bu kadar dosya indiren biri aynı zamanda öncelikli olarak dvd ve sonrasında da cd yazan biri olmalı. indirilen dosyaların indiren kişi tarafından tamamının kullanılmış veya kullanılacak durumu için de %2 lik bir tahmin yapıyorum. geri kalan %98' lik kısmında yapılan iş belli çünkü, bol bol download
not: bolbol değil bol bol.. türkçemizi koruyalım değil mi, teşekkürler xcordenka..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiiiii -- 30 Haziran 2008; 21:36:21 >
Yani sadece kota hoş gözüksün kabarık gözüksün diye bunlar hep ne indiriyorsan artık oyun,film vs. hepsinle ilgilenebilecekmisin bu kadar geniş zamanın varmı sadece indirmek için indirmeyin en azından kötü de olsa bant genişliğimizi hırslarınız uğruna sömürmeyin
Selamlar, Vay anasını sağlam dl.Bende 1mbit tt adsl var.120-197gb arası iniyor aylık.Senin hıza göre sağlam indirmişsin.E bizi uğraştırmada indirdiklerini paylaş.Zaten upload da yapmamışsın.Bari paylaşımcı ruhunu bu şekilde ortaya koy.Sen karşı ödemeli gönder.Biz gerisini hallederiz.
Sana bişi vermek lazım.Acaba ne versek.
Şaka bi yana helal.Türksatın yurtdışı çıkışı için tt ye para ödediğini düşünürsek senin gibilerin aboneliğini iptal etmesi lazım türksatın
1 ayda bir TB download yaptım diye övünme bence. Senin bir ayda yaptığın download kadar sadece bir haftada "upload" yapan adamlar var
Join date 2005-08-31 23:53:42 (147 weeks ago) Last seen 2008-06-30 16:20:41 (1 min ago) Uploaded 178.68 TB Downloaded 1.82 TB Share ratio 97.968
Ufak bir hesap yapalım. Adam bir ayda 1.21*4=4.87 TB upload yapıyor.biz ona 5 diyelim :) up/down oranı da 1/4 olsa 20mbit yapar.ama bu da adamın 147 haftadır hiç kesintisiz upload yaptığı anlamına geliyor.günde 8 saat yapsa 60mbit vs bu böyle gider. walla 3 sene 30mbit kullandım.vdsl2 falan diyorlar.millet daha 146lardan bağlanırken biz 30mbit kullanıyorduk uydudan.birşey yaptıklarını sanıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 30 Haziran 2008; 23:26:26 >