Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: asus mu gigabyte mi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: asus mu gigabyte mi Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
xtreme55

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 19:32:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: xcamplus

Topicin başlığını okuduğumda polemik yaratacak bir konu olduğunu düşündüm
merakla daldım içeri
yanılmamışım. kimi Asusu karalıyor kimi Gigabyte

Arkadaşlar size birşey söyleyeyimmi,
ASUS ve GİGABYT Anakart konusunda piyasanın en iddialı iki firmasıdır.
İkisinede köyü diyemezsiniz, Aralarında ancak ve ancak özellik farkı olabilir.

Bu yapılan değerlendirmeler aynen şunun gibi
Hangisine kötü diyebilirsiniz

Lamborghini çok kalitesizdir, adamlar çöpten toplayıp parçaları araba yapıyorlar (!) (anlayan anladı)

Morsmordre

15 Temmuz 2008; 19:38:22 

nokta hocam

A little fighting huh? I like that...

Intel E8400 / Powercolor HD 4870 / Gigabyte P35C DS3R / Corsair 2 Gb 1066 Dominator / Seagate 500gb / Recom Zenith / Tagan II Force 700W / Samsung 2232 BW
mehmet328

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 23:20:12 

asus ses duvarını aştı bile
uçuyo resmen

SATILIK PROFÖSYÖNEL Deniz AKVARYUMU

EN:1.65 YÜKSEKLİK:70 DERİNLİK:60 TOPLAM 850 LT MOBİLYALI SUMP SİSTEMLİ,üstten taşma ,ışıklandırma sistemli- DEĞERİNDE Kİ ELEKTRONİK EŞYALARLA TAKAS OLUR.
NEGA

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 17:58:17 

arkadaşlar tatildeydim yeni geldim konudan uzak kaldım biraz kaçırdık action olayları neyse tatildeyken yeni anakart alasım geldi çöpleri karıştırdım biraz lehim biraz işçilik derken deli bi anakart yapmışım haberim yok hepinize öneriyorum yapmalısınız adınıda asüs koyuyorum

KADER SANA SUNULAN YOLLARI SEÇEBİLMENDİR
xtreme55

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 18:09:10 

quote:

Orjinalden alıntı: NEGA

arkadaşlar tatildeydim yeni geldim konudan uzak kaldım biraz kaçırdık action olayları neyse tatildeyken yeni anakart alasım geldi çöpleri karıştırdım biraz lehim biraz işçilik derken deli bi anakart yapmışım haberim yok hepinize öneriyorum yapmalısınız adınıda asüs koyuyorum

Aman dur abicim ya, daha yeni duruldu konu ztn, hortlatma polemiği şimdi

SysEdit

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 18:18:31 

Hort! ]

quote:

arkadaşlar tatildeydim yeni geldim konudan uzak kaldım biraz kaçırdık action olayları neyse tatildeyken yeni anakart alasım geldi çöpleri karıştırdım biraz lehim biraz işçilik derken deli bi anakart yapmışım haberim yok hepinize öneriyorum yapmalısınız adınıda asüs koyuyorum[/quote

Tatil sana az gelmiş bence bir daha git iyice kafayı düzelt gel...

QX6700@3.80 GHZ(Stabil) Quad-Core (Su Soğutmalı);Asus P5E3 Premium WiFi-AP @n ; 2 GB OCZ DDR3 1600 Platinum ; ASUS EN8800GTX Ekran Kartı ; Western Digital 300GB 10000RPM Velociraptor ;Windows Vista Ultimate 64 Bit
Macromedia

22 Temmuz 2008; 19:42:21 

quote:

çok bilgisayarcı gördüm anakartın kitapçığından kurulum yapan seninde ne kadar sağlam olduğun belli oluyor. nasıl bi bilgiye sahipsen artık asus gibi firmaya çöp toplayıcısı muamelesi yapıcak kadar dandik bulabiliyosun. git yap bakalım bitane görelim burda çamur atması kolay. ''senin hayatında görmediğin kadar demişsin'' yazında sen trde belirli gönderilen ürünlerle uğraşa dur ben yurtdışında bütün ürün yelpazesini biliyorum senin gibi bilgisayarcılar olduğu sürece bu işten anlamayan insanlar iyiyi kötüyü ayırt edemiyorlar piyasadan silinmeniz dileğimle umarım bigün doğru dürüst işini yapan insanlar kendi alanlarında ilerleme fırsatı bulurlar.

asus sağlam markadır ,bilip bilmeden çamur atmayalım

Master_Evil

22 Temmuz 2008; 20:14:23 

quote:

Orjinalden alıntı: Macromedia

quote:

çok bilgisayarcı gördüm anakartın kitapçığından kurulum yapan seninde ne kadar sağlam olduğun belli oluyor. nasıl bi bilgiye sahipsen artık asus gibi firmaya çöp toplayıcısı muamelesi yapıcak kadar dandik bulabiliyosun. git yap bakalım bitane görelim burda çamur atması kolay. ''senin hayatında görmediğin kadar demişsin'' yazında sen trde belirli gönderilen ürünlerle uğraşa dur ben yurtdışında bütün ürün yelpazesini biliyorum senin gibi bilgisayarcılar olduğu sürece bu işten anlamayan insanlar iyiyi kötüyü ayırt edemiyorlar piyasadan silinmeniz dileğimle umarım bigün doğru dürüst işini yapan insanlar kendi alanlarında ilerleme fırsatı bulurlar.

ve pahalı

Road to 2010
SysEdit

Sisteme Gözat

22 Temmuz 2008; 20:48:01 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Macromedia

quote:

ve pahalı

Ucuz etin yahnisi nasıl olur biliyorsun değil mi?..

QX6700@3.80 GHZ(Stabil) Quad-Core (Su Soğutmalı);Asus P5E3 Premium WiFi-AP @n ; 2 GB OCZ DDR3 1600 Platinum ; ASUS EN8800GTX Ekran Kartı ; Western Digital 300GB 10000RPM Velociraptor ;Windows Vista Ultimate 64 Bit
mehmet328

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 0:37:40 

asus parasının hakkını veriyor

EN:1.65 YÜKSEKLİK:70 DERİNLİK:60 TOPLAM 850 LT MOBİLYALI SUMP SİSTEMLİ,üstten taşma ,ışıklandırma sistemli- DEĞERİNDE Kİ ELEKTRONİK EŞYALARLA TAKAS OLUR.
aQua~MaDooR`

23 Temmuz 2008; 1:11:15 

Gigabyte = Lokum
Asus = Şekerleme

Umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aQua~MaDooR` -- 23 Temmuz 2008; 1:10:41 >

Ingram Mac10...

ISTCS ' aQua~MaDooR`

Hertürlü Maç, Vs Teklifleri için Lütfen Pm Atınız.
mehmet328

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 3:10:54 

gigabyte dişlere yapışıyo sanırım

carouserm

23 Temmuz 2008; 3:16:55