26 Haziran'da SMILE'a sınırsıza geçme talebinde bulundum. Bana 1 Temmuz'da geçeceğini söylediler. Müşteri hizmetlerini arıyorum ve bana "Şu an geçmediğini, 10 Temmuz'a kadar geçeceğini söylüyorlar." Zaten 14'ün de tatile çıkacağım.
Ayrıca 25 Haziran 19:22'den beri kota bilgim de güncellenmiyor. Çıldırmak üzereyim TT'de 15dk içinde gerçekleşen tarife değişikliği 5 gündür gerçekleştirilemedi. Smile'a kocaman bir
E4300@2790(Bu elektrik fiyatlarıyla 3.2 çalıştırılmaz :-( ) TT Sonic Tower(Çift Fanlı), Arctic Silver 5 Gigabyte 965P-DS3(rev3.3) - F13 Bios Corsair 2x1Gb XMS2 675 4-4-4-12 Powercolor X1950PRO - AC Accelero X2 Seagate 250Gb 16Mb(ST3250410AS 87,1Mb/s ort. okuma hızı) Asus DRW-1814BLT CM Centurion 534(CM Extreme Power 430w psu)
26 Haziran'da SMILE'a sınırsıza geçme talebinde bulundum. Bana 1 Temmuz'da geçeceğini söylediler. Müşteri hizmetlerini arıyorum ve bana "Şu an geçmediğini, 10 Temmuz'a kadar geçeceğini söylüyorlar." Zaten 14'ün de tatile çıkacağım.
Ayrıca 25 Haziran 19:22'den beri kota bilgim de güncellenmiyor. Çıldırmak üzereyim TT'de 15dk içinde gerçekleşen tarife değişikliği 5 gündür gerçekleştirilemedi. Smile'a kocaman bir
İyide arkadaşım neden smile adsl aldınki smile adsl diye bir şey yok türkiyede ne yazıkki tek bir adsi var odamaluk telekom onlara yasalar çerçevesinde port kiralıyor onlarda sana sen zaten iyi yürümeyen bir sitemde araya aracı firma sokuyorsun sen kendin haketmişşsin :D
http://www.gomplayer.org/ Gom Player en iyi divx oynatıcı ücretsiz reklamsız cracksiz sürekli kendi yenileyen tükçe arayüzü olan en iyi altyazı gösteren klite kodec paketi ile her formatı açan süper bir program gom player ile divx izlemin keyfine varın...
bende Smile Adsl kullaniyorum ilk başta limitli bağlanti kullaniyor idim sonra 3 gün sonra limitli olmayacagini limitsiz baglantiya gecmem gerektigini anladim ve talebtye bulundum. anca ayin birinde böyle bir işlem yapabileceklerini söyledirler
nedenini sordugumda faturaniz buna göre ayarlanmiştir. dediler
sonunda gectim beklemek zorunda kaldim 2 gün sonra gectim zaten
o anda yapabilirler bence zaten faturalar el ile yazilmiyorki online bilgisayar üzerinden gercekleşiyor orayi sil sinirsiz yaz ücretini ona göre ayarla ne bu böyle ...
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.