Google'da m4v converter olarak aratırsanız, bir çok çevirici bulursunuz.Arkadaşların kullandığı veya tavsiye edebileceği bir converter varsa bilemiyorum. IPhone formatına çevirdikten sonra,tıpkı mp3 atar gibi Video bölümüne atıyor sync diyorsunuz.
Cok basit bir arayüzü var. Üstelik çok hızlı çeviriyor.
iPod ve iPhone yanı sıra PSP için de video çeviriyor.
Ve son olarak belirli görevler verdikten sonra bütün işlemler bitince bilgisayarı kapat diyebiliyorsunuz. Bu sayede aksam bilgisayarı acık bırakıp uyuyabilirsiniz.
Total Video Converter Programı ile bütün formatladı istedıgıne cevırebılır iphone'a atıp izleme ımkanına kavusabılırsın arkadasım google'da kısa arastırman sonucu süper bir program şiddetle tavsıyemdır
Total Video Converter Programı ile bütün formatladı istedıgıne cevırebılır iphone'a atıp izleme ımkanına kavusabılırsın arkadasım google'da kısa arastırman sonucu süper bir program şiddetle tavsıyemdır
Bunun İnternet'ten Full Versionunu da Bulabilirsin Ben Full Kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuray -- 30 Haziran 2008; 16:23:38 >
:::: ARKADAŞLAR PAYLAŞTIĞINIZ BİLGİ VE YARDIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ::::
Ben daha önce total video converter kullanıyordum ancak vista da crack sorun oldu bende fazla uğraşmadım.
" qwert007 " senin dvd yi unutmuşum akşam onu deniyecem sağ ol..
Peki bu dvd filmlerin içinde bir sürü döküman var video - audio klasörleri falan . . . çevirme işleminde bunların hepsini mi atıyoruz programa nasıl oluyo ( Daha önce hiç dvd çevirmedim de :) )
Hayırlı olsun. BU arada bu işlerle uğraşan,ben yapabilirim bunu anlatabilirim diyen bir arkadaş resimli olarak bu işlemi yaparsa makbule geçer.Herkes istifade eder.Yok mu, ben varım diyen bir babayiğit?
valla bende de bi program var ki dillere destan ... free studio manager 2.2.6.1 ... ben de internetten buldum ... upload edemiyorum site kuralları gereği ... ama herşeyini internetten bulabiliyorsunuz arayın sonuca ulaşın... 1 saatlik vcd filmini 3 dk da çeviriyor. görüntü ses süper ...