millet ben SENNHEISER ın 50 ytl yi geçmeyen bi kulaklığını almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ....hangi modeller hem fiyat hem performans olarak bana uygun(rock-alternatif rock dinlerim)
herneyse daa ucuz olduğu kesin zaten istanbulda oı fiyata aldığında alacağının 3de 2 si sahte çıkar piyasada çok taklit var.gerçe kaliteliside oluyor ama
Valla serkanky kardeşim sen orjinal diyorsan doğrudurda, piyasa da çok fazla ve aynı zamanda çok iyi sennheiser takliti var. Yani ben o fiyata alınabileceği taraftarı değilim. (Kampanyalar v.s. hariç tabii ki) Yani takınca anlaşılmıyor sahte olduğu. Ha sonuçta sesi iyi mi, iyi, sadece önemli nokta bu ise alınabilir. Ama sahte kulaklığın zararları ile bir makale okumuştum, bulursam buraya ilave edeyim. Müthiş şeyler yazıyor insan hadi canım diyor olur mu öyle şey diyor.
Valla serkanky kardeşim sen orjinal diyorsan doğrudurda, piyasa da çok fazla ve aynı zamanda çok iyi sennheiser takliti var. Yani ben o fiyata alınabileceği taraftarı değilim. (Kampanyalar v.s. hariç tabii ki) Yani takınca anlaşılmıyor sahte olduğu. Ha sonuçta sesi iyi mi, iyi, sadece önemli nokta bu ise alınabilir. Ama sahte kulaklığın zararları ile bir makale okumuştum, bulursam buraya ilave edeyim. Müthiş şeyler yazıyor insan hadi canım diyor olur mu öyle şey diyor.
mx 360 veya 460 al derim. kanal içi olanlar zararlı oluyormuş kulak zarına falan.
Zararlı olmasını da geç, arkadaş rock-alternative dinlerim yazmış. EP 630 kullanan birisi olarak peşin peşin söyleyeyim; keyif alamazsın! EP 630'u da geç, kulak içi kulaklıklarla keyif alamazsın. Arkadaş kulaklık tavsiyesi istiyor, millet sahte, orijinal kavgası yapıyor...
O parar MX-460 veya MX-560 alabilirsin sanırım. Ben kullanmadım ama emin ol kulak içi kulaklıklardan daha dengeli ve temiz ses verir...
phm bende sana bu konuda katılıyorum. Her ne kadar K324P performansını beğensemde rock/metal konusunda, açık tip kulaklıklarla daha keyifli oluyor bu iş. Bende mx760 var. Malzeme kalitesi hariç tavsiye edebilirim ama 50 YTL üzerinde. Daha düşük bir seri alması işini görür galiba arkadaşın.
Ayrıca sağol serkanky kardeşim ben sadece takıldım. Bende cx500 vardı, sattım valla. Ama dediğin gibi ise muhtemel çalıntı üründür. Du bi kötüleyeyimde içimde kalmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 2 Temmuz 2008; 20:39:45 >