Şimdi Ara

Z5500 ARABAYA OLURMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
6.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARABAYA SET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE İİ BİR SET 1000 YTL CİVARI BENDE DÜŞÜNDÜMKİ ACABA BU Z5500 ARABAYA TAKILABİLİRMİ HİÇ TAKTIRAN GÖRDÜNÜZMÜ NE DERSİNİZ

• Var,Youtube'da izleyebilirsin ama bence gerek yok böyle birşeye.

Arabaya araba tesisatı,eve ise ev ses sistemi kurulur.Bunun dışında adam akıllı performans alınmaz.

Diyelim Z5500 bağlı,nasıl 5.1 özelliğini kullanacaksın arabanın içinde?Ne gerek var.

Onun yerine amfi,komponent takımı,oto subwooferi al bağla gitsin arabaya.
  • yapanlar var ama,ABSOLUT'unda dediği gibi yersiz bişe olur
    saygılar
  • yapanın yolu ise su sekilde
    karavanlara takılan akuden aldıgı enerjiyi priz enerjisine ceviren aletler var cok ufak tefek ve ucuzdur o alınır adı ac/dc converter dır
    sonra optk cıkıslı araba teybi alıcaksın ben bi ara bulmustum kurtlar vadisinin sponsoruydu bi ara o marka tam adını hatırlayamadım bi turlu ama fiyatı pahallıydı 1000 ytl civarı
    sonra gerekli duzenegi kurarsın ve calısır ama dedgim gibi hem luzumsuz hemde dahada pahallıya cıkar!!!
  • yaparsın yapmasına da bir gün arabaya binmek üzere evinden çıkarsın, arabaya bi bakarsın arabanın kelebek camı kırık ve setin yerinde yelller esiyor...arabaya ses sistemi bu devirde konmaz....hiç tavsiye etmem..özellikle istanbulda...hırsızlar artık yolda sesini beğendiği arabayı takip edip , park ettiği zaman soyuyorlar...onlar bile kendilerini aşmış...bence böyle risklere girmeyin , iyi müziği evinizde dinleyin.
  • bu sistemi 2300 le arabada deneyen biri olarak diyorum ki evde ev sistemi arabada araba sistemi evde vitrinleri kapıları zangır zangır sallayan 2300 arabanın bagajında masum bi kediye dönüştüdışarıya hiç ses çıkmıyodu arabanın içinde ses fena değildi ama dışardan kapı kolonlarıyla dinlio gibi oluyo bunun ilk nedeni evdeki ses kartının çıkışı gibi ses çıkışı vermemesi teyibin ikinci nedeni bu tür sistemler ev ortamı için yapılmıştır geniş alana hitap eder dar bi bagaja koydunmu ses yutuluyor
  • daha önce forumda bikaç arkadaş sölemişti yok efendim taktım kaporta titredi, camlar zangırdadı, arabayı zorladı falan hiç sanmıyorum sağlıklı bi sistem olucanı, hem verimli ses alınmaz oto müzik sistemlerindeki gibi, hemde açık alanda zaten bası geçtim bikere uydulardan kaybeder ses seviyesi olarak!
    "evde ev, oto da oto sistemi kullanılır karlı çıkılır" oto müzik sistemleri ayrı bir sektör zaten fiyatlardan belli oluyo aradaki fark! ama z5500 öle bişey olduki şehir efsanesine döndü artık bimeks teknoportta ki logitech standı görevlisi bana " bununla konser verildi dedi" ben ogün anladım z5500 ün nası millette gaz yaptığını her ürünün seviyesi var kullanım alanı var. inek kurbağa ya özenirse sonunda patlar diyorum ev için ideal ama amacını şaşmasın afallar!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 1 Temmuz 2008; 13:15:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROMOE

daha önce forumda bikaç arkadaş sölemişti yok efendim taktım kaporta titredi, camlar zangırdadı, arabayı zorladı falan hiç sanmıyorum sağlıklı bi sistem olucanı, hem verimli ses alınmaz oto müzik sistemlerindeki gibi, hemde açık alanda zaten bası geçtim bikere uydulardan kaybeder ses seviyesi olarak!
    "evde ev, oto da oto sistemi kullanılır karlı çıkılır" oto müzik sistemleri ayrı bir sektör zaten fiyatlardan belli oluyo aradaki fark! ama z5500 öle bişey olduki şehir efsanesine döndü artık bimeks teknoportta ki logitech standı görevlisi bana " bununla konser verildi dedi" ben ogün anladım z5500 ün nası millette gaz yaptığını her ürünün seviyesi var kullanım alanı var. inek kurbağa ya özenirse sonunda patlar diyorum ev için ideal ama amacını şaşmasın afallar!!

