Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Bana web den destekleyebileceğim bi uydu önerebilirmisiniz.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Bana web den destekleyebileceğim bi uydu önerebilirmisiniz. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yakgol2

1 Temmuz 2008; 1:20:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selam arkadaşlar,
Uydu anteni kurmak istiyorum. Bunu da internet den indireceğim yazılımlarla kendim desteklemek istiyorum. Konuya biraz yabancıyım ama bilgisayar ve elektronik bilgim var. Sizden ricam bana birkaç cihaz ve web sayfası önermeniz. NextStar ve Goldmaster markaları genelede konuşulan cihazlar. Ama internet den ne arayacağımı bilmiyorum. Öyle son model uçuk bi cahaz kurmak istemiyorum. Vasatın biraz üztünde bi cihaz olsa yeterli. Belgesel kanallarını çözebilirsem bana yeter. Herhangi bir cihaz alıp destek verememek istemiyorum. KEndi imkanlarımlar rs232 den veya network den bağlantıyı yapabilecek donanımım var. İnternet adresi de verebilirseniz sevinirim.
Birde d-smart mı önerirsiniz yoksas normal bir uydumu??

İlginiz için şimdiden teşekkürler.

McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 1:56:18 

vasatin üstünde bi cihaz istiyorsan Next 2000 modelini tavsiye ederim her kullaniciya hitap ediyor. next 8000 modelide güzeldir.
aslinda sadece bi modele baglanmani istemem, goldmaster ve benzeri cihazlar var , ismi fazla duyulmamiş fakat cok kaliteli cihazlarda mevcut.
site olarak deilde bence sen kullanici yorumlarini oku kimler hangi modellerden memnun , nelerden şikayetci. bunuda en iyisi forumda arama yapmam olacaktir.

dmart mi , normal uydu arsainda tercih yapacaksan önce Tv hakkinda beklentilerini önüne koyup seçimini öyle yapmalisin. yanı en basitiyle sen belgesel kanallarini sorunsuz izlemek istiyorsan dsmart al derim.
tabii dsmartinda eksi ve arti yönleride vardir.
sadece birazcik arastir. bir kac ürün belirle onlari arastir sonra buraya sor , ondan sonra yorumlar daha net bi şekilde belirgenleşir.

saygılar.

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
kabus_34

1 Temmuz 2008; 11:21:22 

uydudan kendı guncellemesını yapabılen bır cıhaza bak bence dıger dedıklerının yapacagını sanmıyorum o kadar vaktın varsada dreambox modellerınden bırını all lunıx ıslemcısı var onunla cok vakıt harcıyabılırsn ama ne varsa emu da rs232 ıle yuklenılecek onlar bana yeter dersen al bır redlıne veya seoul uydu guncellemesını kendısı yapsın tıngır mıngır calısır
ama detayları ılede ugrasırım bırazda bılgım var dersen dreambox gercekten hayellerın cıhazı,

Sorularınız İçin PM Atmayın Forumda Paylaşalım.....

Konu Açmadan Forum üzerinde daha önce açılan Konuları inceleyin, İllaki konuşmuşuzdur Çokk konuşuyoruz zaten....
adoni

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 21:59:16 

Valla bana sorarsanız dreambox ı tek geçerim yapamayacağınız şey yok gibi ama biraz uğraştırır ama emin olun sonunda değer...

nezihh

2 Temmuz 2008; 12:51:52 

next için http://www.mach1digital.com/mach1forum/index.php burdan yararlana bilirsin goldmaster düşünme nexin 8000 serisi çok eskidi artık 2000 serisi ideal özellikle 2000 cıs süper en fazla destek bu cihaza dreambox iyidir ama uğraştırır

Nikon D80+Nikon AF-S 70-300mm VR +Nikkor AF 50mm 1.8
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Bana web den destekleyebileceğim bi uydu önerebilirmisiniz. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
T-Balancer fan kontrolcü
T-Balancerın usb üzerinden çalışan fan kontrolcüsü
Antazone n2000
Antazone dan kaliteli ve uygun fiyatli cipset sogutma cozumu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç