Arkadaşlar burada hazır yeri gelmişken sorayım sizlere. Ben Dj kulaklıkları konusunda fazla ilgiminde olmaması nedeniyle pek bilgim ve deneyimim yok. Bende HD202 var. Kullanıyorum açıkçası memnunumda baya. Ama merak ediyorumda söylediğiniz HD205 veya Eh250 ile aralarında ciddi anlamda fark var mıdır? Yada hissedilecek bir fark için hangi seriyi önerirsiniz.... Sonuçta HD202 fiyatı göz önüne alındığında oldukça iyi bir seçimdi bana göre....
tabikide her kulaklık aynı sesi veremez frekans aralığından başka olarak her kulaklığın farklı çıkış gücü var yani farklı watt olarak ama bunun ölcü birimi kulaklıklar için mWatt tır örneğin satandart philips kulaklıklar 150mW (40ytl lik model ama model numarasını hatırlamıyorum) çıkış verebilir ama ben daha profesyonel bişey arıyorum diyorsan sana kulladndığım dj kulaklığını öneririm sony mdr-v700dj bu alet 3000mW çıkış sağlıyor vede çok manyakkkkkk sesi fazla açıp dinlediğinde kulakların sağır olabilir dikkat yani fiyatı yaklaşık 350ytl (ben 200ytl ye almıştım )