arkadaşlar merhaba elimdeki sitemi satmayı düşünüyorum alalı a ay oldu liste aşagıda sizce bu sistem ne kadar eder GIGABYTE P31-S3G DDR2 Ses-GLan Sata 16X 775p INTEL E8200 2.66 GHz 1333 MHz 6MB Core2 Duo 775p SAMSUNG 120 GB 7200 RPM HDD SERİAL ATA II GİGABYTE GZ-X3 P4 ATX KASA SİYAH 460 W
Tahminen 250 $ civarına gider.
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
toplam 573,00 ytl ve hepsi sıfır. 2. elde tahminen en fazla 300,00 ytl eder diye düşünüyorum.
edit: DVDRW ve ekran kartı sonradan eklemiş arkadaş, o nedenle yukarıdaki fiyatı düz 700,00 varsayarak 2. el fiyatınada 500,00 (+- 75,00) civarı gider diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulut_Taciri -- 1 Temmuz 2008; 16:16:02 >
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
ürünler yeni garantiside vardır kesin.yoksa %40-50 az söylemek gerekirdi ama garantilidir büyük bi ihtimal. o yüzden 300 lira resmen ölücülük.ayıptır.2. el fiyatlarını öldürmek için zemin hazırlamak yerine insanlara düzgün bilgiler vermek en güzelidir.. -Arkadaşım 500 den aşağı vermemelisin.Tahmini fiyatı 550 gibidir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 1 Temmuz 2008; 16:16:34 >
ürünler yeni garantiside vardır kesin.yoksa %40-50 az söylemek gerekirdi ama garantilidir büyük bi ihtimal. o yüzden 300 lira resmen ölücülük.ayıptır.2. el fiyatlarını öldürmek için zemin hazırlamak yerine insanlara düzgün bilgiler vermek en güzelidir.. -Arkadaşım 500 den aşağı vermemelisin.Tahmini fiyatı 550 gibidir..
kardeş yardımın için teşekkür ederim ayrıca;ürünlerin hepsinin garantisi devam ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filinta42 -- 1 Temmuz 2008; 18:46:56 >