaşılan telekom sadece kendi merkezine vdsl internet bağladı onun reklamını yaptı bence
telekom hala devlet kurumuymuş gibi çalışmaya devam ediyor adamlarda hiç bir özel şirket ciddiyeti yok e sen koca Türkiye'nin tüm iletişim ağını elin araplarına teslim edersen olacağı budur. Telekom ki Türkiyede tekel konumunda olan bir şirket devlet halka hizmet götürmek zorundayken doğru düzgün çalışmıyordu özelleştirildi çok üzüldük ama yinede belki diye bi umut vardı içimizde belki özelleştirilince başka firmalarda açılır aldığımız hizmet kalitesi artar fiyatlar ucuzlar dedik ama nerdeeee kimse telekomun sahip olduğu gibi bi altyapı kurmaya yanaşmadı herkes sülük gibi telekomdan faydalanmaya çalışıyor e adamlarda tekel olunca neden katma değerlerle para harcayıp yatırım yapıp halka hizmet sunsunlar ki... Nasıl olsa artık kamu kuruluşuda değil yani halka hizmet götürmek gibi bi zorunluluğuda yok istedikleri gibi bizim internetimizide keserler telefonumuzuda dinlerler nede olsa arap değillermi bunlar değilmiydi kurtuluş savaşında bizi sırtımızdan bıçaklayan... Cumhurbaşkanımızda bu arapların şeyine pardon şeyhinin ayağına gitsin otelde görüşmek için... Bugünlere düşecekmiydik Atam dediğin gibi İktidar sahipleri gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içindeler... ve biz Türk istikbalinin evlatları bu ahval ve şerait içinde dahi Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarıcak olan bizleriz uyutulan bir gençlik ne kadar kurtarıcı olabilirse o kadar savaşıcağız Atam.......
Neyse yazmaya başladım kendimi tutamadın konu dağıldı biraz ama özür dilerim....
Edit: yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkRaeP -- 1 Temmuz 2008; 14:11:02 >
TTneti yillardir anlamis degilim dogrusu.. Habire daha hizli internet veriyoruz gorunuyorlar ama teoride soylenenler nedense pratikte hic de oyle degil.. 32 mbit verecekler ama bunun garantisini sadece yurt icinde veriyorlar. Sozlesmede bir yerlerde olmasi lazimdi, biz bu hizmeti veriyoruz fakat verdigimiz hizmetin yurtdisi baglantilarinda tam verimlilik garantisini vermiyoruz..Zaten bu adsl hiz testlerinde cikan sonuclar her ne kadar bakir kablolarin kayiplarina yorulsa da aslinda TTnet camiasininda pek profesyonel olmadigini gosteriyor.. Daha cok hiz isteriz fakat stabil olsun efendim.. 4 mbit ucreti odeyip ortalama 2 mbit civarinda kullaniyorsam ne gerek var daha fazla hizlara? 4 Kat arttirmaya? 2 mbit yapin tam yapin.. Hem yigilmalar azalir hem daha huzurlu oluruz..