• Z 5500 ARAMAYA OLURMU OLMAZMI OLUR TABİKİ

ŞÖLE DİYELİM ;PİONEER VEYA DİGER MARKA SES SİTEMİ KURMAYA KALSAN LCD,MONITORUYDU DVDLI ARABA TEYBIYID ANFIYDI SUBWOOFEER VS..... 3000 YTLDEN ASAGI CIKMAZ.

2 AY ONCE BI ARKADASIN KAFASINA GIREREK OPEL TIGRAYA BAGLATTIM Z 5500 TABI NASIL DINLICEZ 5.1 SESI VS...SORULAR OLAY SU;;;

Z5500:550 YTL
    7'' LAPTOP : 500 YTL
    USB SES KARTI :100 YTL
    PROJEKTOR :600 YTL
    TOPLAM:1750 YTL

EWET ARABANINON BOLUMUNU 7 INC OLAN YANI KUCUK LAPTOPU 180 DERECE ACIK SEKILDE,VE Z 5500 DECODERINI MONTE ETTIRDIK ON SOFOR VE YOLCU ARASINA EL FRENIN ARKASINA YONU BAGAJA BAKACAK SEWKILDE PROJECTORUNU MONTE ETTIRDIK Z 5500 UN MONTE YERLERI BELLI ZATEN ANLATMAYA GEREK YOK.

KISACA ARABAYLA BOS DUVAR ONUNE CEKIYORUZ BAGAJI ACIYORUZ TABIKI KAPILARIDA

ACIK HAVA SINEMA SEYREDIYORUZ.DAHASIUNBI ANLATMAMA GEREK YOK

TAVSIYEM Z 5500 BIR EFSANE VE ARABADADA SAHANE OLUYOR EGER ARABAYA TAKTIRACAKSAN BILEN BIRISINE GOTUR MUTLAKA AMA LAPTOP VE ESES KARTI OLMADAN TAM PERFORMANS ALAMAZZSIN SOLEYIM.

• olmaz öyle şey sizin z5500 e vereceğiniz paraya adam akıllı bir sistem daha iyi olur çünki araabada giriş seviyesi sistemler bile çok daha iyiy ses verebilecek şekildedir ve aynı şekilde frekans aralığınıda zaten ses kalitesi ve frekans aralığı yeterli olsa bile olmaz o uydular kafa hizzasına konmak içindir aşağıya koyunca ses düzgün olmaz siz giriş seviyesi bir sistem alın arabanıza aşağıda arkada ş bağlamış saçma bir şekilde masrafa bakın ve dengesiz olmayacak işe tamamen saçmalık bu iş yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: duzguner42

Z 5500 ARAMAYA OLURMU OLMAZMI OLUR TABİKİ

ŞÖLE DİYELİM ;PİONEER VEYA DİGER MARKA SES SİTEMİ KURMAYA KALSAN LCD,MONITORUYDU DVDLI ARABA TEYBIYID ANFIYDI SUBWOOFEER VS..... 3000 YTLDEN ASAGI CIKMAZ.

2 AY ONCE BI ARKADASIN KAFASINA GIREREK OPEL TIGRAYA BAGLATTIM Z 5500 TABI NASIL DINLICEZ 5.1 SESI VS...SORULAR OLAY SU;;;

Z5500:550 YTL
    7'' LAPTOP : 500 YTL
    USB SES KARTI :100 YTL
    PROJEKTOR :600 YTL
    TOPLAM:1750 YTL

EWET ARABANINON BOLUMUNU 7 INC OLAN YANI KUCUK LAPTOPU 180 DERECE ACIK SEKILDE,VE Z 5500 DECODERINI MONTE ETTIRDIK ON SOFOR VE YOLCU ARASINA EL FRENIN ARKASINA YONU BAGAJA BAKACAK SEWKILDE PROJECTORUNU MONTE ETTIRDIK Z 5500 UN MONTE YERLERI BELLI ZATEN ANLATMAYA GEREK YOK.

KISACA ARABAYLA BOS DUVAR ONUNE CEKIYORUZ BAGAJI ACIYORUZ TABIKI KAPILARIDA

ACIK HAVA SINEMA SEYREDIYORUZ.DAHASIUNBI ANLATMAMA GEREK YOK

TAVSIYEM Z 5500 BIR EFSANE VE ARABADADA SAHANE OLUYOR EGER ARABAYA TAKTIRACAKSAN BILEN BIRISINE GOTUR MUTLAKA AMA LAPTOP VE ESES KARTI OLMADAN TAM PERFORMANS ALAMAZZSIN SOLEYIM.

way be açık havada sinema keyfi ne kıyak hee e açık hava neresi oto da kapıları açıcana evde pencereleri aç daha zevkli olmaz mı
    takılmaz diye bişey yok takılır tabide ev için tasarlanmış bir sistem eğer aradaki farkı biliyosan zaten böyle saçmalamazsın!

" Z 5500 BIR EFSANE oto müzik sektörü için söylüyosan bunu "kumsalda kum tanesi" bile değil z5500 hatta ev sistemleri için bile söylerken tereddüt eder insan bose si var klipsch i var var da var oto ya takıpta "efsane benim sistemin bak nası bass vuruyo" diye gezersen yandan bagajda jackhammer lı bi araba geçer yerden toplarsın "efsane" nin parçalarını o yüzden kıyaslamaya bile kalkmayın (genel söylüyorum) kıyaslarsanızda bari uçmayın"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 8 Temmuz 2008; 17:34:53 >

• En azından 5.1 destekli olmuş oto o bile bi başarı
  • 5+1 destekli yapmanız için gerek yok ki bunlara gene oto ses sistemleri ile yapabilrsiniz 5+1 decoder koyarak ama otoda 5+1 olmaz anca transporter varsa onda arkada film izlemek için olabilir
  • 5.1 sesi almak icin arabanın neresinde duruyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKREPmt.

5.1 sesi almak icin arabanın neresinde duruyorsunuz

arabada olmaz ekran nerde sahne nerde ortaya bi arkadakimi oturabilecek ancak transporter gibi araçlara oda bunları koymak olmaz diye söylüyorum bunların yerine decoder alıp geri kalana pc kurmak ve hoparlörleri bağlamak tabi oto için ev için değil her şeyin bi yeri var
  • tabi haklısınız
    her sistem yerinde kullanılmalı
    ben soruyu arabaya 5.1 koyan icin sormuştum

quote:

Orjinalden alıntı: mamo99

quote:

Orjinalden alıntı: AKREPmt.

5.1 sesi almak icin arabanın neresinde duruyorsunuz

arabada olmaz ekran nerde sahne nerde ortaya bi arkadakimi oturabilecek ancak transporter gibi araçlara oda bunları koymak olmaz diye söylüyorum bunların yerine decoder alıp geri kalana pc kurmak ve hoparlörleri bağlamak tabi oto için ev için değil her şeyin bi yeri var
  • Z-5500'ün wooferı gerçekten hoş ama arabada kullanılması çok abes kaçar... Onun yerine hesaplaması yapılmış bir kabin ve oto wooferı kullanmak çok daha uygun olur. Arabada dvd izlemeyi düşünüyorsanız da Alpine gibi markaların, surround oto anfilerini bulmanız mümkün
  • yok artık ali sami

z5500 u arabaya baglamak ona yazık etmektir.baglanmaz demiyorum ama resmen yazık olur sisteme dar alanlar icin uretilmiş bir sistem değil cunku.nasıl oto muzik sistemini getirip salona koydugunuzda arabadaki verimi alamıyorsanız bu da aynı sey

z5500 sinema izlemek içindir.müzik dinlemek için kaliteli bir oto teyp + kaliteli anfi + kaliteli ve 2 adet sağlam kolon yeterlidir
  • youtube gerek yok geçen gün gerçekten arabasına z5500 döşeyen gördüm tabi kalıcı olarak değildi elektriğide harici alıyordu zaten uzatma kablosu ile yani zaten arabanın akusiği gereği ses çok kötüydü ben evin içinde z5500 ün sesini yarıya getirdiğimde nefes almak bile zorlaşıyor evde titremeyen cam zangırdamayan eşya kalmıyordu arkadaşında dediği gibi arabada masum bir kediye dönüyor hatta kumandasıyla arabanın dışından 2 metre ilerden sesi %70 yaptık ozaman anca duyuluyordu ama inanın ki arabanın içindeyken ses çok yüksek kapıları kapattınmı sesi ful yapsan bile iyi performans alamazsın tavisyem z5500ü evde kullanın araba için herhangi jbl gt4 serisi taksanız bile z5500 ün basslarını sollar geçer nedeni arabanın akustiği
  • Ben bisikletime bağlicam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.