Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kablonet ve Yaşanılan sıkıntılar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Kablonet ve Yaşanılan sıkıntılar Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aMaNté

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Haziran 2008; 17:17:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar daha once de ben baslik acmistim.Sitede yeterli bilgi yok.Gittim bana zorunlu kablolutv parasi cikarttilar tamam dedim.Az once aradim diyor ki 43ytl kablolutv baglatma ucreti var o gun size soylenmistir yok diyorum hayir soylenmistir diyor.Brsour aldim tek kelime yazmiyor.Neymis efendim gecen seferki teknik elemanmis.Halbuki 2 kisi daha vardi yanimda dedim walla para olayina gelince yeterince mudahaleniz vardi.Allah belasini versin bunlarin.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

TEK DEVLET, TEK BAYRAK, TEK MİLLET, TEK DİL!!!
My_CaRizMa
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

30 Haziran 2008; 18:23:34 

Ama ttnet e göre çok daha iyi
ckm

30 Haziran 2008; 18:51:11 

Turksat müşteri hizmetleri 4440126 yı arayın eğer yeni bağlattıysanız bağlantı ücreti yok belirtin yaşadıklarınızı.

aMaNté

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Haziran 2008; 18:57:27 

quote:

Orjinalden alıntı: ckm

Turksat müşteri hizmetleri 4440126 yı arayın eğer yeni bağlattıysanız bağlantı ücreti yok belirtin yaşadıklarınızı.

Aradim sagolsun cok yardimci oldu (!) yetkililere bildirecekmis.O da dedi kablolutv abonesi olmadiginiz icin 43ytl vermek zorundasiniz diye.

ArkandayIM

30 Haziran 2008; 19:40:56 

Ver parayı kurtul ne diyelim geçmiş olsun.

1.Pet için otomatik kutu toplama
2.Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği
3.Online Virüs ve Trojen Tarama Siteleri
4.Rogue Rehberi Bilinmesi Gerekenler
5.Inventory Bug Sorununu Düzeltmek isteyenler için Ticket Örneği
6.Deniz Akvaryum balıkları rehberi [ Resimli ]
7.Tatlı Su Akvaryum Balıkları rehberi [ Resimli ]
BèRuTTì

30 Haziran 2008; 19:44:41 

eee kablotv ye abone ol sende aylık 7 ytl zaten.

aMaNté

30 Haziran 2008; 19:49:32 

quote:

Orjinalden alıntı: Hami10

eee kablotv ye abone ol sende aylık 7 ytl zaten.

Abi walla 7ytl de degilim dedim verim kurtulayim da 43 ytl kabloluyu baglatmak icin istiyorlar.Her gittigimde yeni bir sey cikartiyorlar.Bidaha da gitmiyorum simdi ayak basti parasi isterler diye..

.ZeuS.

30 Haziran 2008; 19:50:04 

Şu sıralar bağlantı ücretinin olmadığı bir kampanya yürürlükte değil mi? Kablo TV de bedava falandı yanlış hatırlamıyorsam.

Xbox 360 Elite, Playstation 3 80GB, Nintendo Wii, PSB Synchrony One Speaker System, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV, 100Mbit QuikNet
BèRuTTì

30 Haziran 2008; 20:05:23 

kablolutv abonesi olmadiginiz icin 43ytl vermek zorundasiniz dEMİŞYA KABLOTV YE ÜZYE OLURSAn 7 ytl verip istemiycekler yani bu parayı benmi yanlış anladım

aMaNté

30 Haziran 2008; 20:11:36 

Walla biz de kampanya var dedik ama iste o sadece internet istediginde baglanti ucreti 30 ytl yi almiyorlarmis..Ayrica ben ilk seferde ve 1 sefere mahsus 43 ytl verecem ve her ay 7ytl abonman parasi odeyecegim.Aslina bakarsaniz TT'den daha pahaliya geliyor.

painkill

30 Haziran 2008; 20:17:55 

sitesini biraz dikkatli okusaydınız bu duruma düşmezdiniz.

quote:

Kampanya Dönemlerinde Bu Sistem Nasıl Çalışacaktır?
Kampanya dönemlerinde (şuanda olduğu gibi) ücretsiz kurulum olan hizmet taksitlendirmeye dahil olmayacaktır. Şuan için düşünülecek olursa;
KTV 8 X 6 = 48
İNTERNET > Ücretsiz
KTV + İNTERNET 4 X 12 = 48
Olarak işleyecektir. İnternet kurulum ücretleri “0”olarak hesap edilecektir.(Kurulum Ücretsiz Kampanyasının Bitiş Tarihi Olan 17.08.2008 tarihine kadar)

