kampuscell ve birfiyat için indirimli şartı sağlamak için 150 kontör yükleme şartı getirilecek olabilir. gerçekten tam bi avea takliti olur durum... kampuscell de zaten bir takilt yapıldı.bu da yapılırsa tcell in numara taşma için yusuf yusuf ettiğinin kanıtıdır. çünkü aveada çok uzun süredir kullanılan ve çok tutan uygulamalar bire bir taklit ediliyor demektir... demek ki korkulan güç avea gibi gözüküyor tcell açısından. aslında şu anda tüm taraflarda rekabet için eşit şartlar oluştu. tcell in kendi kendine oluşturduğu uluslararası bir gücü var vodafone küresel bir marka olmanın gücünü alıyor aveanın da ardında türk telekom var. asıl şimdi rekabet başlıyor.... çok şey değişecek çok......
telsim cep öğreciyle 5 dakikası 1 kontör yaptıktan sonra avea mobil öğrenciyi çıkardı 10 dakikası 2 kontör yaptı. sonra turkcell kampuscell de 10 dakikası 1 kontör yaptı doğrudur. birbirlerine özendikleri zamanlar oluyor. özellikle de kontör zamları konusunda. ayrıca turkcell bizbize kampus de aylık 2 saat bedava yapınca avea da patlican da 3 saat bedava yaptı bu da bir özenti bence. özenti veya taklit önemli olan rekabetin sonucudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 1 Temmuz 2008; 0:59:19 >
Turkcell son zamanlarda yapmış olduğu kampanyalarla takdiri ve teşekkürü cidden de hak ediyor. Kim ne derse desin en iyi iletişimi Turkcell ve en ekonomik iletişimi de bize Turkcell sunuyor. Bana göre ya kampanyalarına 150 Kontör yükleme sınırı getirecek ya da Turkcell Kontör seçeneklerini arttırmayı hedefliyor. Türkiye' de T.TElekom'a bizi esir etmediği için Turkcell e ne kadar iltifat etsek azdır. Anlayana elbette...
Turkcell neden 150 kontör kartını satmaya başladı? Turkcell her zaman müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak ürünleri siz müşterilerimize sunmayı kendine ilke edinmiştir. Eğer 100 kontör size yetmiyor ama 250 kontör de yüklemek istemiyorum diyorsanız 150 kontör yüklemek sizin için çok uygun.
Turkcell neden 150 kontör kartını satmaya başladı? Turkcell her zaman müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak ürünleri siz müşterilerimize sunmayı kendine ilke edinmiştir. Eğer 100 kontör size yetmiyor ama 250 kontör de yüklemek istemiyorum diyorsanız 150 kontör yüklemek sizin için çok uygun.
açıklaması budur
fiyatı nedir
25 ytl