Kasa fanlarıyla ilgili sorular! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma

kahraman_turk12 -> Kasa fanlarıyla ilgili sorular! (1 Temmuz 2008; 12:35:06)

1-Firebal dan iki adet ACRYAN Blackfire4 CrossUV Led Fan 120MM – (UVMavi-Yeşil) fan aldım bugün elime ulaştı deneme amaçlı taktım 12v verdiğimde ikiside deli gibi ses yapıyor fan kontrole bağlayıp en düşük ayara getirip 5v verdiğimde çok rahatsız etmiyor ama full hızda çekilir ses değil bu fanlardan kullanan var mı neden böyle buna ne yapabilirim?full ayarda hava üflemesi süper ama fanların bi de görüntüsü dehşet ben hayatımda böle güzel görüntüsü olan fan görmedim bu görüntüyle bunları en kısıkta bile kullanmaya razıyım varsın soğutmasın.[:(][:(]

2- http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd97842

AKASA 22CM 5 MAVİ LED’Lİ KASA FANI bu fandan almayı düşünüyorum bunun ses düzeyi nasıldır bilen kullanan var mı bi de hava üflemesi iyi midir?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER![:'(]

EmRe-Gs -> Cevap: Kasa fanlarıyla ilgili sorular! (1 Temmuz 2008; 12:49:28)

Bende Enermax Chakra' ya ait yan kapakta 25cmlik fan var. Hızı 800RPM. Sesi duyulmayacak kadar az.

Akasa 22cm'lik fanın hızı 600 RPM olarak belirtilmiş. Oluşabilecek sesten rahatsız olman imkansız. Ses konusunda o fan için sorun olmaz...

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
6.298828E-02