## Klavyeli iPhone Mümkün Mü ??? ## (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer

..Oğuz -> ## Klavyeli iPhone Mümkün Mü ??? ## (1 Temmuz 2008; 12:03:23)

Apple'ın ne üzerinde çalışıp çalışmadığını anlamak gerçekten zor olabilir. Fakat iPhone ürününü daha da çekici hale getirebilmek için çalışmalar sürüyor!

[image]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20080701013036_appleiphone.jpg[/image]

Apple'ın iPhone ürünü ikinci sürümünü 3G olarak yayınladı. Fakat lordumuz Steve Jobs'un aklında farklı planlar da yok değil. Apple'a dönüşüyle birlikte iPod ve diğer ürünlerle firmaya çılgınlar gibi para kazandıran Jobs, yeni planlarla geliyor. Bunlardan bir tanesi de klavyeli bir iPhone ihtimali. Her ne kadar Apple'un bu yolu izleyip izlemeyeceği belli olmasa da şu an için çalışan örnek ürünler olduğu gelen haberler arasında. Tabii çok farklı bir iPhone yaklaşımı olacağı için şu an için Apple'ın herhangi bir çılgınlık yapma fikri olmasa gerek.

Shady -> Cevap: ## Klavyeli iPhone Mümkün Mü ??? ## (1 Temmuz 2008; 12:42:51)

Steve'in tükürdüğünü yalayacağını düşünmüyorum...2007 Macworld Expo'da klavyeli modellerle nasıl dalga geçtiğini sunumu izleyenler bilir...

Apple'ın bu denli yanlış bir strateji izleyeceğini düşünmüyorum...Klavye aletin kalınlaşması demek Apple'ın stratejisine tamamen zıt...iPhone'un fazla bir tasarım değişikliği geçireceğini düşünmüyorum..

soulmate -> Cevap: ## Klavyeli iPhone Mümkün Mü ??? ## (1 Temmuz 2008; 13:13:54)

aksesuar seklinde bile olsa ilerde ya da mevcut iPhonelarda bir sekilde fiziksel klavye olacak bence cunku kaynaklari saglam olan cok haber var...

fubo -> Cevap: ## Klavyeli iPhone Mümkün Mü ??? ## (1 Temmuz 2008; 13:15:38)

normal telefonlardan bir farkı kalmaz ozaman karizmada yerle bir olur[sm=areindeer.gif]

Teknik.Servis -> Cevap: ## Klavyeli iPhone Mümkün Mü ??? ## (1 Temmuz 2008; 14:20:58)

oda güzel öyle yapacagına aksesuar yapsın storelerde atsın

Eh®imeN -> Cevap: ## Klavyeli iPhone Mümkün Mü ??? ## (1 Temmuz 2008; 14:23:43)

Kaynak belirtseydin keşke..

Eaststreetz -> Cevap: ## Klavyeli iPhone Mümkün Mü ??? ## (1 Temmuz 2008; 14:45:59)

Resimin konsept calismalarindakilerden pek bir farki yok. Resime bakip yorum yapmayalim cunku boyle 10 larca iPhone calismasi var. Haber ile ilgili kaynak olsaydi daha iyi olurdu, ama ben de klavyeli model cikacagini dusunmuyorum. Tabi Steve yine sasirtmassa...

amonramses -> Cevap: ## Klavyeli iPhone Mümkün Mü ??? ## (1 Temmuz 2008; 15:28:22)

yok öle bişey. (nokta)

EneSerhat -> Cevap: ## Klavyeli iPhone Mümkün Mü ??? ## (1 Temmuz 2008; 15:50:51)

Böyle sürgü klavye yapacaklarına sanal klavye yapsalar ya
[image]http://www.gadgetgrid.com/wp-content/uploads/2007/02/mainphoto5338.jpg[/image]

Sx1e bile bir ara buna benzer bir aparat yapılmıştı, Iphone' e yapılamaz mı?

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.34375