Arkadaslar 1 ay önce 0530 lu faturalı hat aldım aslında 0532 lide alabilirdim ama kullanılmıs numaralar diyince almadım ve 0530 lu aldım sizce prestij falan gibi seylerden bahsediliyo kötümü ettim
530 532 533 ne prastiji ya. Numara bu adı üstünde. Sadece uzun zamandır kullandığını gösterir o kadar. Zenginim imajı verir 532 o kadar.
Köşe başında satılan hat ne imajını nasıl veriyor anlamadım??
Hattın imaj verdiğine inanıyosan eğer yanılıyosun. Babam da yıllardır 532 kullanıyor ama geçenlerde kredi çekeceğimiz zaman 532 bi işe yaramadı. Tır şoförüdür kendisi.
Yemisim prestijini; olay 2'ye ayrilir: Faturali - Kontorlu.. Bugun ayda 5 milyar kazanan adam bile kontorlu kullaniyor. 500 YTL maas alan da faturali kullanabiliyor. Prestiji numaranin basinda arayan, geri zekalidir biraz..
Yemisim prestijini; olay 2'ye ayrilir: Faturali - Kontorlu.. Bugun ayda 5 milyar kazanan adam bile kontorlu kullaniyor. 500 YTL maas alan da faturali kullanabiliyor. Prestiji numaranin basinda arayan, geri zekalidir biraz..
Ben şimdi bedavaya telefoncudan 532li hat alırsak prestij sahibimi oulyorum, bana kredi verenler aa bu adam 10 yıldır faturasını ödüyormu diyorlar, iyide ben o faturalıyı yeni almış olacağım, bunu ben sen bilirken kredi verenler bilmiyorlarmı acaba