arkadaşlar telefon elimdeyken dondu.tam o sırada bi arkadaşım arıyordu ve telefonun zili çalıyordu.şuan telefon donmuş halde 1saattir çalıyor.telefon donduğunda servise götüreyim dedim ama yetişemezdim.ne yapmamı öneriyorsunuz 1saattir telefonun zil sesi çalıyor başım şişti.telefonun bataryasınıda çıkarmak istemiyorum çünkü servise kanıtlayamam telefonun donduğunu.ne yapmamı önerirsiniz lütfen acil yardım edin
1. hemen sıcak bi yere al, buzla ovma, üzerine battaniye gibi hafif bişi ört. 2. ılık bişiler içir 3. sakin ol panik yapma, en yakın sağlık kurluşunu ara yada, kameran varsa çek, başka cebin varsa çek
sorununu bu saate kadar cozmussundur herhalde ama, mumkunse elinde video kaydi yapan baska bir cihazla durumu kaydedip sonra pilini cikar.
quote:
Orjinalden alıntı: aliass
arkadaşlar telefon elimdeyken dondu.tam o sırada bi arkadaşım arıyordu ve telefonun zili çalıyordu.şuan telefon donmuş halde 1saattir çalıyor.telefon donduğunda servise götüreyim dedim ama yetişemezdim.ne yapmamı öneriyorsunuz 1saattir telefonun zil sesi çalıyor başım şişti.telefonun bataryasınıda çıkarmak istemiyorum çünkü servise kanıtlayamam telefonun donduğunu.ne yapmamı önerirsiniz lütfen acil yardım edin
1. hemen sıcak bi yere al, buzla ovma, üzerine battaniye gibi hafif bişi ört. 2. ılık bişiler içir 3. sakin ol panik yapma, en yakın sağlık kurluşunu ara
sorununu bu saate kadar cozmussundur herhalde ama, mumkunse elinde video kaydi yapan baska bir cihazla durumu kaydedip sonra pilini cikar.
quote:
Orjinalden alıntı: aliass
ÖYLE YAPTIM ZATEN BAŞKA BİR TELEFONLA VİDEOSUNU ÇEKTİM SONRA TELEFONU SERVİSE VERİRKEN O VİDEOYU DA TELEFONUN HAFIZASINA KOYDUM TELEFONU TESLİM EDERKENDE SÖYLEDİM.SONRA SERVİSTE SORUN BULAMAMIŞLAR BENDE ARIZALI OLDUĞUNU KANITLADIM ONUN İÇİN TELEFONU DEĞİŞTİRDİLER ŞUAN SERVİSTE BENİ BEKLİYOR YENİ TELEFONUM