Giriş
30 Haziran 2008; 17:51:27
S.aleykum arkadaşlar 5310 xpress almayı düşünüyorm telefon kvk garantili 400 ytl fakat bu mal çin malımıdır değilmidir emin olmak istiyorum çin malımıdır değilmidir nasıl ayırt edebilrm? iyi günler.
_____________________________0 RH +
2 Temmuz 2008; 9:36:18
quote: Orjinalden alıntı: Lin-uX S.aleykum arkadaşlar 5310 xpress almayı düşünüyorm telefon kvk garantili 400 ytl fakat bu mal çin malımıdır değilmidir emin olmak istiyorum çin malımıdır değilmidir nasıl ayırt edebilrm? iyi günler. 5310 xpress music konusunda zaten bununla ilgili bir link var, bakarsan bulabilirsin, olmazsa linki tekrarlamalarını isteyebilirsin
2 Temmuz 2008; 11:09:09
aynı zamanda KVK lı mallarda arkada etikette nokia.kom. a.ş. tarafından garantilidir diye ibare yazmak zorundadır. kontrol et.
2 Temmuz 2008; 12:16:14
Büyük harflerle MADE İN BY NOKİA YAZIYOSA BÜYÜK İHTİMAL ÇİN DİR
2 Temmuz 2008; 13:40:21
zaten anlarsın kalitesinden
2 Temmuz 2008; 13:44:54
quote: Orjinalden alıntı: Lin-uX S.aleykum arkadaşlar 5310 xpress almayı düşünüyorm telefon kvk garantili 400 ytl fakat bu mal çin malımıdır değilmidir emin olmak istiyorum çin malımıdır değilmidir nasıl ayırt edebilrm? iyi günler. *#0000# BASARSAN ORJİNAL NOKİANIN ÜRETİM TARİHİ VE DE MODELİ EKRANA YAZAR....ÇİN MALLARINDA BU KESİNLİKLE YOKTUR.SEVGİLER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARIKAN -- 2 Temmuz 2008; 15:24:35 >
_____________________________ HAYATIN İÇİNDE BİR YERLERDEYİM..
2 Temmuz 2008; 15:11:25
*#7370# gibi bi kombinasyonla reset atılıyordu nokialara ama sahtelerde bu olmuyor. buda bir ipucu olsun :)
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil
Mesaja değerlendir
Mesajımı DH blog sayfama ekle