Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
hd4850 bozuk mu ? :(

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> hd4850 bozuk mu ? :( Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
can_1981_

30 Haziran 2008; 16:43:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

pc açılırken ana kart dan 1 uzun 2 kısa bip sesi gelior araştırdım ekran kartı sorunuymuş bip sesi gelince açılmıyor pc sonra kapatıyorum tekrar açıyorum açılıyor pc anakart foxconna78ax-k ne dir bu sorun acaba sorun ekran kartının güç kablosundan olabilir mi Bu kablo aynısı değiL bunun renk siz i anlam veremiyorum nedir bu hata bazen de açılır ken overlocked error falan yazıyor açılmıyor aynı ses geldikden sonra yalvarırım yardım edin çok önemli benim için lütfen

Ekteki dosya (1)

selambaba
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Haziran 2008; 16:44:42 

güç kaynağın ne
can_1981_

30 Haziran 2008; 16:46:39 

caller master 450 w real power

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_1981_ -- 30 Haziran 2008; 16:48:40 >

selambaba
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Haziran 2008; 17:26:02 

güç kaynağındaki altı pinliği takarmısın doğrudan..
Spirit_of_sLy

30 Haziran 2008; 17:40:30 

sistemde overclock varmı hocam?

865pe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Haziran 2008; 17:44:59 

ekaran kartından olacağını sanmam. ses direk aralıksız biiiiip gelmesi lazım.

kart takılı iken karta 6 pin güç girişini takma sistemi aç dediğin ses ile aynı sesmi gelecek bir teyid et.

Q6600@3.8G__1.385v__Vid1.2125v_Thermalright Ultra-120 Extreme__ 2x NANOXIA FX12-1250 __DFI Lanparty DK P35-T2RS__Crucial Ballistix Tracer 2*2Gb_Sapphire HD 4870 512mb & Cooling Thermalright HR-03 GT ___Seagate 410AS Raid0 __ 22'' Samsung SyncMaster T220 __Logitech MX1000 _Logitech G15___ Nova Killer __GIGABYTE 3D AURORA 570 Case_ Silverstone Olympia 850W
can_1981_

30 Haziran 2008; 17:55:29 

hepinize teşekkürler sorun çözüldü

güç girişini takmadım aynı ses geldi ekran gelmedi
daha sonra 6 pinli güç dönüştürücü kablosunu kurcalarken pinlerden birinin çıktığını fark ettim pini geri taktım ses kesindi anlamadığım nokta pin takılı değilken bilgisayarı 2. açışımda açılıyordu ve tüm oyunlarda çok rahattı
ayrıca arada sırada gelen overlocked error hatasını da anlamış değilim overlock yok pc de . . .

865pe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Haziran 2008; 18:03:19 

quote:

Orjinalden alıntı: can_1981_

hepinize teşekkürler sorun çözüldü

güç girişini takmadım aynı ses geldi ekran gelmedi
daha sonra 6 pinli güç dönüştürücü kablosunu kurcalarken pinlerden birinin çıktığını fark ettim pini geri taktım ses kesindi anlamadığım nokta pin takılı değilken bilgisayarı 2. açışımda açılıyordu ve tüm oyunlarda çok rahattı
ayrıca arada sırada gelen overlocked error hatasını da anlamış değilim overlock yok pc de . . .

bence sen yeni bir 6 pin güç girişi temin et. o kablodaki pin tekrar arasıra temas etmezse sürekli sorunlar yaşarsın.

Q6600@3.8G__1.385v__Vid1.2125v_Thermalright Ultra-120 Extreme__ 2x NANOXIA FX12-1250 __DFI Lanparty DK P35-T2RS__Crucial Ballistix Tracer 2*2Gb_Sapphire HD 4870 512mb & Cooling Thermalright HR-03 GT ___Seagate 410AS Raid0 __ 22'' Samsung SyncMaster T220 __Logitech MX1000 _Logitech G15___ Nova Killer __GIGABYTE 3D AURORA 570 Case_ Silverstone Olympia 850W
Drift_Kinq

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 18:04:10 

ekran kartının 6 pinlik güç yuvasına psu dan direk olarak pci-ex cıkısından verin yani molex dönüştürücü kullanmayın.eğer bios bip sesleri dewam ederse ekran kartını cıkarıp pc yi calıstırın eger kesilirse ekran kartını baska bir pc de dene ama zaten o tür bi durumda kart arızalıdır eger sesler dewam ederse bios pilini 5-10 sn arasında cıkartıp tekrar takın.bi de öyle deneyin

\\\ Asus P5K-E WİFİ/AP Edition _ Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz _ Kingston Hyper-X 2x1024 DDR2 800 MHz _ MSI 8800GTS OC Edition _ 320 GB WD S-ATA II _ Asus TA-250 _ Enermax Infınıtı 720W PSU _ Samsung LightScribe Multi DVD 12x DVD-RW ///

DoNaNıMHaBeR oVeRCLoCK TeaM
can_1981_

1 Temmuz 2008; 0:15:51 

power de pci ex çıkışı olmadığı için dönüştürücü kullanmak zorundayım bende var sanıyordum hayal kırıklığına uğradım açıkcası bios pilini çıkardığımda ne deyişecek yani biosun arızalı olma durumu söz konusu olabilir mi
ankarada gezmediğim yer kalmadı son çare olarak bilgisayarı topladığım yerden temin ettim bidaha vereceklerini sanmıyorum kötü bi başlangıç yaptık doğrusunu söylemek gerekirse
temin edebileceğim bir yer var mı herkezden aldığım cevap fazla gitmediği için kimse kolay kolay getirmez' oluyor

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> hd4850 bozuk mu ? :( Sayfa: [1]
Buraya git: