Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
capture kart hk yardım(pinanacle mi snazzi mi)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> capture kart hk yardım(pinanacle mi snazzi mi) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cenoz

30 Haziran 2008; 23:00:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar benim dazzel dvc 150 capture kartım vardı ama şu an kullanamıyorum problemi daha önce foruma sormuştum konu hakkında bazı yorumlar yapıldı ama sonuçta ne yaptıysam problemi giremedim hala görüntüyü pc ye aktarırken sesi almıyor bende kartın bozuk olduğu kanaatine vardım ve nerede yaptırılacağını bilmiyorum(tamiri varmı onuda bilmiyorum) o yüzden yeni bir kart almayı düşündüm yine dazzle alayım dedim ama piyasada yok pinnacle Studio MovieBox PLUS 710 USB alayım dedim oda yok bi kaldı snazzi onada güvenemiyorum aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim pinncale Studio MovieBox PLUS 710 USB(hd desteği var) mi bekleyim yoksa snazzi mi alayım ve snazzinin hangi modelini sonuçta bu saydıklarım pek ucuz sayılmaz kullanacağım alan mindv,vhs ve hi8 kasettten aktarım ve düzenleme bu konu hakkında yardımcı olursunanız sevinirim

Contrbas

2 Temmuz 2008; 18:54:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Pinnacle nin bahsettiğin kartını daha önce kullandım. Videoları çok iyi kalitede capture ediyor. Eğer bulabilirsen o kartı al derim. AVI kalitede görüntü yakalıyor. Bildiğim kadarıyla diğerleri mpeg1-mpeg2 ve mpeg4 kalitede kayıt yapıyor.
Bir de Pinnacle'ın "Studio MovieBoard Plus" isimli bir kartı eğer onu bulabilirsen kesin al derim. Ancak bu kart laptopta kullanamzsın. Sadece desktop a takabilirsin.

Bu alemin en manyak SONY manyağı benim...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> capture kart hk yardım(pinanacle mi snazzi mi) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GP2X video incelemesi
GP2X taşınabilir oyun konsolu video incelemesi
Metal Gear Solid 4 video incel
Solid Snake son savaşında!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç