Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
tüm monster kulanıcılarına.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Monster >> tüm monster kulanıcılarına. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
orca

30 Haziran 2008; 16:19:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Tüm monster kulanıcılarına bir sorum olacak notebookunzda tv kartı olanlar varmı yandan takılan modeli olanlardan bahsediyorum avermedia tv kartı bu tv kartını takınca cok ısınıyor kulanan kişiler varsa bu şekilde ısınma yapıyormu, notebookun üsütünden rahatca ısıyı hisedebiliyorsunuz tv kartını cıkartığımda ise nerdeyse elimi yakacak derecede sıcak daha önce tv kartı kulanmadğım icin size daşnışmak istedim birde ekran 1440&900 bunu 1280&800 veya dahada düşürünce ekran bulanıklşıyor renklerin solmasınıdan bahsetmiyorum ekranın önüne ince tül koymuşsunuzgibi oluyor bunu hp,sony...vs deneyebildiğim yüksek cözünürlü notebooklarda dendim aynı şey oluyor bu konuda bir bilginiz varmı.

orca

1 Temmuz 2008; 17:01:14 

Bir cevap bekliyorum en azından ekran cözünürlülüğünü bir tet edin

astaf

1 Temmuz 2008; 19:46:57 

ewet oluyor

MONSTER T77FL904 Intel® Core™2Duo T7700 512 MB nVIDIA GF8600MGT 15.4" WXGA(1440 x 900) 4 GBDDRII 800Mhz 160GB 7200 RPM 3d mark 2006 4401puan
darnglove

4 Temmuz 2008; 14:20:09 

bende tv izlerken tam ekra yaptığımda görüntü kararıyor yani ekran simsiyah oluyor , manual olarak ekranı sağdan soldan genişlettiğimde ekranın en köşelerine kadar açtığında kararma yeniden söz konusu oluyor neden acaba ekran kartım MONSTER CİHAZ 8800 gtx

İSTANBUL-KADIKÖY
aspirinim@hotmail.com
REFERANSLARIM :somali , maerd , FATALIST , jackalmordor , cj , hakan1018 , treach , goldenflame , eskidende , xeon82 , HECTORTROY , Carazar, visor , polkerem , onkaplan , akdum , magic_ocean , gergozen , epilasa , akin9934 , Du4L!Ty , praqq , barisozer83 ,burak9006 , Merichack , ishtare

cosica

4 Temmuz 2008; 15:22:33 

Eğer ekranın kararması bir müddet sonra oluyorsa bu laptopu fişini takmadan pilde ya da tasarruf modunda kullanmandan kaynaklanıyor olabilir.yüksek performansta kullan laptopu ben monster kullanmıyom ama benim laptopta ekran kararması dediğim gibi tasarruf modunda ya da pilde kullanırken olyo fişi taktığım da ve yüksek performansa ayarladığım da mükemmel parlak olyo ekran.umarım bahsettiğim gibidir.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
darnglove

4 Temmuz 2008; 15:24:30 

hayır sistemden baktığımda 2.5 ghz işlemci hızında çalışıyor ekran köşelerine kadar açtığımda veya tam ekran yaptığımda fişe takılı bile olsa tamamen karanlık ekran maalesef ama küçülttüğüm zaman bir problem yok gibi

İSTANBUL-KADIKÖY
aspirinim@hotmail.com
REFERANSLARIM :somali , maerd , FATALIST , jackalmordor , cj , hakan1018 , treach , goldenflame , eskidende , xeon82 , HECTORTROY , Carazar, visor , polkerem , onkaplan , akdum , magic_ocean , gergozen , epilasa , akin9934 , Du4L!Ty , praqq , barisozer83 ,burak9006 , Merichack , ishtare

cosica

4 Temmuz 2008; 17:24:54 

Bazı forumlara baktım yerli ve yabancı pek çok çözüm öneren var ama "şöyle yaptım bu sorun çözüldü" diyen birine rastlamadım ama sorunu yaşayan pek çok kişi var.Bazılar internette video izlerken yaşıyo aynı sorunu bazıları senin gibi tv izlerken yaşıyo.Umarım bu sorunu daha önce yaşamış ve çözmüş biri çıkar da sorun çözülür.Benim de masaüstü bilgisayarımda benzer bir sorun var.Bilgisayar 6 aylık Tv kartı 5 senelik, Tv izlerken Tam Ekran yapınca görüntü öylece donup kalyo heryeri aradım taradım ama çözüm bulamadım, umarım çözülür sorun.Bak mesela forumda da var benzer sorun yaşayan belki çözmüştür.http://forum.donanimhaber.com/m_21586961/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 4 Temmuz 2008; 17:27:26 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
orca

5 Temmuz 2008; 23:36:17 

Arkadaşlar benim sorduğum ekran cözünürlüğü düşdüğünde puslanma oluyormu?

orca

14 Temmuz 2008; 20:36:56 

batuhantasli

22 Temmuz 2008; 20:25:54 

quote:

Orjinalden alıntı: orca

LCD ekranlar, kendi çözünürlüğünden farklı bir çözünürlükte çalıştıklarında bu tip şeyler meydana gelir. Ama bildiğim kadarıyla bu sadece masaüstünde olur, oyunlarda çözünürlüğü değiştirince pek problem olmuyor.

blackcoupe

23 Temmuz 2008; 14:21:12 

pcmcia avermedia marka tv kartım var, normalin dışında bir ısınma sorunu olmadı , ben iş yerinde tv olarak kullanıyorum, saatlerce çalışıyor
laptop : toshiba SA 20- S103 ( eski bir model, P4)

---F 4 R---
****EMNIYET KEMERI, TEKERLEKLI SANDAYLE KADAR BAGLAYICI DEGILDIR****

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Monster >> tüm monster kulanıcılarına. Sayfa: [1]
Buraya git: