Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
## Klavyeli iPhone Mümkün Mü ??? ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> ## Klavyeli iPhone Mümkün Mü ??? ## Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
..Oğuz

1 Temmuz 2008; 12:03:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Apple'ın ne üzerinde çalışıp çalışmadığını anlamak gerçekten zor olabilir. Fakat iPhone ürününü daha da çekici hale getirebilmek için çalışmalar sürüyor!

Apple'ın iPhone ürünü ikinci sürümünü 3G olarak yayınladı. Fakat lordumuz Steve Jobs'un aklında farklı planlar da yok değil. Apple'a dönüşüyle birlikte iPod ve diğer ürünlerle firmaya çılgınlar gibi para kazandıran Jobs, yeni planlarla geliyor. Bunlardan bir tanesi de klavyeli bir iPhone ihtimali. Her ne kadar Apple'un bu yolu izleyip izlemeyeceği belli olmasa da şu an için çalışan örnek ürünler olduğu gelen haberler arasında. Tabii çok farklı bir iPhone yaklaşımı olacağı için şu an için Apple'ın herhangi bir çılgınlık yapma fikri olmasa gerek.

#PS3 60GB PAL // Satılık 4 Oyun ,;, pm..
Shady

1 Temmuz 2008; 12:42:51 

Steve'in tükürdüğünü yalayacağını düşünmüyorum...2007 Macworld Expo'da klavyeli modellerle nasıl dalga geçtiğini sunumu izleyenler bilir...

Apple'ın bu denli yanlış bir strateji izleyeceğini düşünmüyorum...Klavye aletin kalınlaşması demek Apple'ın stratejisine tamamen zıt...iPhone'un fazla bir tasarım değişikliği geçireceğini düşünmüyorum..

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

Technische Universität Yıldız-Maschinenbau
soulmate

1 Temmuz 2008; 13:13:54 

aksesuar seklinde bile olsa ilerde ya da mevcut iPhonelarda bir sekilde fiziksel klavye olacak bence cunku kaynaklari saglam olan cok haber var...

Apple MacBook Core2Duo 2.0
Apple iPod Touch 32 gb
Apple iPod Video 30 gb
Apple iPod Shuffle

mertkutluk.blogspot.com
fubo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 13:15:38 

normal telefonlardan bir farkı kalmaz ozaman karizmada yerle bir olur

buda benim site arkadaşlar bakmak istermisiniz
EPOX 9NDA3j + amd 3000+64bit venice[1800 mhz@2005mhz) ASus 9550 128bit vga 120 seagate baracuda NCQ 512*2 twinmoss
Teknik.Servis

1 Temmuz 2008; 14:20:58 

oda güzel öyle yapacagına aksesuar yapsın storelerde atsın

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Eh®imeN

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 14:23:43 

Kaynak belirtseydin keşke..

Rapid-Share Hakkında Herşey - ADSL Tarife Değişiklikleri -Taşınabilir HDD Tavsiyeleri -
Chuck [Tv Series] - Avatar : The Last Airbender - Trabzonspor
'' Boş zaman yoktur, boşa geçen zaman vardır. ''

Toshiba Satellite A-200 1AE @ Intel Core2Duo T5300 @ 1.73Ghz | 2 GB DDR2 667Mhz RAM | nVidia Geforce GO 7300 | 160 GB HDD
@ Logitech S510 @ Cowon A2 @ Philips 500 GB @ Creative EP630

Eaststreetz

1 Temmuz 2008; 14:45:59 

Resimin konsept calismalarindakilerden pek bir farki yok. Resime bakip yorum yapmayalim cunku boyle 10 larca iPhone calismasi var. Haber ile ilgili kaynak olsaydi daha iyi olurdu, ama ben de klavyeli model cikacagini dusunmuyorum. Tabi Steve yine sasirtmassa...

“Why join the navy if you can be a pirate?”
Steve Jobs

<%if 9 > 411 then Response.Write burası Türkiye Response.End() end if%>
amonramses

1 Temmuz 2008; 15:28:22 

yok öle bişey. (nokta)

Mustafa Kemal özgürlük demek! En güzel şarkıdır dudaklarda.. Yine başımızda, nöbette yine kim demiş bizden uzaklarda..
EneSerhat

1 Temmuz 2008; 15:50:51 

Böyle sürgü klavye yapacaklarına sanal klavye yapsalar ya

Sx1e bile bir ara buna benzer bir aparat yapılmıştı, Iphone' e yapılamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 1 Temmuz 2008; 15:51:05 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> ## Klavyeli iPhone Mümkün Mü ??? ## Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte 2600XT Silentpipe
Gigabyte fansız 2600XT
HIS HD2600XT ICEQ Turbo
HISi