senelerdir kullandığım asus a6vc serisi laptopımın fanını ve havalandırma sistemini temizlemek istiyorum tam olarak nasıl yapmalıyım alet biraz fazla ısınmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Kardeş aynı problemle bende karşılaştım.Yaptığım şeyi söyliyim onu deneyebilirsin:)Elektrik süpürgesiyle özellikle arkadaki fan girişlerini iyice bi temizledim.İnanırmısın o işlemden önce alet 65 derecelerde falan seyrediyordu ve çok ısınıyordu ama şimdi sürekli 43 derecede falan seyrediyor.bilgine..
Ben A6vc kullanıcısı olarak,bataryayı çıkartıp,fanın olduğu bölgedeki kapağı,HDD nin olduğu kapağı,ramlerin olduğu kapağı çıkartıyorum,hepsininde iki adet küçük vidaları var.sorunsuzca açılıyor.bir frça ile temizleyip üflüyorum,fanın dönüşünü kontrol edip(üflediğimde rahat göndüğünü gördüğümde)tekrar kapaklarını kapatıp vidalarını sıkıyorum.Ayrıca ekranı ve klevye dahil tüm notebook'umu ıslak havlu mendille siliyor,gözlük camı beziyle kuruluyorum.sonrada bataryayı takıp gönül rahatlığıyla kullanıyorum.2005 ekim ayından beri kullanıyorum,tek sorunun dvdrw den kaynaklandı,onu da garanti içinde değiştirdim servisinden.Ram olarakta 2*1gb Corsair VS1GSDS667D2 667 mhz kullanıyorum.Sorun hiç yaşamadım,gerektiğinde format atıyorum sorunsuzca.Ayrıca aldığımızdaki HDD de kopyalı XP home edition'da fdisk yaparak sildim.tam 80gb.olarak kullanıyorum.(30gb+50gb olarak) tüm driverlerini siteden son güncellemeriyle indirip arşivledim.format yaptığımda oradan driverlerinin son sürümleriyle donanımı kuruyorum. Bilginize,selamlar.