Her hafta sunulacak 2 hayalden birini seçerek çekilişe katılma hakkımız olacak. Ayrıca bedava dk. ve kontör uygulamasıda var galiba, bknz. "Kontör Kuşu"
Sn. Propesyonel, yanılmıyorsam her hafta 2 farklı seçenek sunulacak ve bir tanesini seçerek çekilişe katılabileceğiz. Çekilişe her hafta katılabiliyoruz ve farklı haftalardan hediye kazanırsak hepsini alabiliyoruz.
Bu haftanın hayalleri; Dilediğin yere seyahat ve Hollywood Macerası. İkisinden birini seçerek çekilişe katılabilirsiniz
Sn. Propesyonel, yanılmıyorsam her hafta 2 farklı seçenek sunulacak ve bir tanesini seçerek çekilişe katılabileceğiz. Çekilişe her hafta katılabiliyoruz ve farklı haftalardan hediye kazanırsak hepsini alabiliyoruz.
Bu haftanın hayalleri; Dilediğin yere seyahat ve Hollywood Macerası. İkisinden birini seçerek çekilişe katılabilirsiniz
tamam dostum çözdüm işi . kulüp şifremle giriş yaptım . sonra hollywood hayalimi seçtim formu doldurdum çekilişe katılmaya hak kazandım . sonra kontor kusuna tıkladım . soru sordular bilirsen 10 kontor kazancaksın dediler sorun dedim . soru : gnctrkcll sinema kampanyası hangi günler geçerli cevabı yapıştırdım hemen p.tesi ve perşembe. 10 kontor kazandınız 2 hafta(oha) içerisinde yüklenecek dediler. yalnız 10 kontoru 1 kez kazanma hakkımız varmış
Bende katılayım hemen belki birşeyler kazanırım klüp şifremi bilmiyorum arkadaşlar birde katılmak için kontör gidiyormu yada formu doldurup soruyu bilirsek 10 kontörmü geliyor çıkan sorular hep farklımı oluyor
Gençturkcelli olmak gerekiyormuş benim hattım kampuscell yine katılabilirmiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin16 -- 3 Temmuz 2008; 16:25:44 >
Bende katılayım hemen belki birşeyler kazanırım klüp şifremi bilmiyorum arkadaşlar birde katılmak için kontör gidiyormu yada formu doldurup soruyu bilirsek 10 kontörmü geliyor çıkan sorular hep farklımı oluyor
10 kontör hemen değil 2 hafta içinde hattına yükleniyormuş.
huseyin sen önceden de takılıyormuydun buraya. yoksa hep konu dışı bölgesinde mi oluyorsun.