Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
acil yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> acil yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aliass

30 Haziran 2008; 18:54:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar telefon elimdeyken dondu.tam o sırada bi arkadaşım arıyordu ve telefonun zili çalıyordu.şuan telefon donmuş halde 1saattir çalıyor.telefon donduğunda servise götüreyim dedim ama yetişemezdim.ne yapmamı öneriyorsunuz 1saattir telefonun zil sesi çalıyor başım şişti.telefonun bataryasınıda çıkarmak istemiyorum çünkü servise kanıtlayamam telefonun donduğunu.ne yapmamı önerirsiniz lütfen acil yardım edin

UFO123

30 Haziran 2008; 22:48:13 

1. hemen sıcak bi yere al, buzla ovma, üzerine battaniye gibi hafif bişi ört.
2. ılık bişiler içir
3. sakin ol panik yapma, en yakın sağlık kurluşunu ara
yada,
kameran varsa çek, başka cebin varsa çek

ufo123
^Biotech^

1 Temmuz 2008; 11:43:30 

sorununu bu saate kadar cozmussundur herhalde ama, mumkunse elinde video kaydi yapan baska bir cihazla durumu kaydedip sonra pilini cikar.

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

arkadaşlar telefon elimdeyken dondu.tam o sırada bi arkadaşım arıyordu ve telefonun zili çalıyordu.şuan telefon donmuş halde 1saattir çalıyor.telefon donduğunda servise götüreyim dedim ama yetişemezdim.ne yapmamı öneriyorsunuz 1saattir telefonun zil sesi çalıyor başım şişti.telefonun bataryasınıda çıkarmak istemiyorum çünkü servise kanıtlayamam telefonun donduğunu.ne yapmamı önerirsiniz lütfen acil yardım edin

MeganeII / F650
inanki

1 Temmuz 2008; 16:30:10 

quote:

Orjinalden alıntı: UFO123

1. hemen sıcak bi yere al, buzla ovma, üzerine battaniye gibi hafif bişi ört.
2. ılık bişiler içir
3. sakin ol panik yapma, en yakın sağlık kurluşunu ara

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
aliass

1 Ağustos 2008; 19:11:38 

quote:

Orjinalden alıntı: ^Biotech^

sorununu bu saate kadar cozmussundur herhalde ama, mumkunse elinde video kaydi yapan baska bir cihazla durumu kaydedip sonra pilini cikar.

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

ÖYLE YAPTIM ZATEN BAŞKA BİR TELEFONLA VİDEOSUNU ÇEKTİM SONRA TELEFONU SERVİSE VERİRKEN O VİDEOYU DA TELEFONUN HAFIZASINA KOYDUM TELEFONU TESLİM EDERKENDE SÖYLEDİM.SONRA SERVİSTE SORUN BULAMAMIŞLAR BENDE ARIZALI OLDUĞUNU KANITLADIM ONUN İÇİN TELEFONU DEĞİŞTİRDİLER ŞUAN SERVİSTE BENİ BEKLİYOR YENİ TELEFONUM

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> acil yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
PowerColor Türkiye Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : AMD Türkiye Genel Müdürü Ilgaz GÜLER ile Röportaj
Revoltec Fightboard Advanced
Revoltecin oyunculara yönelik klavyesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir