slm arkadaşlar,yeni eve taşındım, inetrnet alcaz karar veremiyoruz.1024 veya 2048 limitsiz yeterli gibi.fakat,evde telefon hattı yok,adsl alsak telefona kurulum,nete kurulum ücreti,bide bi telefon hiç kullanmıyoruz,yinede her ay 10 ytl sabit vercez.kablo net almak mantıklı olurmu?modem işi kafa karıştırıyo onunda,çünkü 1 masa üstü bi de wireless kullanılacak laptop var.vay üstadlar yarım edin.hangisi mantıklı olur..?bu arada 1 sene kalcaz bu evde,kampanyalarda 24 ay falan üzerinden.....YARDIMM
Abi kablonet al,bak ben yarin taktiriyorum.Al bi kablo modem sonra modemden cikan ethernet kablosunu bilgisayara degil de wireless modeme tak;wireless modemin 1 numarali portuna da kendi masaustu bilgisayari tak,tamamdir iste.Olur.Ben oyle yapacagim mesela..
ya abi peki bu modemlerin fiyatları falan ne?şimdi arkadaşlar bana kızar o kadar forum var zaten diye bu konular hakkında,ama fazla zamanım yok okumaya,bide çok karışık yorumlar falan kafa kalmıyo.sen ne almayı düşünüyorsun abi modem ve router olarak?fiyatları ne?
ya abi peki bu modemlerin fiyatları falan ne?şimdi arkadaşlar bana kızar o kadar forum var zaten diye bu konular hakkında,ama fazla zamanım yok okumaya,bide çok karışık yorumlar falan kafa kalmıyo.sen ne almayı düşünüyorsun abi modem ve router olarak?fiyatları ne?
Walla kablonet modem gittigidiyor .com alisveris sitesinde 2. el olarak uygun fiyata bulabilirsin ayni sekilde kablosuz routerlari da.. ;)
teşekkür ederim üstadlarım.yaa izninize sığınarak bişey daha sormak istiyorum,yaa bu DOCSIS olayı falan ne oluyo.ikinci el modem alırken neye dikkat etmem lazım.