Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
YURT DIŞINDAN MAKİNA ALICAM ACİL YARDIM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> YURT DIŞINDAN MAKİNA ALICAM ACİL YARDIM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Akon19

1 Temmuz 2008; 12:30:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar yurt dısından foto makinası alıcaz ingilreteden fiyatlar buraya gore bayabi iyiymiş aklımda 1 kac model olustu benim icin önemli olan boyutları en basta ayrıca video kayıtta zoom yapması yazacagım modellerden hangisini almalıyım en fazla 300 ytl olcak ama türkiyedeki fiyatlarla karıstırmayın lütfen

samsung NV11
samsung NV10
sony W110
sony W120
sony T100
yada sizin tavsiye edebileceginiz modeller fujifilmde olabiir lütfen bir yardım edin arkadaslar hangisini alcamı sasırdım bide canon a570 i lütfen tavsiye etmeyin cidden cok guzel bir cihazdır tahminm ama boyutları buyuk yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akon19 -- 1 Temmuz 2008; 12:31:04 >

apcags

9 Temmuz 2008; 17:19:33 

ben nv11 kulllanıotum gayet ii onu al derim

TIRTILIN DÜNYANIN SONUNUN GELDİĞİNİ DÜSÜNDÜGÜ AN, KELEBEK HERSEYİN DAHA YENİ BASLADIGINI DÜSÜNÜR.
otmotvmhndsi

9 Temmuz 2008; 19:05:41 

vallahi boyutları için vazgeçeceksen a570 ten yazık edersin söyliyeyim.Hem w110 hemde a570is kullanıcısı olarak hertürlü canon u öneririm.Ama illlaaaa da yok almam a570is yi dersen w120 yi al derim,w110 a ek olarak foto stabilizatörü var ama aradaki 60-70 ytl ye değermi bilmem.Gündelik kullanım ve anı fotoğrafları için kesinlikle yetecek performansı var w110 un.

*BILKENT UNIVERSITY - ELECTRICAL AND ELECTRONICS ENGINEERING
*Canon A570 IS
*HP DV-5 1040ET - P8600 2,4 ghz - 3 GB DDR2 800mhz - 512 mb nVIDIA 9600M GT - BLU-RAY ROM - WIFI LINK 5100
http://www.fotokritik.com/kullanici/rekreb89
http://www.flickr.com/photos/28258179@N08
cantayus

10 Temmuz 2008; 18:49:45 

arkadasim ben de bu modellerden baska modellere yonelmeni tavsiye edebilirim. mesela canon sd870 modeli var. yurtdisinda fiyati 250 dolar civarinda. genis acili, 8 megapixel, ve optik titresim engelleyicisi var. ama buradaki modellerden birini alacagim diyorsan samsung nv11 i onerebilirim. ayrica arkadasin dedigi gibi a570 e de bakabilirsin.

Frozenmetal

Sisteme Gözat

31 Ağustos 2008; 22:09:56 

Öncelikle sırf markası tanıdık diye cihaz alamazsın. Hepsi aynı performansta olacak diye bir kaide yok. Yani T100ü eleyelim ki optik zoom bile yok sanırım. İlla ki listedekilerden önerin dersen Sony w120 ve Samsung NV11 al. Hatta ikisini de al, birinden sıkılınca diğerini kullanırsın

Cidden söylediğin gibi çok büyük cihaz demezsen şöyle güzel ve kocaman lensli etli butlu cihazlar da vardır. Fakat günlük ve yarı prof kullanım için bunlar iyi.

Yalnız bir husus var, video çekerken nedense samsung cihazlarda zoom yaptığında ses kaydı duruyor! Ben başka makinelerde hiç görmemiştim böyle bir hata. Birkaç samsung modelini inceledim ve özellikle baktım, ses kesiliyor. Geriye sadece w120 kalıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozenmetal -- 31 Ağustos 2008; 22:08:37 >

sugarboy

1 Eylül 2008; 10:22:00 

:) demiştim sana alamazsın diye bi de buralara böle başlık açıosun :P

karablacksea

1 Eylül 2008; 11:35:34 

yurtdışı tavsiye etmem serviste herseferinde sorun. insan alacağına pişman oluyor.

sugarboy

1 Eylül 2008; 11:53:38 

kim pişman oluyor ben kaç tane kullandım bişi olmadı
boşuna fazla para vermeye gerek yok

Meric42

1 Eylül 2008; 16:11:13 

Arkadaşlar ben Mavi Bilgisayarın bu hafta sonundaki kampanyasından Sony DSC W150 makina aldım. Adamlar meğer paralel ithalat satarlarmış. Bu sebeple makinada Türkçe dil yok. Buna Türkçe yüklenebilirmi? Maviyi aradım bizim garantimiz altında diyorlar. Eğer türkçede yüklenmiyorsa vermeyi düşünüyorum ne dersiniz?

sugarboy

1 Eylül 2008; 16:16:46 

değiştir tabi adamlar sana garantili mi satıyoruz dediler peki?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> YURT DIŞINDAN MAKİNA ALICAM ACİL YARDIM Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire HD4870 512MB
Sapphire HD4870 en yeni oyunların karşısında
Toshiba Dizüstü Standı
Compex 2007 : Toshiba Dizüstü ve Projeksiyon Standı Röportajı

<