DÜN BİR ADET 32'' R81 SAMSUNG LCD alayım dedim 1399 a 10 taksit iyi fiat geldi .. 32'' R81 ödül almış tv. adama aç tak bi fişe dedim bi bakayım nedir bu tv ..aldım notbook u DBP.exe yi çalıştırdım tek bir renk ile test yaptım 13 adet çıktı. yani 39 transistör defect demektir bu..ölü pixeli en iyi yakalıyan renk florasan yeşili , diğeri narçiçeği rengidir..diğerleri hikayedir. ben başka bir yere gitim adama dedim yaz ölü pixel çıkması durumunda koşulsuz iade hakkınız vardır de dedim keğada yanaşmadı.. buyurun burdan yakın arkadaşlar. Servis gelse size şunu yapar RGB red/green/black hadi bunun yanına beyazı koyun..hikaye göremezsiniz. Bu durumun ben her türlü elektronik üründe olduğunu düşünür oldum. biraz robin hood luk oldu ama AMAN DİKKAT!! paranızı kaptırmayın, paranız cebinizde ise kral sizsinizdir ama paranız satıcının cebine girince kral değil piyon olursunuz .
flickr·fotokritik Canon EOS 40D · Tamron 17-50 mm f/2.8 · Canon EF 50 mm f/1.8 · Canon Speedlite 430EX II · Slik Pro 340DX · KATA DC-445 Çok yakında : Canon BG-E2N Battery Grip · Canon EF 70-200 F4 L · Sigma-10-20 f/4-5.6 EX DC HSM
Panasonica kardeşim yine döktürmüşsün. Bu arada sen bu sahnede Robin Hood değil daha ziyade Don Kişot olmuşsun. Yeldeğirmenlerine savaş açmışsın. Haklı mısın evet haklısın. Sonuç alırmısın hiiiiç sanmıyorum. Çünkü sadece bu forumu okuyup ta seni örnek alacaklar var ama yine de seni bu savaşından dolayı tebrik etmek isterim.
Panasonica kardeşim yine döktürmüşsün. Bu arada sen bu sahnede Robin Hood değil daha ziyade Don Kişot olmuşsun. Yeldeğirmenlerine savaş açmışsın. Haklı mısın evet haklısın. Sonuç alırmısın hiiiiç sanmıyorum. Çünkü sadece bu forumu okuyup ta seni örnek alacaklar var ama yine de seni bu savaşından dolayı tebrik etmek isterim.
Thanks Baba