bana önce süpriz 10 dakka kazandın evet yaz cevapla diye biş igeldi. yarım saat sonra da kontömr kuşundan 10 dakika eklendi hatınıza diye bişi geldi. bende ikisi bağlantılı diye düşündüm. aaaa bak evet yazmadan yükledni dedim. ama burayı okuyunca bunun ayrın bi 10 dakka olduğunu farkettim. evet yazığp gönderdim bakalım herhangi bir geri dönüş olmadı gerçi
bu arada mesaj cevap geldi 10 dakka yüklendi diye ayrıca onlilne işl. merkezinde de iki tane 10 dakka görünüyor. bu arada faturaya 1,07 ytl lik mms geçirmişler oysa beleşti itirazı çaktım hemen maille bakalım geri ödeyecekler mi
Bir sorudan bahsetmişsiniz de bana soru falan gelmedi, giriş yaptıktan sonra mı geliyor soru ?
Yıl 1921. İşgal altında bir vatan. Yoksul bir halk. Bir avuç kahraman. Dünyanın en haklı savaşı. Kurtuluş savaşının son kahramanları. Gerçek bir kahramanlık öyküsü. Bir vefa öyküsü. Bir kardeşlik öyküsü. Bir veda öyküsü; Nışansı er Ömer , Sıhhiye Onbaşı Veysel , Süvari Çavuş Yakup... Kurtuluş savaşı kahramanlarından son tarihi buluşma. gelecek kuşaklara kalacak tarihi belge.
benim de hattıma kontor yüklendi yarım saat sonra dö böyle bi mesaj geldi.."HAYAL3 yaz, bosluk birak romantik yemeklerde masanin ortasina aydinlatma icin koyulan nesnenin ismini 2760a gonder,Sen Hayal Et kamp.sina ek cekilis hakki kazan"
tabi doğru cevapladım ve ek çekiliş hakkı kazandınız diye bi mesaj geldi sonra