Tüm monster kulanıcılarına bir sorum olacak notebookunzda tv kartı olanlar varmı yandan takılan modeli olanlardan bahsediyorum avermedia tv kartı bu tv kartını takınca cok ısınıyor kulanan kişiler varsa bu şekilde ısınma yapıyormu, notebookun üsütünden rahatca ısıyı hisedebiliyorsunuz tv kartını cıkartığımda ise nerdeyse elimi yakacak derecede sıcak daha önce tv kartı kulanmadğım icin size daşnışmak istedim birde ekran 1440&900 bunu 1280&800 veya dahada düşürünce ekran bulanıklşıyor renklerin solmasınıdan bahsetmiyorum ekranın önüne ince tül koymuşsunuzgibi oluyor bunu hp,sony...vs deneyebildiğim yüksek cözünürlü notebooklarda dendim aynı şey oluyor bu konuda bir bilginiz varmı.
bende tv izlerken tam ekra yaptığımda görüntü kararıyor yani ekran simsiyah oluyor , manual olarak ekranı sağdan soldan genişlettiğimde ekranın en köşelerine kadar açtığında kararma yeniden söz konusu oluyor neden acaba ekran kartım MONSTER CİHAZ 8800 gtx
Eğer ekranın kararması bir müddet sonra oluyorsa bu laptopu fişini takmadan pilde ya da tasarruf modunda kullanmandan kaynaklanıyor olabilir.yüksek performansta kullan laptopu ben monster kullanmıyom ama benim laptopta ekran kararması dediğim gibi tasarruf modunda ya da pilde kullanırken olyo fişi taktığım da ve yüksek performansa ayarladığım da mükemmel parlak olyo ekran.umarım bahsettiğim gibidir.
hayır sistemden baktığımda 2.5 ghz işlemci hızında çalışıyor ekran köşelerine kadar açtığımda veya tam ekran yaptığımda fişe takılı bile olsa tamamen karanlık ekran maalesef ama küçülttüğüm zaman bir problem yok gibi
Bazı forumlara baktım yerli ve yabancı pek çok çözüm öneren var ama "şöyle yaptım bu sorun çözüldü" diyen birine rastlamadım ama sorunu yaşayan pek çok kişi var.Bazılar internette video izlerken yaşıyo aynı sorunu bazıları senin gibi tv izlerken yaşıyo.Umarım bu sorunu daha önce yaşamış ve çözmüş biri çıkar da sorun çözülür.Benim de masaüstü bilgisayarımda benzer bir sorun var.Bilgisayar 6 aylık Tv kartı 5 senelik, Tv izlerken Tam Ekran yapınca görüntü öylece donup kalyo heryeri aradım taradım ama çözüm bulamadım, umarım çözülür sorun.Bak mesela forumda da var benzer sorun yaşayan belki çözmüştür.http://forum.donanimhaber.com/m_21586961/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 4 Temmuz 2008; 17:27:26 >
LCD ekranlar, kendi çözünürlüğünden farklı bir çözünürlükte çalıştıklarında bu tip şeyler meydana gelir. Ama bildiğim kadarıyla bu sadece masaüstünde olur, oyunlarda çözünürlüğü değiştirince pek problem olmuyor.
pcmcia avermedia marka tv kartım var, normalin dışında bir ısınma sorunu olmadı , ben iş yerinde tv olarak kullanıyorum, saatlerce çalışıyor laptop : toshiba SA 20- S103 ( eski bir model, P4)