17 ekran ve sadece avrupa sampiyonu icin ucuz fiyata satiliyor. benim icin cok önemli HDMI. 450-550eu'ya aliyorum güzel degil mi arkadaslar?
Software Betriebssystem Original Windows Vista® Home Premium Software Microsoft® Office Professional 2007 (Office Ready Preload - 60 Tage Testversion), Bullguard Antivirus, Steganos Security Suite 2007, Power DVD-Player, Nero 8 Essentials, Assassins Creed (USK: ab 16 Jahre) Prozessor(en) Intel Core™ 2 Duo für Mobile T5750 2x 2,0 GHz Cache 2 MB x2 ) CPU SpeedStep Funktion Smart Power Front Side Bus (FSB) 667 MHz Prozessorsockel Socket 478 L2 Cache 2 MB Prozessortyp Intel® Core™2 Duo Prozessor System Integriert TV-Tuner inkl. Antenne und Fernbedienung Chipsatz Intel® 965 PM Laufwerke DVD +/- RW System BIOS BIOS Hersteller Phoenix ACPI Unterstützung ja Suspend Mode Suspend to Disk, Suspend to RAM System Passwort ja BIOS Passwort Supervisor, User Gehäuse Installierte Devices Akku Grafik Grafik-Chip NVIDIA® GeForce® 8600M GT Grafik-Speichergröße 512 MB VGA 3D Unterstuetzung ja OpenGL Support ja Grafik Dual View Funktion ja Grafik Interface PCI Express® Max. Auflösung (True Color, Extern) 1680 x 1050 Pixel Grafiksystem NVIDIA® GeForce® 8600M GT Vergabe Grafik-Speicher 512 MB GDDR2 Display Display Typ TFT / Activ Matrix Diagonale 17 Zoll sichtbare Diagonale 43,2 cm Bildgröße B x H (max.) 36,7 - 22,9 cm Physikalische Auflösung 1680 x 1050 Pixel Max. Auflösung (internes Display) 1680 x 1050 Pixel Kontrastverhältnis (typisch) 500:1 Helligkeit (typisch) 190 cd/m² Physikalische Auflösung WSXGA (1680 x 1050) Entspiegelung Glare Bildwiederholraten (32 Bit, extern) Audiosystem Audio Chipsatz Realtek High Definition Audio Audio 3D Unterstützung ja Speicher Eingesetzte Speichermodule (Größe) 2 x 2048 MB Speicher 4096 MB Speichertyp DDR2-SDRAM Speicher max. 4096 MB Anzahl DIMM Sockets 2 Stück
HDD-Formfaktor 2.5 Zoll HDD-Höhe 9.5 mm Festplatte 250 GB Max. Nettokapazität (HDD) 250 GB Interface (Massenspeicher) S-ATA Laufwerke Laufwerke DVD +/- RW Schnittstellen Anzahl USB Schnittstellen (USB 2.0) 3 Stück SPDIF-out nein IrDA Serial Infrarot 1 Anzahl parallele Schnittstellen 0 Stück VGA D-Sub Anschluss (15 pol.) ja PS/2 Tastatur/Maus Anschluss nein Line In Anschluss ja Kopfhörer Anschluss ja Microfon Anschluss ja TV Out Anschluss nein PC-Card Schächte (PCMCIA / Express Card) 1x Typ 54 CardReader ja Expansionsbus nein Kensington-Schloss ja Modem ja RJ 45 (Twistet Pair Anschluss) ja DVI [via Adapter] HDMI ja S-Video Out nein VGA ja Fingerabdruck Sensor nein Trusted Platform Modul (TPM) nein LAN Anschluss ja Modem (intern) Übertragungsgeschwindigkeit (empfangen) 0 - 56 kbit/s Übertragungsgeschwindigkeit (senden) 0 - 33.6 kbit/s Fax Übertragungsrate (max.) 14.4 kbit/s Modem Chipsatz MA560-3 Modem Netzwerk Bluetooth ja Chipsatz (Netzwerk Adapter) Realtek RTL8168B/8111B Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC Mögliche Übertragungsraten 10/100/1000 Mbit/s Umschaltung der Übertragungsrate Automatisch WLAN 802.11 a/b/g/n Technische Daten Übertragungsrate (max.) 1000 Mbit/s Wireless LAN Bus Typ MiniCard Übertragungsrate Wireless (max.) 300 Mbit/s Kompatibilität (Wireless LAN) IEEE 802.11a-n Leistungsspezifikationen Resume from Standby (S3 ACPI State) 5 s Eingabegeräte Touchpad ja Touchpad Hersteller Synaptics Features Lautsprecher (integriert) ja Weitere Features DVB-T Tuner, HDMI, Webcam, Bluetooth® Netzadapter Ausgangsspannung 20 V Ausgangsstrom (DC) 3.25 A Ausgangsleistung (DC) 90 W Elektrische Daten Netzspannung 100 - 240 V Netzfrequenz 50 - 60 Hz Stromversorgung Akku Typ Li-Ion Akku Spannung 10,8 V Typische Akku Kapazität 4800 mAh Akku Laufzeit (Typisch) 2 h Prüfzeichen / Zertifikate / Standards EN60950 Produktsicherheit ja CE-Kennzeichnung gem. EU- ja
"Son günlerde mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi: Halbuki hangi istiklal var ki ecnebilerin nasihatleri ve planlarıyla yükselsin!” M.Kemal ATATÜRK
trimaxsahinabi
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 14 günü kaldı.
