Selam arkadaşlar bende yumatu marka aux girişi olan bir müzik seti var ben bunu pc me baglamak istiyorum denilen gibi herşeyi yaptım ucu krmızı ve siyah olan R ve L olmak üzere 2 jackı müzik setine 1 jackıda bilgsiyarın ses çıkışına... müzik setinide aux moduna getiriyorum ancak ses alamıyorum acaba sorun nedir bilgisayarın ses ayarlarındamı bir sorun var yoksa benmi biyerde yanlış yapıyorum
YARDIMLARI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER !!!
ve bir soru daha eger böyle olmayacaksa ben müzk setinin 2 tane kolonunu bir amfi sayesinde nasıl bilgisayara baglayabilirim buna uygun amfi hangisidir ?
kardeş müzik setinin arka resmini çekip burda gösterme imkanın varmı bilmiyorum eğer gösterirsen daha etkili olur
müzik setinin arkasında aux in veya in diye bir yer olması lazım uygun jak ile bağlantı sağlaman lazım bilgisayarında da hoparlörlerini (daha önce takıp dinleme yaptığın yeri) bağladığın çıkışı kullanman lazım
müzik setini de aux konumuna alman gerekiyor iyi müzikler
kabloyla yapılıyor ben 5-6 yerde kullanmıştım öyle kablolar ı 6-7 ayda bir değiştiriyorum çünkü çok dandikler biraz paraya kıyıp 20-30 lira verip altın kablo almak lazım kalite istiyorsanız yanlış anlamadıysam anlatmak istediğinizi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata326 -- 30 Haziran 2008; 23:05:41 >
müzik setine bağlamak için en uygun girişler line in ve line out'tur. mikrofon ve kulaklık girişleri verimsiz kalıyor. en iyi çözüm bu girişlere sahip ses kartı kullanman olacaktır.
bi test yapmanı istiyorum senden müzik setini aux konumuna al, aux in yazan yerin ortasına (r ve l olmak üzere ayrı ayrı) ince bir tornavida veya iyne gibi bir şey sok hoparlörden inleme sesi geliyormu?
eğer amfi den çıkış alacaksan hoparlorleri yada line outu dene yok bilgisayarı amfiye bağlayıp sesi yükselteceğim diyorsan yapman gereken çok basit seskartının streo gitar jakının kablosunu tos fişe dönüştür bunu amfiye gir aux a settede aux tuşuna basınca ses alırsın