Merhabalar, önümüzdeki Ay Almanyaya gidecegim ve ordan Full hd almayı düşünüyorum.Türkiyedeki Fiyatların yarısını alma şansım var.Hangi ürünü tavsiye edebilirsiniz?Sadece 1 odayı ses sistemi yapacagımdan yer sorunu yok:)
Ne yaptınız Arkadaşım?Tavsiye ettiginiz ürünün sıfır Fiyatı 13000 ytl.Elbetteki böyle özellikleri olan bir ürün almak isterim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Selam Öncelikle Full HD projeksikyonlarda gerçekten iyi bir karar vermişsin. Görüntü kalitelesini çok güzel ve detaylı veriyorlar, ama eğer Almanya ya geçici bir süreliğine gidiyorsan bence oradan alma Türkiye de de yapılan kampanyalarla bence çok farklı bir fiyat çıkmayacaktır. Özellikle şu anda Avrupada bile çok satılan modellerden biri olan PT-AE1000 modeli şu anda 2 999 ytl lere satılıyor bence bir araştır.......
Ne yaptınız Arkadaşım?Tavsiye ettiginiz ürünün sıfır Fiyatı 13000 ytl.Elbetteki böyle özellikleri olan bir ürün almak isterim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sevgili loko, Bütçe, kullanım amacı (full hd istiyen birinin sd görüntü ile pek işi olmaz ama yine de belirtilmeli) ve kaynak cihaz belirtirsen, öneriler için çerçeveyi daraltmış olursun. Tahminimce hi-def-man de bu yüzden kendisi ae-1000 kullanıcısı olduğu halde gönlünden geçen cihazı önerdi . Bu arada ben de ax-200 almadan önce Almanya fiyatlarını araştırmış ve tr de (ist.bilişimde) daha uygun fiyata bulmuştum, siz yarı fiyatı nereden buldunuz? Son olarak izleme mesafesi çok yakın olmayacaksa ve fiyat da bir kriter ise full hd yerine alternatif olarak hd ready (720P) de rahatlıkla düşünebilirsiniz
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
Tavsiyeleriniz için Teşekkür ederim.Benim Projeksiyonu uyguna alabilmemin nedeni ebay.de den alabilmem.Çogu elektronik ürününü ordan aldım ve hiç sorun çıkmadı.Gerçekten çok farkediyor.Mesela alttaki linkteki ürünün özelliklerine bakarmısınız bir.İnanılmaz özellik var ve sıfır garantili bir ürün yaklasık 2000 avro ya satıldı geçen.Ben 1300-1500 avro bütçeme uygun bir cihaz almaya çalışacagım.Gittigimde cihazı görüp alma şansım var.Almancada sorun olmadıgından çok uygun oluyor bu durum.Sizde düşündügünüz bir cihaz varsa bir bakalım isterseniz.Farkı sizde görün. http://cgi.ebay.de/SONY-VPL-VW60-Profi-FULL-HD-LCD-Grossbild-Projektor_W0QQitemZ320269499981QQihZ011QQcategoryZ75421QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
o projeksiyon benim de hayallerimi süslüyor.ist bilişimde aynı model 6000küsür ytl.
fakat bi arkadaş panasonic pt1000 kullanıyordu forumda o da fullhd arasında çok performans farkı var mı denemek lazım.
almanyada böyle tüm lcdlerin toplandığı dükkanlar vardır bi bak onlara performanslarını bi ölç ,çünkü türkiyede bu tarz pahalı ürünleri teşhir olarak koyacak kadar yürekli satıcılarımız maalesef yook
hem ben de pt-1000 ile aralarındaki farkları merak ediyorum
SPEAKER Speaker - KEYSTONE Dikey - Yatay - ZOOM Zoom Manual 2.1 times FOCUS Focus Manuel
AĞIRLIK Ağırlık 5.2kg BOYUTLAR Boyutlar 406 x 143x 327 mm
ENERJİ Enerji 250W SES ŞİDDETİ Ses Şiddeti 24dB GÜÇ KAYNAGI Voltaj AC 110/240 V
AKSESUAR - - - - - - - - - - TEKNİK DESTEK VE SERVİS Garanti 2 Yıl EKSTRA ÖZELLİKLER *İnce ve Hafif, Taşınabilir *Control Panel Lock *3 LCD Teknolojisi
*Intelligent Auto Setup *Off&Go Function *Password Protection
Tek seçenek!
DefinitiveTechnology Bp7001Sc Front, Clr 2000 Center, 4 ad Bpx Rear ve SuperCube Reference. Acoustic Research Pro II Serisi ara kablolar. Pioneer Vsx-ax5ais 7.1 Thx A/V Receiver. Pioneer Dv-600, Philips 720sa, Toshiba Hd-Ep30Ke Hd-Dvd Player, Pioneer 515 Laser Disk Player, Chinon 9000 Super 8 mm Sesli Film Makinesi ,Pioneer 436 XDE 109 Plazma, Omnitronic Bd1520 Pickup. Audio Sound Studio 2x4 mm Hop. Kabloları.
Sevgili teknika, Bu kadar iddialı söyleminin nedenini açıklar mısın?
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
Hepsini satıyorum da o yüzden. Yani hafta da 2-5 adet arası projeksiyon satıyor, kuruyor, görüyor ve kıyaslıyoruz.
O sebeple şu an tek seçenek F/P olarak Epson Emp Tw-2000. High-End Statüsünde bir ürün.
DefinitiveTechnology Bp7001Sc Front, Clr 2000 Center, 4 ad Bpx Rear ve SuperCube Reference. Acoustic Research Pro II Serisi ara kablolar. Pioneer Vsx-ax5ais 7.1 Thx A/V Receiver. Pioneer Dv-600, Philips 720sa, Toshiba Hd-Ep30Ke Hd-Dvd Player, Pioneer 515 Laser Disk Player, Chinon 9000 Super 8 mm Sesli Film Makinesi ,Pioneer 436 XDE 109 Plazma, Omnitronic Bd1520 Pickup. Audio Sound Studio 2x4 mm Hop. Kabloları.
LAMBA ÖMRÜ Normal 2500 saat Eko Mod 3000 saat LAMBA Lamba 170 W UHE GİRİŞ PORTLARI SCART Var Kompozit Var S-Video Var Komponent Var HDMI 2X Var RGB Var
ÇIKIŞ PORTLARI RS-232 Var Audio Var
SPEAKER Speaker - KEYSTONE Dikey - Yatay - ZOOM Zoom Manual 2.1 times FOCUS Focus Manuel
AĞIRLIK Ağırlık 5.2kg BOYUTLAR Boyutlar 406 x 143x 327 mm
ENERJİ Enerji 250W SES ŞİDDETİ Ses Şiddeti 24dB GÜÇ KAYNAGI Voltaj AC 110/240 V
AKSESUAR - - - - - - - - - - TEKNİK DESTEK VE SERVİS Garanti 2 Yıl EKSTRA ÖZELLİKLER *İnce ve Hafif, Taşınabilir *Control Panel Lock *3 LCD Teknolojisi
*Intelligent Auto Setup *Off&Go Function *Password Protection