1 Temmuz 2008; 9:43:49
o ekran kartına o işlemci yakışmamış . keşke biraz daha düzgün bir işlemci koysalardı...ama fiyat olarak çok uygun...gerçi sanırım sen yurtdışından alıyorsun.türkiyede bu sistemi bu fiyata alamazsın.
not: bu laptopu bedavaya aliyorum cünkü vodafone cep karti actirdim ve sözlesme geregi 24 ay boyunca her ay vodafone kartina 15eu vergi ödeyecegim. 24 sonra cikis verecegim zaten laptop benim oluyor. kart actirirsam daha ucuza geliyor.
"Son günlerde mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi: Halbuki hangi istiklal var ki ecnebilerin nasihatleri ve planlarıyla yükselsin!” M.Kemal ATATÜRK
trimaxsahinabi
1 Temmuz 2008; 14:57:47
o linkteki tüm işlemciler bu alete uyar...hatta bildiğim kadarıyla t9300 bile uyar ... ahh ah keşke bizde yurtdışında olabilseydik ... burda (türkiyede) işlemci değiştrme fiyatı senin alacağın laptoptan pahallıya geliyor.
not:işlemci değişimi garantiyi bitirebilir , en azından türkiyede bitirir.
o linkteki tüm işlemciler bu alete uyar...hatta bildiğim kadarıyla t9300 bile uyar ... ahh ah keşke bizde yurtdışında olabilseydik ... burda (türkiyede) işlemci değiştrme fiyatı senin alacağın laptoptan pahallıya geliyor.
not:işlemci değişimi garantiyi bitirebilir , en azından türkiyede bitirir.
ya arkadas, rahatlattin beni sagol.
bu laptop 667mhz ve linkte ki islemciler 800mhz. sence uyar mi?
evet, burada da garanti biter cok kötü demi?
trimaxsahinabi
1 Temmuz 2008; 17:37:05
işlemcinin mhz ile ilgisi yok..takacağın anakartın durumuna bakar..965 chipsetse anakartın sorun yok demektir...eğer sorun oluyorsa bios update gerekir.yani yazılımsal kısıtlama olabiliyor...onu da en dandik bilgisayarcı bile yapabilir...garanti olayına gelincce ; belki servistekiler anlamaz bile ..servislik bi durum olursa dua etmekten başka çaren kalmaz farketmemeleri için .
bende mhz arastirdim sabahtan beri. yukarida ki laptop socket-478. linkteki islemciler socket-p. tekrar aklim karismaya basliyor. bu socket ayni olmayacak mi? gercekten uyar mi?
chipset olayini anladim. allah razi olsun.
aldim laptopu, hic pisman degilim. mükemmel laptop.
laptopların işlemcileri ne zamandan beri değiştirilebiliyor
her istediğin işlemciyi takamazsın.sadece serisini takabilirsinki bazı seriler sorun çıkartabiliyor..türkiyede işlemci fiyatları hat safada olduğu için bizim böyle bir şansımız bulunmuyor.
trimaxsahinabi
10 Temmuz 2008; 21:01:44
quote:
Orjinalden alıntı: TrabzonReady
bende mhz arastirdim sabahtan beri. yukarida ki laptop socket-478. linkteki islemciler socket-p. tekrar aklim karismaya basliyor. bu socket ayni olmayacak mi? gercekten uyar mi?
chipset olayini anladim. allah razi olsun.
Intel CPU CORE 2 DUO T9300 2.50GHZ FSB800MHZ 6MB UFCPGA8 SOCKET P RETAIL Intel CPU CORE 2 DUO T9300 2.50GHZ FSB800MHZ 6MB UFCPGA8 SOCKET P RETAIL Core 2 - 800MHz - Socket 478