Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dvd yazıcı tercih

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> dvd yazıcı tercih Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ouz55

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Haziran 2008; 15:30:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar bir dvd yazıcı almaya karar verdim 2 ürün arasında kaldım ürünler burda

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?CategoryId=17&productId=bd97210

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?CategoryId=17&productId=bd99584

siz bana hangisini önerirsiniz ?

ayrıca anakartım asus p4p800-x bu ürünlerde herhangi bir sorunum olurmu?

birde nasıl bağlayacağımı anlatırsanız çok sevap işlemiş olursunuz

hepinize şimdiden tşkler..

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

DONANİMHABER 1.SAMSUN BULUŞMASI (resimler eklendi)
Robinson_Crusoe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 15:33:26 

Philips daha çok yıldızlı puan almış hemde ucuz

Hiç bir sorun olmaz gayet düzenli çalışır içinden çıkan veri kablosunu board daki ilgili bölüme bağlayacaksın ve elektrik fişini takacaksın birde kuru içeriğinde ses cd si lerini çalmak için kablo çıkar onuda ses kartına bağlıcaksın,

Resimli anlatım için

http://www.thgtr.com/howto/20020904/diy-10.html

Küçük bi hatırlatma bazı cd ve dvd leri okumuya bilir onun içinde dvd yazıcın geldiğinde güncelle üreticinin web sitesindeki küçük bi programla yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 30 Haziran 2008; 15:36:36 >

Her daim birilerine acı vermeyi ve birilerinin bana acı vermesini arzulamışımdır. Acıtan her şeyi hep sevmişimdir. Acı verme arzusu her şeyin üstünde olan işte bu.

L.S.D.
ouz55

30 Haziran 2008; 15:35:41 

şuan samsungun siparişini verdim benim size birkaç sorum olucak samsungun kulalnıcı arayüzü ata benim anakartım p4p800x 2 ide 2 sata portu var bu dvdromu monte edememmi

Robinson_Crusoe

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 15:39:45 

Senin bordun baktım şimdi

http://www.oneclick.ru/resources/images/more/1012263/lgvw/1012263_1.jpg

Bağlarsın hiç bi şey olmaz evde bende samsung kullanıyorum güzeldir hem ne olacak yav hoşuna gitmezse bozulduğunda kaldırır atarsın bi at la devemi ki fiyatı

Her daim birilerine acı vermeyi ve birilerinin bana acı vermesini arzulamışımdır. Acıtan her şeyi hep sevmişimdir. Acı verme arzusu her şeyin üstünde olan işte bu.

L.S.D.
ouz55

30 Haziran 2008; 15:41:09 

üstad bi sorum daha olucak dvd romun çıkışı ata ben bu çıkışı ide ye bağlıyacam deilmi parası önemli deil ama evin içindeki karizmam yerle bir olur hocam bağlamam lazım bunu

Robinson_Crusoe

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 15:44:29 

"Optik Türü DVD Yazıcılar
Arabirim IDE
Garanti Süresi (Ay) 24
Garanti Açıklama KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır.
Yurtdışına Satış Yok
Mağazaya Eklenme 08.11.2007"

Konunun başlığınıda değiştir yaptığın hoş bir şey değil ilgi çekerek konuna cevap araman

L.S.D.
ouz55

30 Haziran 2008; 15:46:57 

quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

"Optik Türü DVD Yazıcılar
Arabirim IDE
Garanti Süresi (Ay) 24
Garanti Açıklama KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır.
Yurtdışına Satış Yok
Mağazaya Eklenme 08.11.2007"

Konunun başlığınıda değiştir yaptığın hoş bir şey değil ilgi çekerek konuna cevap araman

aah hocam ahh gözlükleri değişmek lazım senide yordum özür dilerim başlığı değiştim uyarın için teşekkürler haklısın.. birde hocam şu master-slave olayı nedir onu açıklayabilirmisin çok yordum seni:(

ouz55

30 Haziran 2008; 15:53:41 

master-slave olayında beni aydınlatacak biri varmı?

ouz55

30 Haziran 2008; 16:21:25 

up...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> dvd yazıcı tercih Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GP2X video incelemesi
GP2X taşınabilir oyun konsolu video incelemesi
Qualcomm MediaFLO tanıtım film
Qualcommun cep telefonları için yeni tv yayını teknolojisi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç