daha onceden bahsetmistim bulgaristanda bilgisayar muhendisligi okuyorum...bu aksam bir arkadasim(elektronik muhendisliginden bu yil mezun oldu,bitirme tezi olarak cekilen fotograftaki karakterleri okuyan dijital kamera yapti) okul tarafindan finlandiya ya nokia ya gonderiliyor...
projeleri ise 3D HOLOGRAMIK TV...
nokia sanirim yeni nesil telefonlara bu ozelligi ekleyecek...demisti dersiniz...
e6550@2.8ghz + arctic freezer 7 pro | asus p5b deluxe | 2 x 1 gb kingston 800 mhz | 512mb asus en 9800gtx + | 400 gb samsung hdd | 550 watt thermaltake psu | Raidmax Sagitta 2 case| Logitech Momo Racing | Creative T7900 7.1
Iphone 8gb
Techical University of Varna - Computer Science and Technologies (English Education)
abi boyle birseyin orjinali yokki fake olup olmadigini konusalim, neyin fake' i? buna desek desek illuzyon, nebilim goz yanilgisi, yansitma her ne derseniz... bana gore iki goruntu ustuste getirilmis ve bizlere sunulmus