Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Uyduda Problem Var Bir Bakabilir Misiniz

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> Uyduda Problem Var Bir Bakabilir Misiniz Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MC GRADY

30 Haziran 2008; 19:50:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bizim alıcıyı servise götürmüştük bugün gittim aldım. Adam atvnin şifresini kırmak için(emu yazılımı yükleyecekti) almıştı aleti aldığımda alıcıyı çalıştırdım sadece atv var diğer kanalların hiçbiri yoktu ayrıca atv de çekmiyordu sadece listede vardı. Bir türlü kanalları yükleyemedim, türksatta tarama yapıyorum bir tane kanal bulamadı problem nerede acaba yardımlarınızı bekliyorum

Hepimiz Paul'uz
velideli

30 Haziran 2008; 21:39:08 

önce çanaktan gelen kabloyu doğru yer taktığına emin ol ayrıca disec ayarlarını kontrol et

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
MC GRADY

30 Haziran 2008; 23:24:11 

Cihazı fabrika ayarlarına döndüreceğim, mevcut pozisyonları silmek istiyormusunuz diyor tp ler falan galiba acaba onları silersem ondan sonra arama yaptığımda kanallar çıkar mı, bir de fabrika ayarlarına döndüm ancak bu pozisyonalrı silmedim ve arama yaptığımda aztv çıktı türksatta hotbirdde de onlarca kanal çıktı ama başka bir şey yok türksatta

Hepimiz Paul'uz
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 2:10:20 

diseq ayarlarini yap bence sorun orda büyük ihtimal.

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
bozuyuk

1 Temmuz 2008; 14:25:50 

kanal frekansları değişmiş olabilir olmazsa fabrika ayarlarına geri dön ondan sonra tekrar otomatik araması başlat

MC GRADY

1 Temmuz 2008; 16:25:47 

Dün gece uyumadım çözdüm olayı, @McCarty evet diseqde problem varmış adam karıştırmış iyice orada 1\4 1\2 mini a falan onları değiştirdim kanallar aramada çıkmaya başladı

Hepimiz Paul'uz
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> Uyduda Problem Var Bir Bakabilir Misiniz Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GP2X video incelemesi
GP2X taşınabilir oyun konsolu video incelemesi
High Power 560W
High Powerın modüler ve güç göstergeli güç kaynağı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç