Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Sen istersen zaten anlarlar durumu. Çok pahalı kapattıracam. farklı bi operatör alacam onlar daha uygun 8 yıldır hiç bir yararını görmedik hiç hediye dakika kontör falan gelmiyo. Millete istediğiniz kadar dağıtıyosunuz falan diye biraz pöykürdüğünde tamam şu kadar dakika/kontör verelim falan diyolar.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
9 yıllık hazır kartım var ağladım sinir oldum yeter ya bune ikide bir zam bir faydasını görmüyordum avea bedava kontör veriyor dedim onun kullanıcam dedim.bi şey vermediler siz bilirsiniz söylenince kıvırmaya başladım
Hediye telefon isteğinizi kabul edeceklerini pek sanmıyorum. Ama ben 6 yıllık hattımı iptal ettirmek istediğimde. 1. isteğimde 6 ay boyunca 90DK Ücretsiz konuşma süresi. 2. isteğimde 1 yıl boyunca 45 DK Konuşma süresi. 3. isteğimde de 1 yıl boyunca 30 DK Konuşma süresi verdiler. Size de verecekleri en büyük hediye konuşma süresi olacaktır.