Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Explorer Tonma,Tıkanma Sorunu !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Explorer Tonma,Tıkanma Sorunu ! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
esclamazione

30 Haziran 2008; 22:31:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba.

Bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim. Oyunlarda,Programlarda bilgisayarımla ilgili hiçbir problemim yok fakat explorer yada maxthone browser ile aynı sorun ile karşılaşıyorum. sorun şudur içerik açısından dolu sayfalara girdiğimde explorer yada maxtone browser de donma tıkanma oluyor. içerik açısından dolu dediğim bu sayfalara bundan 1 ay öncesinde girdiğimde hatta daha dolu içerikli sitelere girdiğimde problem ile karşılaşmıyordum ama şuan bazı sayfalarda özellikle facebookta bir arkadaşım bolca applications eklemiş onun sayfasına bakamıyorum scroll u aşağıya indirmek mümkün olmuyor.. demin facebook ta yine bir bowling oyunu oynıyayım dedim fene şekilde tıkanıyor..

format atmama rağmen aynı sorunu yaşıyorum. yardımcı olursanız sevinirim..

sistem
Amd 4200, 4 GB Ram, x1950GT, 1Mbps İnternet

fernsehn

30 Haziran 2008; 22:42:25 

Sistemin çok güzel. Sorun java kaynaklı olabilir. İstersen java'nın son sürümünü yükle. Ya da en güzeli, Internet Explorer ya da onun altyapısını kullanan herhangi bir program yerine, Firefox ya da Opera kullan. Sorunun büyük ihtimalle çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernsehn -- 30 Haziran 2008; 22:42:47 >

esclamazione

30 Haziran 2008; 23:44:00 

ben tekrardan java yı güncelliyeyim öyle bir deneyim. hiç aklıma gelmedi çok sağolasın. umarım sorun çözülür. firefox opere konusunda ise pek işe yarayacağını düşünmüyorum sonuçta explorer dede maxthon dada aynı sorun var onlardada aynı sorun olacaktır yalnış mı düşünmekteyim?

fernsehn

1 Temmuz 2008; 0:43:23 

quote:

Orjinalden alıntı: esclamazione

ben tekrardan java yı güncelliyeyim öyle bir deneyim. hiç aklıma gelmedi çok sağolasın. umarım sorun çözülür. firefox opere konusunda ise pek işe yarayacağını düşünmüyorum sonuçta explorer dede maxthon dada aynı sorun var onlardada aynı sorun olacaktır yalnış mı düşünmekteyim?

Bir bakıma haklısın, ama dediğimi yaparsan daha iyi verim alırsın internetinden. Tavsiyedir yani.

esclamazione

1 Temmuz 2008; 12:26:03 

anladım tşk ederim. akşam eve gidince yükliyeyip bir deniyecem.

bu arada java nın yeni sürümüde işe yaramadı...basit bir flash oyununda hala donmalar var.

denizhan_

1 Temmuz 2008; 15:00:11 

Opera kullan...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Explorer Tonma,Tıkanma Sorunu ! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS M2N32SLI anakart video inceleme
AM2 Platformu için en hizli anakarti mi ariyorsunuz?
Point of View 8600GTS
Orta sınıfta kullanıcıların merakla bekledikleri DX10 destekli 8600 ailesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir