bide 8 gb kingston teknosada 84, hepsiburda.com da 50 ytl cidden kazık ama hepsiburda.comdan almasına alırımda acil lazım ankarada nerde ucuza bulurum?
Arkadaşım, ürünü aldın mı bilmiyorum ama almadıysan şunu söyleyebilirim: Ben de gezerken Teknosa'ya uğradım ve 4GB Kingston'ın fiyatı 36 YTL idi. Teknosa'nın pahalı sattığını bildiğim için başka yerlere de baktım. Teknolojix mağazasına uğradım oradaki eleman 33 YTL fiyat söyledi. Sonra elektronik malzeme satan bir dükkana uğradığımda fiyat 28 YTL idi. Daha sonra NT mağazasına kitaplara bakmaya gittim ama USB bellek bakmadım, çıkarken broşür aldım. Evde broşüre baktığımda NT'de 4GB Kingston nakit fiyatı 24,99 YTL olduğunu gördüm. Yakınında bu mağaza varsa uğra ve al derim. Ben de heralde bu ürünü alacağım.
Siz de bana şu konuda yardımcı olun. Aslında ben OCZ marka veri aktarım ve yazımında hızlı, milletin beğendiği bir ürün almak istiyordum ancak bulunduğum yerde yok. Malum her marka ürünü her yerde bulmak zor. Genellikle Kington bellekler var. Bu 4GB Kingston bellek günlük kullanım için ortalama olarak uygun bir ürün müdür? Zaten ayda yılda bir işimiz düşüyor. Ama sonuçta gerekli, almadan olmuyor. Ortalama bir ev kullanıcısını memnun eden bir ürün müdür? Kullananlardan yorum bekliyorum...
bn cok uzun zamandır 4 gb kıngston bellek kullanıyorum..henuz hiçbir sorunla karşılasşmadım..ama 3 5 lıra az vercem diye bılınmedık yerlerden almayın derım..arızalı urun satıyolar bazen 2 arkadasım bnmkının aynısında tansastan aldı 2 hftada bozuldu azcık fazla werın bılındık bıyerden alın bence..
gunluk kullanım için gayet kullanıslı arkadasım..bn mesela word belgeleri,resim müzik ve film alışwerişinde kullanıyorum sadece gayet başarılı:Dherhangi bir sorun yok kesinlikle tavsiye ederim.......
Ben cok uzun zamandır 4 gb kıngston bellek kullanıyorum..Henuz hiçbir sorunla karşılasşmadım..Ama 3 5 lıra az vercem diye bılınmedık yerlerden almayın derım.. Arızalı urun satıyolar bazen 2 arkadasım benimkının aynısında Tansas'tan aldı 2 haftada bozuldu azcık fazla verın bılındık bir yerden alın bence..
@cem_k12 benim bildiğim Kingston bellekler kare şeklinde plastik bir ambalajda satılıyor. Bunun haricinde çıplak bir şekilde satılan, çakma tabir edilen sahte ürünleri de var mı? NT mağazası bilindik bir yer ama orada bulamazsam elektronik malzeme satan küçük bir dükkandan alabilirim. Ancak arızalı bir ürün almamak için tam olarak nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Üzerinde hologram falan var mı? Sağlam bir distrübütörden geldiği nasıl anlaşılır? İki haftada bozulacak olduğu zaman birebir değişim yapıyorlar mı? Belleğin olmadık zamanda bozulması çok can sıkıcı bir durum olsa gerek...