Eski Nick: _PainKilleR_
aMaNté

30 Haziran 2008; 21:02:28 

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

quote:

Kampanya dönemlerinde (şuanda olduğu gibi) ücretsiz kurulum olan hizmet taksitlendirmeye dahil olmayacaktır. Şuan için düşünülecek olursa;
KTV 8 X 6 = 48
İNTERNET > Ücretsiz
Olarak işleyecektir. İnternet kurulum ücretleri “0”olarak hesap edilecektir.(Kurulum Ücretsiz Kampanyasının Bitiş Tarihi Olan 17.08.2008 tarihine kadar)

Haklisiniz ama ben baktigimda sitede bu kadar ayrintili bilgi yoktu.Hadi diyelim ki o zaman da vardi ama benim gozumden kacti.Onlarin beni hic birsey bilmiyormusum gibi bilgilendirmesi lazim degil mi? Sonucta ben oraya bilgi almaya gitmisim.Benim evimde inernetim olmayabilirdi ve ben direrk oraya gidip basvuruda da bulunabilirdim.Basvuru bayiisindeki 4 kisi bana hicbirsey soylemedi bu konu hakkinda,2gun sonra eve 2 tane kurmak icin eleman geldi onlar da bahsetmedi.Eee bu ne oluyor peki.Bu da mi benim sucum?

painkill

30 Haziran 2008; 23:22:28 

haklısın amante ama bi ön araştırma yapmak faydalı olur bu tür işlere girişmeden önce. ben bişey almadan önce 40 yeri araştırıyorum. :)

keşke 24 ay kablo da kalma sözü verseydin. o zaman kablo tv ye ayda 1 lira öderdin. aslında o sözü şimdi de verebilirsin.

quote:

* Bu kampanya’dan kimler faydalanabilir?
- Kablo TV ve Kablo İnternet’e abone olmak isteyen müşteriler,
- Kablo TV sahibi olup Kablo İnternet’e abone olmak isteyen müşteriler,
- Kablo TV ve Kablo İnternet sahibi müşteriler,

zararın neresinden dönsen kardır.

Eski Nick: _PainKilleR_
ATLI_Sipahi

1 Temmuz 2008; 0:31:36 

quote:

Orjinalden alıntı: aMaNté

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

quote:

KTV 8 X 6 = 48
İNTERNET > Ücretsiz

Haklisiniz ama ben baktigimda sitede bu kadar ayrintili bilgi yoktu.Hadi diyelim ki o zaman da vardi ama benim gozumden kacti.Onlarin beni hic birsey bilmiyormusum gibi bilgilendirmesi lazim degil mi? Sonucta ben oraya bilgi almaya gitmisim.Benim evimde inernetim olmayabilirdi ve ben direrk oraya gidip basvuruda da bulunabilirdim.Basvuru bayiisindeki 4 kisi bana hicbirsey soylemedi bu konu hakkinda,2gun sonra eve 2 tane kurmak icin eleman geldi onlar da bahsetmedi.Eee bu ne oluyor peki.Bu da mi benim sucum?

amante bende 3 günlük kablonet üyesiyim internet hızındN ADSl dekine

göre çok daha memnunum kablonetin bir tek bilgilendiimrmr tarafı kötü ne yazık ki benimde b

u kampanyalardan şimdi okudumda haberim oldu sen internetin hıznın keyfini çıkar....

Eski kullanıcı adım COD4_SERVER
Uygarman

1 Temmuz 2008; 1:55:27 

kablo nete laf yok, kablo neti ve hızını bilen bilir, ama burada çok reklam yapmaya gerek yok zira herkez adsl i bırakıp buraya geçerse kablonett te adsl e döner,,

kartalaraz

1 Temmuz 2008; 1:58:17 

quote:

Orjinalden alıntı: Uygarman

kablo nete laf yok, kablo neti ve hızını bilen bilir, ama burada çok reklam yapmaya gerek yok zira herkez adsl i bırakıp buraya geçerse kablonett te adsl e döner,,

19 ytlye şuanda 512 kb sınırsız kullanıyorum. 62kb dow...yapıyorum.. stabil....sayfalar çok hızlı açılıyor... daha ne olsun bea....

ATLI_Sipahi

1 Temmuz 2008; 2:02:20 

hakketen öyle hzız da mükemmel gerçekten bilen bilir hem de TÜRK

Eski kullanıcı adım COD4_SERVER
aMaNté

1 Temmuz 2008; 2:58:32