arkadaşlar bu yüz tanıma sistemi entegre kameralı tüm toshibalar da mevcut mu ? ve sonra dan bi yazılım mı yüklüyoruz ... (bu arada ben satellite pro A300-15W kullanıcısıyım)
Ben A210-16G bilgisayarıma yükledim sorunsuz çalıştı. Programı toshibanın kendi sitesinden indirdim. yüz tanıtma işlemlerini bitirdikten sonra 4-5 sefer bilgisayarımı yeniden başlattım. Test ettim, çok zevkliydi...
selam..programı kurdum yüzümü tanıttım..ayarlardan açılışta yüz tanıma iste seçeneğini etkinleştirdim fakat açıldıgında yüz tanıma yerine hala parola soruyor.??Yardım lutfen...
selam..programı kurdum yüzümü tanıttım..ayarlardan açılışta yüz tanıma iste seçeneğini etkinleştirdim fakat açıldıgında yüz tanıma yerine hala parola soruyor.??Yardım lutfen...
Kullanıcı Değiştir iconuna basarak aktif hale getiriyorsun programı bilgisayarın açılışında. Ben aktif yaptığım için bende program otomatik açılıyor ve taramaya başlıyor. Şimdi bende denedim tekrar ama gece kaydettiğim yüz gündüz işe yaramadı, güncelleme yaptım denedim şimdi yine sorunsuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmec -- 2 Temmuz 2008; 11:31:54 >
Merhaba Arkadaşlar; Ben de bir toshiba notebook edindim. ve şu yüz tanıma programını kullanmaya çalışıyorum. pROGRAMI YÜKLEDİM. Ancak her açılışta tekrar parola soruyor.. Bilgisayar çalışırken Kullanıcı değiştir dediğimde yüz tarama programını çalışltırıryor. Ancak kapatıp yeniden açtığımızda yüz tanıma programı çalışmayıp, yine şifre soruyor..